Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hiszi ő a jani
elvan a jobbkezével ne zaklasd
nagyon csöndbe lettél janika
Van ez így
elég alacsonyan száll még pedig
Háát, már késő tagadni De nagy lett a csend, mivan fellőtték a pizsit pár kemény tagnál?
Mindíg csak azon jár...ugye :D
Hát még jóhogy nem majd bebuzulok!
dinnye látod megint hát megmondtam vagy megmondtam?
Csaj az CSAK akart lenni! Dinnyee....
csak nem? mindig csak a....
Bazeee jófej 2T-sek jééé és mindet ismerem, milyen érdekes, hogy ismerősök közt sosincs 2T v. 4T vita.... Csaj hogy újra elkezdjem.
Nah mi ez az új téma? Nem ám kimaradok a bulibóóól!
könnyű beszólógatni nőknek mi? na erre aztán tényleg büszke lehetsz
én nagyképű vagyok? mindenki utál? eddig nemtudtam rólla úgyanúgy beszélgetek mindekivel mint ezelőtt de lehet tényleg utál mindenki csak nem mondják a szemembe és mikor velük vagyok jópofiznak a hátam mögött meg lehordanak minden szarnak
de ha valami bajod van velem eljössz és megbeszéljük
ja amúgy neked mikor ártottam? nem is beszéltünk sose egy rossz szót nem mondtam róllad öcsipók
Kiri ezt mintha már hallottam volna egyébként jót nevettem köszi ez a 2T vs. 4T vita örök marad úgy látom
Kari neked mielöbbi jobbulást
halipapimami te kis szarfaszú gyógyegér !
Remélem egyszer talán szembetalálkozol egy kátyuval, aztán ott töröd ki a nyakad kis szarházi faszkalap !
Kábelen keresztül mindenkinek nagy pofája van, te utolsó retkes cigány
az ilyennel foglalkozni se szabad
Tőlem jöhet.A részleteket majd msn-en megbeszéljük.
Ja ez így van, hagyni kell, de nekem most bezninem nincs (mert egy csóringer geci vagyok) pár havernak meg perpill gépe nincs, szervíz stb és kicsit jó kockulni. Illetve nem jó, de néha vicces, hogy van aki komolyan veszi, és ebből él.
ez mekkora oltás
nem értem minek kell beszólogatni.. az R125 egy nagyon fain vas.. de ha leszólnak, hagyjátok őket békén, nem kell visszaszövegelni és elhúzzák a belüket.. had oltsanak, ne válaszoljatok rá.. mintha nem is lenne ott az a hsz
Elvitte a fogtündér kapot helyette egy smkp-t
szerinted van neki foga?
Visszajáróból vehetsz egy csomag rágót! De cukormenteset! Nem ám kihullik a fogad! Mondjuk azt lehet BenceRS is elintézi!
janki1717, légyszi hozz egy kiló kenyeret meg 2 tejföld a boltból, köszi