én nagyképű vagyok? mindenki utál? eddig nemtudtam rólla úgyanúgy beszélgetek mindekivel mint ezelőtt de lehet tényleg utál mindenki csak nem mondják a szemembe és mikor velük vagyok jópofiznak a hátam mögött meg lehordanak minden szarnak
de ha valami bajod van velem eljössz és megbeszéljük
ja amúgy neked mikor ártottam? nem is beszéltünk sose egy rossz szót nem mondtam róllad öcsipók
halipapimami te kis szarfaszú gyógyegér !
Remélem egyszer talán szembetalálkozol egy kátyuval, aztán ott töröd ki a nyakad kis szarházi faszkalap !
Kábelen keresztül mindenkinek nagy pofája van, te utolsó retkes cigány
Ja ez így van, hagyni kell, de nekem most bezninem nincs (mert egy csóringer geci vagyok) pár havernak meg perpill gépe nincs, szervíz stb és kicsit jó kockulni. Illetve nem jó, de néha vicces, hogy van aki komolyan veszi, és ebből él.
ez mekkora oltás
nem értem minek kell beszólogatni.. az R125 egy nagyon fain vas.. de ha leszólnak, hagyjátok őket békén, nem kell visszaszövegelni és elhúzzák a belüket.. had oltsanak, ne válaszoljatok rá.. mintha nem is lenne ott az a hsz
de ha valami bajod van velem eljössz és megbeszéljük
ja amúgy neked mikor ártottam? nem is beszéltünk sose egy rossz szót nem mondtam róllad öcsipók
Kari neked mielöbbi jobbulást
Remélem egyszer talán szembetalálkozol egy kátyuval, aztán ott töröd ki a nyakad kis szarházi faszkalap !
Kábelen keresztül mindenkinek nagy pofája van, te utolsó retkes cigány
nem értem minek kell beszólogatni.. az R125 egy nagyon fain vas.. de ha leszólnak, hagyjátok őket békén, nem kell visszaszövegelni és elhúzzák a belüket.. had oltsanak, ne válaszoljatok rá.. mintha nem is lenne ott az a hsz