Jól hallottad, elvieleg kell az összes külföldi papírja plusz a származást igazoló papírok. Törzskönyvön, forgalmin meg rendszámon, hogy mi kerül 60ezer forintba azt kérdezd az állambácsit!:) Szerintem is pofátlan összegeket elkérnek.
törzskönyvön forgalmin rendszámon mi kerül 60ezerbe? Azért kérdeztem mert hallottam ilyeneket h eredetiségről szóló papír meg külföldi forgalmi is kell az újra forgalomba helyezéshez...
kb 90 ezer forint a regadó(vagy kevesebb) meg 60ezer forint a törzskönyv+forgalmi+rendzám. Szóval max 160 a papír rá. Ha mondjuk megvette kint 500e-ért akkor simán jó!
Tudna valaki segíteni?
Most szeretnék rendszámozni egy R125-öt és nem tudom h milyen papírok kellenek még a műszaki vizsgalap mellé. Aki tudja írja le megköszönném. :)
Olaszok tervezték, Franciák rakják össze, Japán alkatrészből. Ezek szerint. Magyarországra általában az Olaszoktól hoznak alkatrészeket, nálam is így történt, de a sok alkatrész közül kettőt Japánból kellett megrendelni, mert nem volt az Olasz importőrnek.
elég húzós... majd meglátjuk még reménykedem... hogy mit kellett csinálni? hát mindent: atlétika(dobások,ugrások,60m,2000m),torna (talaj,gerenda, szekrényugrás, RG), labdajátékok (kosár,röpi), küzdősport(grund birkózás, judo gurulás)úszás (50, 2x25m, vízből mentés)kötélmászás/függeszkedés+szóbeli.
Most szeretnék rendszámozni egy R125-öt és nem tudom h milyen papírok kellenek még a műszaki vizsgalap mellé. Aki tudja írja le megköszönném. :)