Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól hallottad, elvieleg kell az összes külföldi papírja plusz a származást igazoló papírok. Törzskönyvön, forgalmin meg rendszámon, hogy mi kerül 60ezer forintba azt kérdezd az állambácsit!:) Szerintem is pofátlan összegeket elkérnek.
törzskönyvön forgalmin rendszámon mi kerül 60ezerbe? Azért kérdeztem mert hallottam ilyeneket h eredetiségről szóló papír meg külföldi forgalmi is kell az újra forgalomba helyezéshez...
kb 90 ezer forint a regadó(vagy kevesebb) meg 60ezer forint a törzskönyv+forgalmi+rendzám. Szóval max 160 a papír rá. Ha mondjuk megvette kint 500e-ért akkor simán jó!
külföldről?megéri behozatni?honnan jön?ha szabad tudni?
Ha már külföldön forgalomban volt helyezve, akkor a külföldi forgalmi törzskönyv. De hívj fel egy okmányirodát és meg fogják mondani pontosan.
Tudna valaki segíteni?
Most szeretnék rendszámozni egy R125-öt és nem tudom h milyen papírok kellenek még a műszaki vizsgalap mellé. Aki tudja írja le megköszönném. :)
Olaszok tervezték, Franciák rakják össze, Japán alkatrészből. Ezek szerint. Magyarországra általában az Olaszoktól hoznak alkatrészeket, nálam is így történt, de a sok alkatrész közül kettőt Japánból kellett megrendelni, mert nem volt az Olasz importőrnek.
Én úgy tudom, hogy ott csak összerakják.Az alkatrész japó.
ha jól tudom franciák gyártják az R125öst MBK inst.
Konkrétan mindent, csak a váltó részt nem...
Gondolom mindent cserélnek...
Elismerte az előző szervíz, hogy nem töltötték fel rendesen a tartályt, én meg nem figyeltem...
Ha jól tudom nem volt olaj benne.Mit mondtak, hova tűnt?
Szerdán beszéltem velük, még két alkatrészre várnak amit Japánból rendeltek... Remélem most már hamarosan kész lesz.
Kiri motor hogy áll? mi van vele?
elég húzós... majd meglátjuk még reménykedem... hogy mit kellett csinálni? hát mindent: atlétika(dobások,ugrások,60m,2000m),torna (talaj,gerenda, szekrényugrás, RG), labdajátékok (kosár,röpi), küzdősport(grund birkózás, judo gurulás)úszás (50, 2x25m, vízből mentés)kötélmászás/függeszkedés+szóbeli.
és h sikerult a tesi?mit kellett csinalni?..ha szabad kerdezni
nekem 290 km
Persze
Majd odatolja az RS-t, ha megragad!
nekem Marcsinak? bocsánat csak közben emelt tesi volt és húúú
Raj baba
Ez nagyon komoly...
Megnéztem hátha csinált kamu myvipet is... Ezt találtam. Szerintetek?