Hello! Én is 178 centi magas vagyok, viszont 75 kg. Nekem 52 es ruha jó (iXS) de mindenképp próbáld fel mielőtt megveszed. Sok sikert a vásárláshoz. Majd írd meg, hogy milyet vettél.
ez hülye kérés lesz de keresném azt a tagot akinek r125-je van annyit tudok róla hogy a taglapján van egy olyan kép amin egy zx és r1 vagy r6 áll egymás mellett szemben!Tudom nehezen magyaráztam el de mást nem tudok róla!Hátha tudjátok kiről van szó
olyan kérdésem lenne hogy mekkora motoros ruha kéne nekem méretbe,mert nem nagyon vágom ezeket a méret témákat pl 52,42 stb...és az lenne a kérdés h 178cm magas vagyok és 65 kg akkor nekem mekkora méretü ruha lenne jó? előre is kösz csááá
jaah és azért ide írtam,mert látom sok emberkének van motoros cucca
Szia!Sajna nem tudok szétvan kicsit a térdem és dokihoz megyek (illetve visznek).Kuplungolástól fáj,nem hiszem hogy kibírná olyan "erőltetett" pozicióba.De köszi az "invájtot"
Ahha! Az vicces volt!
Mondta a TV, hogy túl kevés a rendőr stb, és hogy most majd lesznek szerződéses rendőrök, akiknek elég a 8 általános....vicces lesz ez is! Lapáttal ver majd le a motorról, vagy mi?
De akkor miért sír az egész ország, hogy nincsennek rendőrök? Most szigorítottak 2008ban a követelményeken, 2009ben meg bevezetik a 8 általánosos rendőrséget, hogy elég rendőr legyen!
Igen, sok korrekt rendőr van, én ismerek többet is, sőt egy-kettővel kapcsolatban is állok!
De amúgy most 2 haverom is ment volna rendőrnek, ahol olyan magas követelmények vannak, hogy hihetetlen...pl 47kérdéses tesztből 46jó válasz még átmegy, de 45 már nem...500feladatos IQ teszt...mind2haverom megbukott....hihetetlen testi követelmények az észhez....most akkor azon gondolkozok el, hogy a 2haverom(nem hülyék, okosak, komolyan) megbuktak, de karcagon vannak alkoholista szakmunkásrendőrök, akik számolni alig tudnak, max a kocsmába énekelni....hogy ők hogy mentek át ezeken a tesztenek...
Tudod mindenki rendőrnek születik, csak van aki tovább tanul.
Nem szabad általánosítani! De azt azért összességében el lehet mondani, hogy nem a kiváló értelmes, magas IQ-jú, tökéletes problémamegoldóképességű, zseniális emberek lesznek a rendőrök. Nem. Általában nem véletlen mennek rendőrnek. Van egy kis százalék, aki egész életében az akart lenni, annál nem kizárt az ész. Viszont nagy részük csak szimplán hülye máshoz. Én kötelezővé tenném minden ilyen jellegű alkalmazottnak valamely komolyabb egyetem elvégzését. Nem azért, mert az egyetem megoldás bármire is, csak többnyire kiszűri a butábbik fajtát. Ha 4 évet ott rohad az ember, tán csak szorul belé némi intelligencia, elolvas egy csomó könyvet, okosodik, tágul a látóköre, és megtanulja a tiszteletet. Amúgy sok korrekt rendőr van, ők védett faj :)
jaah és azért ide írtam,mert látom sok emberkének van motoros cucca
KKAMRG ;D
Nem jössz holnap Rábaringre?Gyorsulás lesz.De nem robogós hanem lesznek autók,motorok stb...8kor van kapunyitás
- Hát én nem tudooom
Mondta a TV, hogy túl kevés a rendőr stb, és hogy most majd lesznek szerződéses rendőrök, akiknek elég a 8 általános....vicces lesz ez is! Lapáttal ver majd le a motorról, vagy mi?
De amúgy most 2 haverom is ment volna rendőrnek, ahol olyan magas követelmények vannak, hogy hihetetlen...pl 47kérdéses tesztből 46jó válasz még átmegy, de 45 már nem...500feladatos IQ teszt...mind2haverom megbukott....hihetetlen testi követelmények az észhez....most akkor azon gondolkozok el, hogy a 2haverom(nem hülyék, okosak, komolyan) megbuktak, de karcagon vannak alkoholista szakmunkásrendőrök, akik számolni alig tudnak, max a kocsmába énekelni....hogy ők hogy mentek át ezeken a tesztenek...
Nem szabad általánosítani! De azt azért összességében el lehet mondani, hogy nem a kiváló értelmes, magas IQ-jú, tökéletes problémamegoldóképességű, zseniális emberek lesznek a rendőrök. Nem. Általában nem véletlen mennek rendőrnek. Van egy kis százalék, aki egész életében az akart lenni, annál nem kizárt az ész. Viszont nagy részük csak szimplán hülye máshoz. Én kötelezővé tenném minden ilyen jellegű alkalmazottnak valamely komolyabb egyetem elvégzését. Nem azért, mert az egyetem megoldás bármire is, csak többnyire kiszűri a butábbik fajtát. Ha 4 évet ott rohad az ember, tán csak szorul belé némi intelligencia, elolvas egy csomó könyvet, okosodik, tágul a látóköre, és megtanulja a tiszteletet. Amúgy sok korrekt rendőr van, ők védett faj :)