Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te motorod talán megcsinálják 20 év múlva gariba ?
srobi, örülnél ha annyi erő lenne a motorodba mint abba a kávédarálóba. szar nsr/rgv 500, mi ?
másik meg:
"Az enyémbe ilyen idősen az olajat kellett beleönteni csak:D:D:D:D "
és a tiéd hányszor volt generálozva ? gondlom egyszer se?
A történelem során hány tzr 125 állt meg? Jah és garanciába megcsinálják.Azért olyan sokat nem vesztünk.Ha a tied megáll menj vissza az időbe kb 20 évet és követeld a garanciád!
na nemtom ki kezdte el baszogatni ivancsaghostot XDXDXDXD nah mondtuk mar,huzd meg magad,ott a topikod,elj boldogan a kavedaraloddal (elnezest a tobbi 2T tulajtol) es ne untass minket..
úristen........
Ha megfelelően bánnak vele , nem megy szarrá! Ezt garantálom! Tovább él mint egy tzr... pfff
Nem tom ki anyázott XDXDXDXDXD
Irígy arra hogy szarrá menjen a motorom:D:D:D Vicces. Ha egy R6od lenne akk arra már irígy lennék Nem egy 25ös 4t-re
A kultúra meg ott kezdodik hogy alapbol nem baszogatsz mast meg nezed le a gepet..bocs balfasz..ha meg mar te mellozod a kulturat akk mas miert ne tehetne?
unalmas vagy mégis szorakoztato xD :) amúgy más is észre vette az irigységet szal nincs mirol beszélni :)
Hú de nagy a pofád 17évesen. Én nem anyáztam te balfasz. Nem is mondtam h bekaphatod a faszom, úgyhogy kultúráld már meg magad te balfasz.
Sztem vegyél vissza egy kicsit , mert nagy a szád! Érezhetően csak az irigység beszél belőled! te is tudod ,hogy nincs igazad Szval, menj vissza a topicodba és ott járjon a szád , heh menő tzr-es
ott a pont ivancsaghost
Viszont én a helyedben elkezdenék reklamálni anyámnak, hogy valami gyári hibával hozott a világra! Szerintem nagyobb a gond a fejedben mint az én motoromban!
Rutintalanul? 5 év az már nem rutin a mai világba mi? Karinak meg semmi motorhibája úgyhogy ez nem a te napod!
ekkora balfaszt,esküszöm te nem vagy normális vagy vmi fogyatékossággal rendelkezel xDxD és ha megveszi és feszítek rajta? :D:D hidd el nem fogok felcsavarodni semmire,max anyádra.. de ha megveszi is,akkor is az ilyen irigyek mint te tudod mit birnak? :) na megsúgom.. be bírják kapni..de azt is csak akkor ha ÉN (ismétlem ÉN) megengedem..
Majd apuci megveszi 18évesen a 600ast. Te meg majd rutintalanul felcsavarodsz egy fára... De eltértünk a témától szal már akkor 2 r125 is olajhiányában szétment. Az kemény... Kar1_25 a tiédnek is hasonló pályafutása van?
Na látod TYT az ilyen pofátlan gyökerektől undorodom mint ez... Nem attól ha normális beszélgetés van!
lehet h lehetne venni egy 600ast de ott szarom le ahol van,mert az a 600as biztos h nem VADONATUJ lenne ;) ennyi a kulonbseg.. raadasul en 17 evesen feszulok ezen, aztan meg majd ha 18 leszek akkor termeszetesen lesz nagyobb is xD de az ien irigy seggfejeket annyira szeretem..irigykednek mert vannak akik megtehetik hogy 0 KMes motrot vasaroljanak..de nem baj..ezt nem tudom eldonteni h szanalmas vagy nevetseges
Én is megdolgoztam érte, ahogy még itt páran... Nem te vagy az isten és bennem van annyi, hogy ősszel lerakom az A-t és veszek egy nagymotort! Ekkora zsidókat mint te bazdmeg....
Igen még mindig egy "szaros" 125ösön feszülök. Olyasmin mint te. De szerencsére nem olyan szaron mint te (10hónap és KO). Am meg én saját pénzből vettem a motort, meg dolgoztam érte veled ellentétben, aki alá alárakták a zsír új 25öst aminek az árán én már egy 600ast vennék.
Nem pedig szutyok 25 4t-t...
Hallod TZR125 ,tenyleg vegyel mar vissza es nezzel tukorbe..21 evesen 125os gepen? sztem te is csak azok a barmok koze tartozol akik 20 ev alatt osszegyujtottek 250.000 Ft-t ,vesznek egy toluk oregebb gepet es azzal jatszak az eszuket na szallj mar vissza a foldre ember
Hallod te... 21 éves létedre egy szaros 125ösön feszülsz? Vegyél már vissza és nézz tükörbe, hogy 21 évesen hol kéne lenned... Szerintem nem nekem kéne megmagyaráznod, hogy a te 120 éves szarod mennyit bír, mert kibaszottul leszarom!
Jah tudom azért mondtam a motorodra... :D:D:D:D:D:D
Az enyémbe ilyen idősen az olajat kellett beleönteni csak:D:D:D:D
Nem pedig a blokkot felújítani....A tiédbe is kellett volna önteni csak nem m1 h 4t vagy 2t-s olajfogyasztás
Erről magyaráztam, hogy nem csodálkozom! Amúgy meg tudod mi a lom...