Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom
nekem nem úgy volt fura.Hanem hogy autozok mint a "nagyok".Mondjuk te tudod hogy hogy vagyok az autókkal szal sztem neked újat nem mondtam
most voltam TIR vizsgán cimbora
1hónap múlva PÁV II.es vizsga
lool te aztán nem szarozol mester
hát nekem se egyszerű első alkalommal úgy akartam megállni mint a motorral, hogy visszaváltogatok viszont azt mondta az oktatóm, tök jó, hogy nekem nem kell szólni, hogy figyeljem a mögöttes forgalmat is rendszeresen, mert motorból ezt hoztam magammal
B ohh elsőnek gyógyulj meg

én 25ikén kezdem az A-t
szóbelik után pedig az E-t imádnak az okmányosok
most h voltam csináltatni a C-t. kérdik jó a kép ? jó persze tök mind1 nyáron még úgy is jövök Gajdi anya volt csak kedves ... összes többi a pokolra kívánt ...
na akkor hajrá:)Nekem az már megvan egy ideje tök fura volt az elején autózni:)
2t haláli jó dolog mai napig imádok dingo barátom után menni (mito125) az az illat a TZRre emlékeztet
azt szeretném letenni, csak előbb befejezem a B-t.
én kérek elnézést

1 házzal odébb van egy felújított eladó riska
jó csak kawához korlátozott kell:)
akkor nem csak én vagy 2t párti
ezen nincs mit tenni/nem tenni ez így van oszt kész
ha lesz jogsim átgondolom
én ilyen kijelentéseket nem tennék Tyt is itt settenkedik
akkor meg ugyanaz csak hát a 4t máshogy adja le az erőt.
most h voltunk kecson volt velünk egy kawás 250-es fej fej mellett mentünk az egynesbe kicsit nehezebb is 170kg
Hozd be a hátrányt :D
azért mondom:)Egy 250es 4ütemű nem sokkal durvább mint egy 2t 125 de sokkal kezesebb aszongyák
megszervezitek ám az életem de szeretném betartani a lépcsőfokokat
az az:)De akkor már várj egy picit és akkor vmi 250es ZXRer nem?
előbb jogsi kéne
neked egy RS125 hiányzik
5 km Ma tettem bele 200 métert ( utca vége vissza és még egyszer). Úgyhogy én vagyok a kilométer-gyűjtő lista 1. helyezetje (hátulról). Mentségemre, nincs még jogsim, és nálunk a rendőrök szeretnek igazoltatni.Úgyhogy kivárom azt a pár hetet.
na hajrá