Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez de durva
feketébe nincs?
Rendben, benne vagyok Rem. sikerül addigra megtanulni azt a több mint 100 tételt Ha igen akkor szólok ...
Pont helyben vagy tehát kinézhetnél te is Amúgy szép az Nsr
Ha ráérsz és van kedved együtt is mehetnénk akár Majd szólj
Meg a térded kalácsa te :D Vén kujon
Kicsit sok, a majd, de majd, legközelebb odafigyelek majd,
Aranyos vagy , csak az a baj, hogy messze van és 23.-án szóbeli vizsgám lesz Bár meglátom, hogy állok majd tanulással aztán lehet meglesem majd...
Szólok majd ha megyek, aztán összefuthatunk..
Szerintem kevesen lesznek ott a másik nemből, mivel Hajdúdorogon egyidőben lesz a motoros találkozó és a nagy motorosok a környékről mind ott lesznek .. de azzért kiváncsi leszek ebből is milesz úgy jár, mint tavaly a KOTA fesztivál félidőbe lefúják az egészet mert 2000-nél is több embert "vártak" a fürdőkertbe és 200-an se voltak ott
Hééé :D
Inkább Nikinek meg Marcsinak
Bár szerintem több férfi lesz ott mint nő :_)
Én biztosan megyek
Gergő ez neked szól!
Oké akkor új program, Budapest TT. Budaörsi útról indulunk, és a 3-asra kell kiérni, minnél gyorsabban :D :D Na jó nem komolyan, próbáljunk valamit kitalálni
Mind1 , majd döntsétek el aztán szóljatok! Rem. a többi Kis-R tulaj is csatlakozik az időpont egyeztetéshez...
Hétvégén? Akkor inkább menjünk be közösen Bp-re, ugyan akkora a forgalom... Én nem akarok senkivel összeakadni pályán...
Sztem meg hétvége ...:D Én is dolgozni fogok hétköznaponként
Szval hétvége. Márcsak azért is , mert egy délután nem lesz elég sztem... Főleg akik nem a közelből érkeznek..
Fél 2, de legfeljebb majd melóba megyek mocival, aztán onnan megyek Kakucsra. Sztem nincs azzal semmi gond ha később megyek mint ti!
Akkor hétköznap reggel kilőve:D Meddig dolgozol ?
Hát én hétköznap melózok, csak délután lenne jó, mert nem lesz szabim.
Hát nem épp hétvégén kéne, akkor sokan vannak. Szerintem hétköznap, érettségi után. Amikor nekünk is szünet van, nektek is, kivéve aki pótvizsgázik :D