ja és tankoltam is,kiderült hogy 321kmet mindössze 8 az az NYOLC liter benzinnel tett meg,pedig tempósan jártam vele,igaz csak egyszeméllye.8/3,21=2,49liter/100km:)nem rossz
Ez nem ilyen egyszerű. Ha van rá kereslet (elég nagy), akkor megcsinálják. Mivel semelyik piacon nincs rá kereslet elég, nem is csinálják meg. Attól még hogy szerinted meg szerintem tök jó lenne ha lenne, ők még nem fogják elkezdeni gyártani :)
lehet csak újabb piackutatást csináltak, aztán rájöttek hogy telített a piac ezen a szegmensen.. Bár őszintén szólva, ezt még a fejlesztés előtt tették szvsz, de nagyon alaposan. Szerintem most csökkent a kereslet ezek iránt, és várnak vele egy két évet míg kiadják. talán.
Full Gas-os ismerősöm se tud róla semmit se. Nagyon csendben maradt a projekt! Idén elvileg már csak a színeket kellett volna egyeztetniük, de eddig még semmi se történt...
Hali!vki nem tud valamit a kis 125-ös gixxerről olvastam már neten h. elvileg 2008 végén kellet volna kijönnie az utcákra ,de nem igazán jött :Dmi lehet azzal a mocival én személy szerint kiváncsi vagyok rá
Én nem csináltam előrehozottat, de fakkos vok... a tanár azt mondta h senkinek nem adja meg az 5öst évvégi jegynek (infó), mert ő most jár egyetemre és h milyen nehéz... hát kurvára nem értem hogy függ össze
de mind1... ő tudja nem túlságosan hat meg
Meg azt modnta h megbuktat mindenkit ha nem sikerül valami vizsgája
Hali én is most csináltam előrehozva az infot tegnap! Először is grat mindenkinek. Sztem nem volt nehéz max az adatbázis volt hülye. Nekünk azt mondták h megkapjuk az ECDLt 5ös érettségivel... Nekem ez új h nem kapnánk meg. (Nekem végülis megvan úgyh részemről mind1)
nem nehéz az... tanárok segítenek, meg a felelés előtti pár percben annyi segítséget kapsz a tétel kidolgozásához hogy nem győzöd majd körmölni a vázlatot...
de mind1... ő tudja nem túlságosan hat meg
Meg azt modnta h megbuktat mindenkit ha nem sikerül valami vizsgája
De nem váltottam ki...
Nem akarok titkárnő lenni így az infó alapot csináltam, és az ecdlt se váltottam ki...
Ajaj most jön a java...
A yamaha is szép
Somogy megye. Balatonlellétől kb.10kmre. Kőröshegy.