Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gergő , nyugi meglesz jogsi és csatlakozol!
Hnap 1000es szerviz Belerakok asszem hnap is pár 100km-t Nagyon profik a képek Ádám Gyönyörűségek...
Nagyon jó volt a tegnapi nap!
Várom a következő gurulást...
De jót nevettem
Tyt nem ismerlek de nagyon tetszik a stílusod
Én még ma is elmentem egy karikát, 160km-t... Niki majd 1000-es szerviz után!
Gondoltam, hogy nem nekem szólt De azért nyugodt maradok. Ma is motorkáztatok?
Nem neked szólt a nyugi drága! De azé neked is nyugi
Áh nyugodt? Az vagyok, csak mennék már. Lefogadom, hogy akkor lesz rossz idő mikor meglesz a jogsim. Ha tényleg így lesz, elkezdek Lottózni. :D
Nyugi drága!
Nyugi! Majd Újszilváson! Csak húzzál bele a jogsiba!
Jó képek. Kár, hogy csak két motor van rajta, három helyett..
Tegnapi napról pár kép...
Pont ezt magyarázom... Hogy nem lenne gáz, ha nem mindig a motorok erejéről menne a téma, engem az untat...
Tyt te meg egy kicsit túl reagálod a dolgot, mert egy szóval nem mondtam, hogy fúj RS! Ne idegeskedj, rombolja az agy sejtjeid!
perec volt?
1)ne huzzatok csak ne legyen vita mert tök fölösleges
2)valszeg élőben mi se vitáznánk és nekem se lenne "Tyt" komplexusom
3)mindig előjön ez a 2t vs 4t vita sztem haggyuk mert tök felesleges
Tyt komplexusom van meg uncsi mindig hogy ez előjön
fel a fejjel le a.. :)
Vigyázunk mi... mondjuk elég nehéz mert lassan több kátyú lesz az utakon mint jó rész... De mi történt?
Mi vigyáznk! De mi történt? Belementél egybe?
Vigyázzatok a kátyúkkal...
Óvatosan vezessetek..
gyere 1 percre msnre
Érdekes, találkoztam Madival élőben, és nem köpött le hogy nem vagyok yamahás, tudtunk pár szót váltani normális hangnemben, és nem kellett kirekeszteni a másikat olyan miatt hogy "neked nincs yamahád, húzz a yamaha topicból"..
na ennyi elég is lesz ,bocs az OFFért. üdv
(tanúlság, ne kúrd fel az agyam, mert teleírkálom a topicot :)
kezdem azt hinni, hogy egy párhuzamos másik dimenzióban létezik egy másik yzf topic, és valami időkapu által a másik énem oda írogat, és beoltogat minden yamahásnak. Olyan rohadt üldözési mániája van már itt a cbresek meg yzf-eske nagy részének, hogy ihaj. Menjetek, igyatok egy sört.
Érdekes módon, egyik YZF125ös ismerősöm sem ugat be, ha beszélgetni merek a motorja két méteres közelében, vagy netán mellé parkolok az én csúnya RSemmel. Érdekes módon az YZF125ös barátaimmal mindig megtaláljuk a közös hangot, kiválóakat motorozunk, és nem haragszunk meg ha beszélgetni mer valaki a saját motorjáról akár. Amúgy meg gyere oltogatni az RS topicba ha ahhoz van kedved, én aztán magasról leszarom. Hányszor láttál engem olyat mondani, hogy "yamahások húzzatok az RS topicból?" SOHA. TUdod miért? Mert parasztság.
üdv
no komment
én már csak szinte kis ideig vagyok RS tulaj
"Nem a motorotokat szóltam le mindenki olyat vesz amilyet akar soha nem szóltam le ez miatt senkit. Ellenben titeket"

Kedves barátom, mi a szent f@szról beszélsz? KI A BÜDÖS FRANC SZÓLT LE BÁRKIT IS HOGY MILYEN MOTORT VEGYEN? Állj már le a hülyeségeddel, mert eddig nagyon bírtalak, de az ilyen mondvacsinált faszságokkal lehet igazán felkúrni az agyam.
Jobban jársz ha nem beszélsz kitalált hülyeségekről, és akkor jóban maradunk. Üdv