Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rokonok vagyunk?
Komoly az a híd a háttérbe! jó a kép, merre is van ez? (mármint melyik megye)
Sajna már nincs ilyen, hogy 5-ös érettségiért megkapod az ECDL-t.
De igen, az 5-re hajtok.
Ez ma készült : Kőröshegyi Völgyhíd
Tyt, nagyon köszi a bíztatást Elhiszem, hogy egy érettségi az egyetemi szigorlathoz képest kispályás. Sebaj, túl leszünk rajta , aztán jöhet a többi ...
üdv.: a kis sztereótipizáló :P
:)) De aranyosak vagytok :) Anno amikor én info érettségiztem, én is valahogy így gondolkodtam.. Csomó tétel,és csak pár hét...

Most meg örülök ha egy 300oldalas könyv megtanulására van egy egész napom, vagy egy szigorlatra van 3 nap szabad felkészülési időm :)

Összességében: az info tételek egy részét már alapból vágod fejből (net, hardware, stb), az ilyen Neumann féle architektúrákat meg megtanuljátok :)
Ja és az ötösre hajtsatok! én az ötös infómhoz kaptam ajándékba egy komplett ECDL-t! Hát azért már alapból megéri :)
Sok sikert az érettségizőknek a továbbiakban! És gondoljatok erre, hogy ennél már (jó esetben az egyetemen) csak sokkal nehezebb dolgotok lesz (én is ugyanígy paráltam az érettségitől :) )
Nálunk nincsnek ilyen jófej tanárok ...
Őőő az témák mindig ugyanazok, csak esetleg más néven. Tanár mondta, hogyha valamit nagyon nem tudunk, esetleg az nem lesz benne a pakliba.
Kösziii elvileg megvan minden! Ha mégis szükségem van vmire síkííítook. Bár a tételsor sulinként változó ..nem?
Ha kell kidolgozott tételsor, akkor az enyém nem soká kész. (Én is lenyúltam, most kicsit korszerűsítem. )
Szia .Jó Éjt.
Na jól van én elteszem magam holnapra szia jó éjszakát
Így van , "kicsit" tanulunk rá és kész Bár rengeteg tétel van , és az infó szóbeli se lesz piskóta :S:S
Hát én is attól félek :) 3hét és rohadt sok tétel nem tudom, hogy fogom megtanulni :d de hát majd csak lesz vhogy
Köszi
Uhh szóbelit ne is mondd, attól kicsit tartok (nem is kicsit)
Valahogy csak túlleszünk rajta :S
Azt tudom :D neked jól áll:D még a szóbeli lesz kemény:D kéne arra tanulni azért vmit:D
Nah az importálással én is szórakoztam, nem jött össze Mind1

Nagyon köszönjük :P Kékbe se rossz de a fehér -piros csajosabb
nagyon szép a mocid :D nekem nagyon tetszik de a kékbe jön be igazán:)
Sztem se volt nehéz az első négy feladat ment simán ,az ötödiknél fél órát szórakoztam mire be importáltam vmi mindig hibás volt(kicsit bénáztam annál a feladatnál):D de a többi ment szerencsére
Perszee, hogy tudom Sztem nem volt vészes, bár az adatbázist azt békén hagytam A többi "könnyű" volt.
És neked?
az jó én is odamentem csak én a jákyba tudod melyik?:)és hogy sikerült?
Szia! Én voltam a szerencsés Épp infó érettségiztem ...
jah,nem ártana egy 180as hengerszett :D:D
Nem a táblával van a baj, hanem a vizsgabiztossal.