Tyt, nagyon köszi a bíztatást Elhiszem, hogy egy érettségi az egyetemi szigorlathoz képest kispályás. Sebaj, túl leszünk rajta , aztán jöhet a többi ...
üdv.: a kis sztereótipizáló :P
:)) De aranyosak vagytok :) Anno amikor én info érettségiztem, én is valahogy így gondolkodtam.. Csomó tétel,és csak pár hét...
Most meg örülök ha egy 300oldalas könyv megtanulására van egy egész napom, vagy egy szigorlatra van 3 nap szabad felkészülési időm :)
Összességében: az info tételek egy részét már alapból vágod fejből (net, hardware, stb), az ilyen Neumann féle architektúrákat meg megtanuljátok :)
Ja és az ötösre hajtsatok! én az ötös infómhoz kaptam ajándékba egy komplett ECDL-t! Hát azért már alapból megéri :)
Sok sikert az érettségizőknek a továbbiakban! És gondoljatok erre, hogy ennél már (jó esetben az egyetemen) csak sokkal nehezebb dolgotok lesz (én is ugyanígy paráltam az érettségitől :) )
Sztem se volt nehéz az első négy feladat ment simán ,az ötödiknél fél órát szórakoztam mire be importáltam vmi mindig hibás volt(kicsit bénáztam annál a feladatnál):D de a többi ment szerencsére
De igen, az 5-re hajtok.
üdv.: a kis sztereótipizáló :P
Most meg örülök ha egy 300oldalas könyv megtanulására van egy egész napom, vagy egy szigorlatra van 3 nap szabad felkészülési időm :)
Összességében: az info tételek egy részét már alapból vágod fejből (net, hardware, stb), az ilyen Neumann féle architektúrákat meg megtanuljátok :)
Ja és az ötösre hajtsatok! én az ötös infómhoz kaptam ajándékba egy komplett ECDL-t! Hát azért már alapból megéri :)
Sok sikert az érettségizőknek a továbbiakban! És gondoljatok erre, hogy ennél már (jó esetben az egyetemen) csak sokkal nehezebb dolgotok lesz (én is ugyanígy paráltam az érettségitől :) )
Uhh szóbelit ne is mondd, attól kicsit tartok (nem is kicsit)
Valahogy csak túlleszünk rajta :S
Nagyon köszönjük :P Kékbe se rossz de a fehér -piros csajosabb
És neked?