1. ki vitázott?
2. ki szidott bármit is?
3. akadj már le te is erről a "bántanak a csúnya RS-esek" hülyeségről, mert ez annyira buta hozzáállás. Senki nem szidott se téged, se a motorod, én eddig egy rossz szót nem mondtam rád, szóval ne beszélj hülyeségeket.
TUdom tudom, húzzak innen. Poshadjatok meg a topicotokkal együtt :))
Szerintem ha nem ti írtok akkor is van élet. Vita nélkül... Ha ti itt vagytok mindig a vita megy. Nem a motorotokat szóltam le mindenki olyat vesz amilyet akar soha nem szóltam le ez miatt senkit. Ellenben titeket. Rs fórumon baszogassátok a másikat ne itt.
1. a jogsiról beszélünk már rég
2. vdaninak nincs is rs125öse
3. úgy beszélsz, mintha az yzf-s srácok aktivitása egy csomó hozzászólással életben tartaná a topicot :)
Szeresd felebarátaidat, és ne érdekeljen kinek milyen motorja van, aki ide beír, inkább örülj hogy van élet :)
Hát nekem mondjuk egyszer sikerült 3 ból megbukni :) De akkor 40 fokos lázzal mentem be, és végignyomogattam mindig ugyanazt a válaszlehetőséget, és meglepő de az nem lett meg...
Amúgy tényleg vicces, eddgi 15 percnél többet nem voltam bent, elsőn 2őt ronottam, a másodikon ugye nagyon sokat, az utolsót azt 12 perc alatt csináltam meg és lett egy hiba... :P
ezen én is csodálkoztam, sok gyerek kiírja, hogy "eredmény: elsőre meglett a jogsi összes vizsgája".
Hát szerintem eleve hikomatosnak vagy fogyéknak kell lenni ahhoz, hogy bármin meghúzzanak. :) Leszámítva pl. a forgalmi vizsgán a direktbe gecizést. De az a legsirályabb, amikor a KRESZnek örülnek :) Egy általános iskolai házifeladat komolyabb, mint az itthoni kresz vizsga :D
Hát a fene tudja, nekem 164kmh volt a max, talán valahol 11körül forgott, de nem tuti. Egyébként az arrowwal karburálva nekem az összes többi sebességben leforog 12ezerig, és gyönyörűen húz.
az rs 6-ba mennyit pörög?
kíváncsi vagyok nekem most lett belőve nagyon baba:) itt van róla egy videó nem húztam neki meg telós a felvétel majd holnap csinálok egy normálisat
1. ki vitázott?
2. ki szidott bármit is?
3. akadj már le te is erről a "bántanak a csúnya RS-esek" hülyeségről, mert ez annyira buta hozzáállás. Senki nem szidott se téged, se a motorod, én eddig egy rossz szót nem mondtam rád, szóval ne beszélj hülyeségeket.
TUdom tudom, húzzak innen. Poshadjatok meg a topicotokkal együtt :))