Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üldözési mánia kezdődik.

1. ki vitázott?
2. ki szidott bármit is?
3. akadj már le te is erről a "bántanak a csúnya RS-esek" hülyeségről, mert ez annyira buta hozzáállás. Senki nem szidott se téged, se a motorod, én eddig egy rossz szót nem mondtam rád, szóval ne beszélj hülyeségeket.

TUdom tudom, húzzak innen. Poshadjatok meg a topicotokkal együtt :))
Szerintem ha nem ti írtok akkor is van élet. Vita nélkül... Ha ti itt vagytok mindig a vita megy. Nem a motorotokat szóltam le mindenki olyat vesz amilyet akar soha nem szóltam le ez miatt senkit. Ellenben titeket. Rs fórumon baszogassátok a másikat ne itt.
1. a jogsiról beszélünk már rég
2. vdaninak nincs is rs125öse
3. úgy beszélsz, mintha az yzf-s srácok aktivitása egy csomó hozzászólással életben tartaná a topicot :)
Szeresd felebarátaidat, és ne érdekeljen kinek milyen motorja van, aki ide beír, inkább örülj hogy van élet :)
De jó kis RS fórummá nőttük ki magunkat... Na mivan a 30Le-nek már nem elég egy fórum?
Inkább orvoshoz kellett volna menni igazolásért, de utálom az orvosokat...
lázasan más dolog. Lázasan elég sok dolgot szarul csinál az ember :)
én teherautó kresznél csúsztam el egyszer figyelmetlenségem miatt ... utána összes többi sikerült meg a KKSZ, TIR stb
Hát nekem mondjuk egyszer sikerült 3 ból megbukni :) De akkor 40 fokos lázzal mentem be, és végignyomogattam mindig ugyanazt a válaszlehetőséget, és meglepő de az nem lett meg...
Amúgy tényleg vicces, eddgi 15 percnél többet nem voltam bent, elsőn 2őt ronottam, a másodikon ugye nagyon sokat, az utolsót azt 12 perc alatt csináltam meg és lett egy hiba... :P
ezen én is csodálkoztam, sok gyerek kiírja, hogy "eredmény: elsőre meglett a jogsi összes vizsgája".
Hát szerintem eleve hikomatosnak vagy fogyéknak kell lenni ahhoz, hogy bármin meghúzzanak. :) Leszámítva pl. a forgalmi vizsgán a direktbe gecizést. De az a legsirályabb, amikor a KRESZnek örülnek :) Egy általános iskolai házifeladat komolyabb, mint az itthoni kresz vizsga :D
Mondom, ez a gyengéje. Egyébként jó gyerek, csak RS komplexusa van :)
Jo lenne, ha tudnatok hol a helyetek, es nem okoskodnatok egy akkora kiralynak, akinek elsore meglett minden vizsgaja, ami a jogositvanyahoz vezetett.
de mellé még pampog pedig tényleg csak a tisztázások érdekében szóllottam
ez a gyengéje. Meg van győződve róla hogy az RS nincs annyi ló, amennyinek mondják, mert látott már egy darab mérési görbét :)
na jó nem, nekem is volt már padon, egy szűkítőgyűrűvel ami a csonkösszetételnél volt, kb negyedére csökkentették a kipuffnyílást, volt 15 ló a gép
az enyém katalizátoros, gyári és padon 30 ló elszaladt veled a ló? vagy mi a faszvan? kár ezen sztem vitatkozni
nekem a fordszámmérő csak 12ig van skálázva
nekem 1-2-3-ba 12500 utánna 6-ig 12ezerig lepörög
igaz még csak 1400km van benne
Hát a fene tudja, nekem 164kmh volt a max, talán valahol 11körül forgott, de nem tuti. Egyébként az arrowwal karburálva nekem az összes többi sebességben leforog 12ezerig, és gyönyörűen húz.
motorral együtt
Én élőben is hallottam, de valami hihetetlen hangja van ennek az RS-nek, a világon a legszebb! Megyeget is azért!
az rs 6-ba mennyit pörög?
kíváncsi vagyok nekem most lett belőve nagyon baba:)
itt van róla egy videó nem húztam neki meg telós a felvétel majd holnap csinálok egy normálisat
kapaszkodjál azon a motoron bazz :)
nem leszek itthon szal majd szombaton csekkolom
nem,nem erre mondtam