Szerintem ne vegyél neki RS-t , kicsit nagy lessz neki . Meg nem olyan kicsi motor az Rs.
Ha rám halgatsz inkább cbr 125 öt vegyél ! De gondolom azt meg ő nem nagyon akar
Amúgy jó véleményeim vannak az rs ről
Enyém most kap teljes generált. bejáratom aztán pedig megy eladásra. motorikusan sajna mindent kicseréltünk. power elektronika is új. típus betegség hogy a hátsó teleszkóp meghal ... én azt télen kicseréltem. Most van azóta rajta egy MRA windshield verseny plexi. Dunlop D208gp gumi 95%-os állapotban. jövőhéten meg műszaki és 2011ig lesz rajta érvényes műszaki.
fékbetéteket márciusban cseréltem lucasra. DID lánc. új mini karbon indexek
igény esetén ha kell akkor akkor van hozzá csomó kiegészítőm. Amit külön megtudtok venni: sportrendszerem van, tartalék hátsó teló, fogaskerék, pályaidom. Mielőtt megkérdeznéd hogy mért adom el elmondom hogy hosszú távra terveztem csak nekem is közbe szólt a válság tehát most van egy full jó költségmentes motorom ami eladó ... ár az i.á. 580ezer
nem kell félni. Karban kell tartani, sokkal igényesebb, meg figyelni kell rá. Pár apróság, amit nem szabad elfelejteni, de az erő kárpótolja majd a srácot!
HI Zoli. Én ennyiért láttam 1.298.000. Vmelyik kereskedésben.
Majd megkeresem, h melyikben. Gondolom a 280 300 as Euro.
Szép a motor, jó a motor stb. de így már drága egy 125 cm3 es gép
Ha rám hallgatsz akkor 2t 125öst veszel Tigernek. Nem lesz neki nagy ugrás 10leról 14re át ülni :S Ha gondoljátok az én Rs-em eladó. héten lesz kész a teljes generál infó: kistuning5@citromail.hu vagy 30/547-5719
Ha rám halgatsz inkább cbr 125 öt vegyél ! De gondolom azt meg ő nem nagyon akar
Amúgy jó véleményeim vannak az rs ről
fékbetéteket márciusban cseréltem lucasra. DID lánc. új mini karbon indexek
igény esetén ha kell akkor akkor van hozzá csomó kiegészítőm. Amit külön megtudtok venni: sportrendszerem van, tartalék hátsó teló, fogaskerék, pályaidom. Mielőtt megkérdeznéd hogy mért adom el elmondom hogy hosszú távra terveztem csak nekem is közbe szólt a válság tehát most van egy full jó költségmentes motorom ami eladó ... ár az i.á. 580ezer
Lenne pár kérdésem Tyt
Úgye?
Majd megkeresem, h melyikben. Gondolom a 280 300 as Euro.
Szép a motor, jó a motor stb. de így már drága egy 125 cm3 es gép
Ja, Bencii ! Ezt akartam :
Aztán elmentünk tengődni a motorok közé és ott álltál az R125 mellett beszélgettél 2 sráccal