Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!szegény Laci csak egy kérdést tett fel,de pechére rossz helyen!egyet értek veled,künnyelmű kijelentés volt amit tettem!csak Tyt beszólásai nekem spec nem tetszettek!na mind1,a megoldás,h.el sem olvasom őret!:Da gurulást meg komolyan gondoltam!
pont az volt a lényeg h a jawaval nem lehet gixxerre gyurni mert közük sincs egymáshoz, kb mintha én pony romettel gyakorolnék egy DRZ-reXD nah de télleg sok az OFF :P
jogos :))))
Na figyeljetek bazmeg!

1. EZ a Yamaha YZF-R125 topic.
2. A srác nem 600-as gixxire akar ülni, hanem 350-es Jaffára, hogy rágyúrjon a gixxire.
3. Tyt tényleg beszólós, de nincs vele baj, csak néha kicsit elragadtatja magát.(fogadjátok el)
4. Kicsit jobban tiszteljétek egymást!

Csevegés topic....
"amugy minden nsres vidibe belekotsz mintha az rsed jobb lenne"

Talán ha értelmesen el tudnál gondolkodni egy percre is akár, feltűnne hogy miért volt az ominózus videókról az a véleményem, ami. És ez nem csak az NSRes videókra vonatkozik.
Egyébként az RS tényleg jobb mint az NSR, ezt sokan alátámaszthatják. De ez most nem ide tartozik, kinek mi tetszik. Csak azért nem fogok senkinek beugatni mert NSRje van, ennyi erővel minden motorosnak beszólnék, mert nem RSe van. Tudod ok és okozat! ezen kérlek gondolkodj el mielőtt bármit is mondasz!
Baszdmeg, egyem azt a drága lelkedet!
De most komolyan! Beugattam neki, mert két szót nem bírt értelmesen leírni!
Aztán hivatalosan is bocsánatot kértem! Feltűnt? Ezek után mit vársz? Vezekeljek?
Komolyan mondom, ilyen lélekkel menj el madarakat puszilgatni, meg legyél EMO-s, aztán agonizáljatok együtt a sráccal, hogy "jjajjjjj a cúúúúúúúúnya tyt bácsi már megint beugatott! Cúúúúúnya cúúúnya gonosz bácsi!"
mondjuk multkor volt egy gyerek az rs forumban kerdezett valamit erre te mit csinaltal lekurva anyazod mert helyesirasi hibaja volt. te egy verbeli BAROM vagy.amugy minden nsres vidibe belekotsz mintha az rsed jobb lenne
apunak regen kamionos cege volt meg jart mindehova megbeszelesekre ois eleg sok kilometert lehuzott
Ezért kellpályaidomot feltenni:)
Bár vannak olyan dolgai... amik idegesítőek... amikor elkezd számológéppel számolgatni, meg pénzt számolni vezetés közben, attól az égnek áll a hajam , nem tudom hogy tud ennyi helyre figyelni
Városban, egyébként...
Na egyszer szeretnék úgy vezetni ahogy ő, ahogy be tud tolatni, este sötétben, rohadt kis helyekre, és még nyomja is neki közben, már láttam párszor de azét mindig elámulok
szép
Zoli ... a TZR is libakergető...120,000/oldal ha jól tudom
Gratulálok.
Apámnak 1millió 250ezer km balesetmentesen plakettje van... monjuk az autóval
"nezd a vidiket.ahova irt csak lemondta.o egy igazi kotekedo"

És nem vettél még észre valami furcsát? Normális arcokkal nem kötekszem! Érdekes módon, szerintem ddt500 sosem panaszkodott arról hogy baszogatnám a hülyeségeimmel! Vajon miért? Mert tud értelmesen írni? Mert átgondolja azt amit leír? És veszi a fáradtságot arra hogy átnézze, nem írt e szarvashibákat?
Igazi kötekedő akkor lennék, ha mindenkibe, válogatás nélkül belekötnék. Akivel kötekszem, annak nyomós oka van ennyi. Érdekes ,ezt más képes felfogni :)))))
na ezt meg ugyan miből következtetted ki okos barátom? Ha picit többet járnál erre, akkor észrevehetted volna hogy engem nem sűrűn látsz ott. Nem tartozom az "üljünk kinn egész nap a koss téren a robesszal, meg 600gixxivel, cseréljünk oplogót nonsztop, mert ez a motorozás." fazonok közé.
Természetesen amikor sikerül onnan néha elhajkurászni a balfaszokat, odajutunk néha mi is. Bár nálam ez havonta 1-2 órát jelent tisztán, mivel jobban szeretek motorozni mint állni.
en benne hagy nam egyket evig aztan tennek bele power kommandert es aligatnam
jah de tegyük fel az illetö elöször van a motorján, nem ismeri a sulyát sem meg semmi, hát egy nagyobb diszno gixxerrel sztem keményen lehet perecelni, persze, mindenki maga dönti el mit vesz, meg azt is h mire képes, szerintem nem árt megfontolni (teszem azt én is vehetnék egy régebbi 600-as endurot, mert én inkább arra vagyok hajlamos, de minek? nem vagyok még annyira jo, állandoan elesnék stb... )
Szerinted meddig lenne benne a fojtás?
és az mekkora tétel lehet ha valaki otthagyja a fogát mert mozgás közben borul fel...
de egy 600asnak jobb a feke mont egy libakergetonek
Nem is biztos, hogy nulla gyakorlattal a tól nnagy gáz miatt esik szájra valaki, elég, ha megijed valami forgalmi szituban, és relexből belenyúl rendesebben a fékbe. Ilyenkor egy libakergetőn nem nyga a kár, egy haccázason az is 100 ezres tétel lehet, ha csak álló helyzetben felborul.
Amúgy, hogy a kérdés lényegére válaszoljak nem tudok ilyenről. A Kawasakinál mint ha lenne ilyen de nem biztos.
sztem is a lefojto kitre gondolt ö