Ja még valami. A F......sz kivan a Yamaha árcéduláitól. Nem 1 yamaha kereskedésben voltam. És.........
valahogy mindenhol azt mondták az értékesítők, hogy nagyon remélik nem fog a nagy emberek agya elszállni az árakkal, mert a kutya sem fog 1.2-1.3 adni egy 125 ért.
ÜDV!Hallottam hogy nagyobb motorokat vissza lehet fojtani mondjuk 125re vagy 250re.Nyáron megyek 250re ha minden igaz,de ha mondjuk le lehet fojtani egy 600ast,akor inkább olyat vennék.Csak az a lényeg hogy a rendőrök elől ne keljen menekülnöm!
Szóval törvényes meg lehet oldani? Bár robogórol elég kockázatos lenne ráülni mondjuk egy gsx-r 600ra...
De addig gyakorolnék apu 350-es jawaján!
nono az én motoromnak virsli a hátsó gumija, de egy gyorsaságinak legyne szélessége. oldalról szép formájú motor a kiscibere, de tény hogy kákabélű. pedig én a vékonyt szeretem sárkányban is, de ez nekem is sok. (kevés)
valahogy mindenhol azt mondták az értékesítők, hogy nagyon remélik nem fog a nagy emberek agya elszállni az árakkal, mert a kutya sem fog 1.2-1.3 adni egy 125 ért.
Persze a TZR 50 új ára most 850.000 körül van.
Szóval törvényes meg lehet oldani? Bár robogórol elég kockázatos lenne ráülni mondjuk egy gsx-r 600ra...
De addig gyakorolnék apu 350-es jawaján!