Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meglátjuk
Ja még valami. A F......sz kivan a Yamaha árcéduláitól. Nem 1 yamaha kereskedésben voltam. És.........
valahogy mindenhol azt mondták az értékesítők, hogy nagyon remélik nem fog a nagy emberek agya elszállni az árakkal, mert a kutya sem fog 1.2-1.3 adni egy 125 ért.
Eladtuk a fiam TZR 50 ét. De ilyen árak mellett nem lesz y 125 R. Kiváncsi leszek a gixer 125 R re
Persze a TZR 50 új ára most 850.000 körül van.
anniy, de egy guriga beztos
HI. Ma láttam Yamaha WR250 4T 1.600.000 felett. Normálisak ezek? Mennyi lesz a 125 R? 1.300.000? Na ennyit erről.
kilówattban lehet lefojtani a 600asokat
ÜDV!Hallottam hogy nagyobb motorokat vissza lehet fojtani mondjuk 125re vagy 250re.Nyáron megyek 250re ha minden igaz,de ha mondjuk le lehet fojtani egy 600ast,akor inkább olyat vennék.Csak az a lényeg hogy a rendőrök elől ne keljen menekülnöm!
Szóval törvényes meg lehet oldani? Bár robogórol elég kockázatos lenne ráülni mondjuk egy gsx-r 600ra...
De addig gyakorolnék apu 350-es jawaján!
Jajj de randa szegény, olyan vékony az első kerék, és olyan széles az a lámpa... bárt a nagy se tetszik, de ez...
tudtam hogy számíthatok rád
jo, a kistüzér egyértelműen ultrakezdő vagy belvárosi motorka. azzal nicns baj.
kösziii
sztem az oylan 250esek mint enyém pl a legkisebb motorok, amik még igazi motornak néznek ki. esetleg legeslegalsó határeset a zzr250.
sárkányban
nekem kényelmetlen nekem összekellett huznom magam rajta de ha kényelmes is lett volna akkor sem adnék igazat neked . . (csak viccelek )
nono az én motoromnak virsli a hátsó gumija, de egy gyorsaságinak legyne szélessége. oldalról szép formájú motor a kiscibere, de tény hogy kákabélű. pedig én a vékonyt szeretem sárkányban is, de ez nekem is sok. (kevés)
kecses, vekony, konnyeden elfer mindenhol, es nem kell osszecsomagolni rajta magad :P ja, es nekem szemely szerint kenyelmes...
olyan mint egy zsiráf:)keskeny , magas,kényelmetlen és bamba képet vág:)
kis versenybicaj
a hatso gumija kisse virsli...mas problemaja nincs
nem
ooohm...akkor ez pozitiv visszajelzes? :D
a hondával az a baj, hogy vastagabb a lábtartó mint a motor..
+1
r125 is olyan mint a zsiraf...szep szep, de otthonra nem kene... :] cbr szebb, olcsobb :) es HONDA ;)