Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nono, a kasszára én vigyázok. vagyis az rs. addig úgyis beépítem a páncélszekrényt a faridomba :)
20-20 akartad írni...
szerintem hívjunk valami orvosnőt is, hogy a sérülteket ócsóért ellássa .)
vigyázunk a kassára
tyt 40% az enyém a mérkőzéseknek
dísz dobozt te tervezed meg majd az össze vágott DVD-nek
nagy buli lesz! fogadás nálam :D
hozok fényképzőt is
én hozzom a kamerát te veszed fel a mérkőzéseket
jah akko ott
én is üdítőt iszok
én nem iszom:)de majd elleszünk "az ott sztoppie?már megint gyurit üti?az elbb már a földre kütte nem?" - "de csak elfogytak azt újra kezdi a kört Tytvel"
pénzé adok piát nem ám
amúgy most kötöttem egy nagyon jó üzletet régi számítógépes kacatokért tök jó zsét kapok + kamionról leesett új mp3 lejátszó amit adok úgy is kidobtam volna sztem igen igen jól jártam
én nem mondta h szar alak vagy:)

az rs-esek azért védik a gépüket mert akiek rs-e van az iyen tüzes természetű, hol utálja meg felrúgná, de amikor oyan kedve van és pöccre indul, akkor mindennél jobban imádja:) ez iyen kettős dolgot hoz létre és ez a folyamatos tűz víz kapcsolat kicsit idegessé tez minket:D:DD
majd fleshelünk a pálya szélén tuninggal
arról szó sem lehet akkor h én ott legyek!
gyáva "nyaúl" vagyok.STOP.
én megyek az rs talira viszem a horgásszéket, napernyőt, piát és én el leszek a pálya szélén. aztán utána megyek kicsit megszagattom a gumikat
Verekedés lesz
Lehet azé hívott Tyt

Hallod Tyt, van ám eladó dana, sztana, szuszta, napó, winyó
ammeg hol lesz?meg mit keressek én ott?
kinőtte-m az m lemaradt
naja... ezt már rég kinőtte! bye
gyere te is rs talira
hagyd őket.hadd játszanak!
most miért baj az hogy pontot akart tenni az ügy végére?
megmondta a frankót, és igaza volt. Korrekt érvekkel támasztotta alá az igazát, és nem balfaszkodott 15 éves módjára.
szerintem korrekt válasz volt, akinek meg fáj az igazság, az bújjon el a sarokba sírni :)
jah és még " többi szemét" ez is eléggé szánalmas, de tod mit leszarom nem érdekel a 15 éves kis hisztizés.