Jól nézki. Ádinak is tetszik. Van kedved vmikor átjönni? Tudom az idő . Ma ádi állt be a garázsba a GSR rel Én meg . Alapjáraton bevitte lassan. Mondta igen nehéz. Vonalon
ment.
HI Zoli. Szerintem a 950 is sok a Yamaháért, de a bármelyik fiatalsrác örülne neki. A mostani TZR 50-t
is sok a 850. A 756000 os listaár is sok volt a rossi replicáért és mégis. De ezt most és itt nem fejtem ki.
Melyil 125 suzukira gondolsz? A supermotora az újra 800 valamennyit mondtak a szalonban. Sport-
változatra 2008-ban lesz 125-ös suzuki? Én nem hallottam róla.
HI. A fiammal együtt mi is 950.000 ,,hallottunk,,. Többet nem is ér akármennyire is 5 csillagos dizajn.
Tul. kép. egy 125 cm3-es, jóesetben 15 Le-vel, 100-110-es kényelmes utazóval. Nem mondom nagyon szép motor és a Yamahának. Hivatalos árat még nem láttam, talán a motorkiállításra. Ti tudtok vmi infót?
én onnan szedem hogy bent voltam a yamahánál és megkérdeztem azt monták hogy tutira nem lesz 1 milla felett kb 950 000-re saccolták. de szerintem meg ha 130 000 akarnak elkérni egy 4 ütemüjért akor nagyon pofátlanok mondjuk ö dolguk mert enyiért ugyse veszi meg senki.
ment.
kiváncsi vok rá de sztem én már yamahás maradok...( ha fater is úgy akarja )
is sok a 850. A 756000 os listaár is sok volt a rossi replicáért és mégis. De ezt most és itt nem fejtem ki.
változatra 2008-ban lesz 125-ös suzuki? Én nem hallottam róla.
Tul. kép. egy 125 cm3-es, jóesetben 15 Le-vel, 100-110-es kényelmes utazóval. Nem mondom nagyon szép motor és a Yamahának. Hivatalos árat még nem láttam, talán a motorkiállításra. Ti tudtok vmi infót?