én nem mondtam h az RS jobb, de az aprilia az mindig is az erösebb, esetleg verseny kategoria, a honda az meg inkább megbizhato, amugy egyik legjobb barátomnak van NSR-je, és mondom, nekem nem tetszik, se kivülröl, se menettulajdonságokban, ez van...
egyébként az ominózus hozzászóláshoz meg annyit, hogy hány RS videóba láttam ilyet hogy "szar olasz 125ös, 1est kap!". Na ehhez mit szólsz? Nekik nem ugatsz hogy igazságtalan a véleményük?
Ez neked korrekt? " azért mert nsr 3as, egyébként grat hozzá" hát nem tudom, sehol nem írtam ilyet a drága csodás rses vidikhez...
És rosszakat halotál róla? Jó vicc, max ha balfaszoknál volt akkor... nekem is volt, meg ismerek egy pár embert akinek volt... és egyik se mondana róla rosszat, ellenben ismerek apriliást egy párat, aki mind csak szereli és szereli a gépet... na mind1...
szerintem teljesen korrekt a hozzászolása, mert leirta h miért nem tetszik neki ez baj? meg h nem szereti az NSR-t? hát amivel én mentem az is szar volt, mégsem irom ki a homlokomra, nekem nem tetszenek és kész... valakinek meg az nem tetszik ami nekem igen, szoval nemtudom miért baj ha elmondta a véleményét, nem anyázott megg semmi...
egyik komplett mukodokepes gyari festesel az felvan ujitva.a masik az 0kmes blokk majdem minden megvan hozza de mar lassan azis kesz lessz.gt750az egy allat gep
Ami meg olyan téma ami nem érdekel, pl streetfighteres vidi, vagy sor 4 speedes, azokat meg se nézem, vagy ha megnézem se értékelem, mert nekem nagyon nem tetszik, de a maga műfajában attól még lehet jó...
Azért kapott 3ast mert NSR, és ez itt pozitív rész volt!
én nem fogok felháborodni ha valaki azt írja a videómra hogy szerinte érdekesen veszi a lapot, nem tetszik neki a fekete szín, de amiért aprilia 3as!
egyébként az ominózus hozzászóláshoz meg annyit, hogy hány RS videóba láttam ilyet hogy "szar olasz 125ös, 1est kap!". Na ehhez mit szólsz? Nekik nem ugatsz hogy igazságtalan a véleményük?
És rosszakat halotál róla? Jó vicc, max ha balfaszoknál volt akkor... nekem is volt, meg ismerek egy pár embert akinek volt... és egyik se mondana róla rosszat, ellenben ismerek apriliást egy párat, aki mind csak szereli és szereli a gépet... na mind1...
Nekem egyik nagy álmom egy 750es gt