értitek.. sohc csúcstechnika.. egy pneumatikus vagy desmo vezérlés lenne csúcstechnika. ezt hívják a szakzsargonban parasztvakításnak. mondják ki, nincs ezzel baj: ez egy kezdőknek, kispénzűeknek, fiatzaloknak szánt motor, olcsó megoldásokkal, régi, megbízható technikával, modern, szép külsővel. akinek ez kell úgyis megvenné, de nem röhögne a dumán mindenki aki olvasott már szarás köüzben motorosújságot. ciki.
SOHC vezérlésű 4 szelepes, 4 ütemű csúcstechnika? az új YZF-R15 a legújabb technikákkal van felszerelve és teljesítménye méltán sorolható a supersport kategóriába?
te kis megsértett emberke,
ha picit elolvasnád egyáltalán nem az yzf-r125 csodahikomat verdát szidtam, hanem a cikket, és annak idióta mondanivalóját.
üdv
hallod én télleg birlak meg minden de mi a fenének jársz be ide fikázni?vettem értettem felfogtam a véleményed én se járok hozzátok negatív véleményt nyilvánítani...(ennyiszer biztos nem)
"Azon túl, hogy az új YZF-R15 a legújabb technikákkal van felszerelve és teljesítménye méltán sorolható a supersport kategóriába"
bazzmeg ez még marketinges szemmel is fáj. ekkora faszságot. mi a legújabb technika? meg milyne supersport kategória?
az oké hogy ez a cikk pöppet "kenegetve" van, de ez már sokk... Majd ha tényleg felmutatnak vmi komolyat akkor elhiszem! Kb annyira hangzik értelmetlenül, mintha az új Ninja 250re írták volna
azért volt olyan érzés mert ez SPORTMOTOR! Köztudottan nem a kényelemről híres egy sportmotor!
Ami meg mégis kényelmes abban már kompromisszum van! Érted? Ezért kényelmesebb egy kiscirbi vagy kisyama mint egy RS vagy Mito. Nem ugyanarra vannak kitalálva!
BAzzmeg kezdesz úgy beszélni hogy én se értem
Felesleges ez a sok mű szöveg, mondd azt hogy Olasz, te meg japán buzi vagy.
De ne ilyen vázgeometriás dolgot bazzki ...
ha picit elolvasnád egyáltalán nem az yzf-r125 csodahikomat verdát szidtam, hanem a cikket, és annak idióta mondanivalóját.
üdv
Ekkora méretű archoz és férfiassághoz dukál egy ilyen gép is ...
Dehát nem afelé haladsz ...
Na mind1. Amúgy tök jó a Yamaha!
hangszergyártásba
Lehet erősebb lesz mint az rsed, hallod, új technika
bazzmeg ez még marketinges szemmel is fáj. ekkora faszságot. mi a legújabb technika? meg milyne supersport kategória?
az oké hogy ez a cikk pöppet "kenegetve" van, de ez már sokk... Majd ha tényleg felmutatnak vmi komolyat akkor elhiszem! Kb annyira hangzik értelmetlenül, mintha az új Ninja 250re írták volna
Ami meg mégis kényelmes abban már kompromisszum van! Érted? Ezért kényelmesebb egy kiscirbi vagy kisyama mint egy RS vagy Mito. Nem ugyanarra vannak kitalálva!
Yamaha YZF-R15
BAzzmeg kezdesz úgy beszélni hogy én se értem
Felesleges ez a sok mű szöveg, mondd azt hogy Olasz, te meg japán buzi vagy.
De ne ilyen vázgeometriás dolgot bazzki ...