Sziasztok!Nem mondtak rá semmit rendeliték is...gondolom anyaghiba.3000km körül volt egy pályázás (mesterkurzus) vészfékezések,féktáv stb...de ez olyan 7000. km óta csinálja minden jel nélkül.Nem koccant,nem borult és szoros a tárcsa rögzítése
Halika .. Igaz az h egy tök alap állapotban lévő 2006os Aprilia RS 125, 33-40 LE között mozog és 231nél akad ki a mutatója..mármint a digis órán a szám
figy az én motorom jó estben megy 115öt, ha pályán megyek vele és minden kanyarban kőkeményen fékezek 115ről ami biztos hogy nincsen meg minden kanyar előtt meg, akkor biztos hogy nem lesz vele semmi gondom, biztos hogy anyaghiba volt Z3nál
nekem full mereven van felrakva de egyébként nem hiném hogy olyan extrém teljesítményű motor lenne egy 125 4T hogy kell rá szegecses(ügye szegecseken van és attól tud mozogni?) féktárcsa
hát pedig enyém is mozog.. ezt hívják úszó ágyazású féknek, ami a nagyteljesítményű motorokhoz kell, hogy mikor extrém módóm melegszik, legyen hova tágulnia a rögzítésnél is..
Az rs-en a lötyögés az rezgéscsillapítás miatt van... kisR-en ilyen nincs, teljesen merev... Nekem 8500km-er alatt még nem jött elő ilyen probléma! Csak a km-er órámat cserélték ki 4000nél mert beszart...
üdv....aztszeretném kérdezni hogy az 1000-res szerviz menyibe kerül? (YZF-R125)
és Madi008-hoz lenne egy kérésem,légyszi ha tudsz akkor csinálj egy olyan videót amin lehet hallani milyen hangja lett a raptortól az r125-nek..köszi előre is!
enyém aztán biztos hogy nem "lötyögősre" van csinálva mivel tök merev és én is nem kicsit használom ki de ilyen problémám még soha nem volt, biztos hogy anyagprobléma lesz annál a motornál
Hát ez szerintem nem teljesen normális dolog. Valószínűleg egyedi esettel állsz szembe. Megkérdezhetem, hogy érte bármi extrém hatás a tárcsádat mostanában? Pályázás, hosszú vészfékezés, borulás, koccanás, bármi?
A kis yamahán milyen a tárcsa rögzítése? Szoros v. lötyögős? Áprilkán jó lötyögősre van felrakva (a sok laikus mindig azt hiszi, hogy szar, pedig ált. pályamocikon lötyögős a tárcsa), és lehet hogy ezáltal nehezebben is vetemedik. Szervizbe mit mondtak rá?
Halika .. Igaz az h egy tök alap állapotban lévő 2006os Aprilia RS 125, 33-40 LE között mozog és 231nél akad ki a mutatója..mármint a digis órán a szám
és Madi008-hoz lenne egy kérésem,légyszi ha tudsz akkor csinálj egy olyan videót amin lehet hallani milyen hangja lett a raptortól az r125-nek..köszi előre is!
havernak felrakták a BODIS-t, majd csinálok vidit róla ;)
nekem nincs gondom vele EDDIG szerencsére
ezernyóccázötven van eddig
A kis yamahán milyen a tárcsa rögzítése? Szoros v. lötyögős? Áprilkán jó lötyögősre van felrakva (a sok laikus mindig azt hiszi, hogy szar, pedig ált. pályamocikon lötyögős a tárcsa), és lehet hogy ezáltal nehezebben is vetemedik. Szervizbe mit mondtak rá?
menjél orvoshoz