most érkezett meg a szalonba hát... nagyon szép
már elhozhatnám csak 1-2 papírt alá kéne írni apa meg elutazott
kedd már itthon lesz
jah és holnap elhozom az ajándék robogót
erről van szó! tényleg nem látszik belőle semmi, mert az index felfogatását a rendszám takarja alulról meg egy szürkére fújt 3szög alakú lemezt látsz...
hogy mi a gány? a futármotorom volt gány.. a dobot pl gumipók tartotta mert leszakadt egy balesetnél, amúgy gilera rx volt, de sztément az oldala is, lett neki DT konkrétan felfűrészelve, meg fúrva, beraktam kamion alá, aprilia kopott régi fakó fejidom, valami rozsdás kevésbéferde kormány, az első sárvédő meg jó enduró módjára vágta a hólét a csizmámra, így fater kocsijából kikaptam a taposógumit, tudjátok azt a jó kis kockást ami a elől van, átfurtam úgy ahogy van, meg a sárvédőt is, és jóó nagy alátétekkel felcsavroztam.
nekem a gyári átalakítása gányolás.én szeretem megtartani a gyári cuccot,vhogy szeretem a motorokat eredeti állapotukba.ezért nincs rajta felnicsík,se más matrica.mert zavarna én ilyen vagyok (tudom...hülye )
Háth nemtudom Z3... Az lehet, hogy neked nem tetszik, de nem értem, hogy attól miért gány? Szerintem az enyém sem gány, és pl a fórumozók közül Madi-é se gány... Mondjuk ki tudja, hogy te mit értesz a gány szó alat... Én pl azt hogy összetákolt szar... És szerintem ez egyikőnknél sem így van!
Tegnap egy motorosrendőrrel a következő volt a helyzet: Mentem a faluban a szokásos 80km/h-val egyszercsak belenézek a tükörbe (a kezemet félrehúzva ) és látom, hogy egy hófehér Yamaha jön utánam amin elég sok villogó volt, na mondom ezt beszoptam! Rámdudált (szirénát nem használt meg fényt se) megálltam, bejött mellém, rendőrbácsi: Heló! Rendszámmal mitörtént? Felhajtotta a szél? Én: Üdvözlet! Áhh nem csak a gyári rendszámtartóval voltak problémák és így esztétikus... Rendőrbácsi: Jah értem! Most ez még csak szabálysértésnek számít, de október 1.-től bűncselekménynek minősül szóval valamit alakíts rajta! Én is azt teszem a saját motoromon! És vigyorog! Én: Rendben meglesz! Rendőrbácsi: Na jólvan csak ennyit akartam további jó utat és vigyázz magadra! Na most akkor nemjófej a motorosrendőr? Belopta magát a szívembe Átalakítás megtörtént! Ilyen lett:
Én sokat járok be pestre és komolyan szeretek bent lenni! Annál nincs jobb móka mikor a sok köcsög kikiabál a kocsiból hogy micsinálsz mindjárt utánnad megyek meg stb.... Mondjuk eszik bent elég rendesen a szerkezet volt, hogy csak a mamutig mentem a 6osról és 3 csík lement a szintjelzőn!( R125-ös gondolom értik ) Szóval aki nem járt bent annak ajánlom! El lehet bohóckodni csak vigyázni kell nehogy bajlegyen
már elhozhatnám csak 1-2 papírt alá kéne írni apa meg elutazott
kedd már itthon lesz
jah és holnap elhozom az ajándék robogót
Amugy tényleg az egyedi motorok a legjobbak