Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
lehet egybe elviszik holnap, de ha mégsem akkor írok
Sziasztok!Engem egy darab eredeti visszapillantó rögzítő kis csavar érdekelne.Ha valakinek lenne kérem jelezze.Köszönöm.
Küldtem...
ricsi1891! Üdv! itt az e-mail címem: fdawe@citromail.hu
Üdv! Ha szétbontod érdekelne a kislánckerék rögzítő anya és az anyát rögzítő lemez!
Szia! Tudnál képet küldeni a mazka05@gmail.com ra kérlek? Meg egy telefon számot?
Hali!
Szóval nekem van egy egész rendszerem a Cat-re, hátsó és oldalsó doboz tartókkal, és oldalra 2db dobozzal. Mivel az oldalsó tartók ráépülnek a hátsó tartóra, így csak a hátsót nincs értelme eladnom külön. Szóval amitől megválnék az csak egyben a tartó rendszer a 2db oldalsó dobozzal.
Csáó Cat-tis!
Nem találtam elérhetőséget az adatlapodon! Mondták hogy tudnál nekem segíteni doboz, és doboztartó elem beszerzésében! Válaszodat előre is köszönöm!
Na megtaláltam köszönöm!
Szia! Egy linket tudsz hozzá dobni kérlek.
Helló.Keresd Cat -ist.
Sziasztok!

Thundercatre hátsó dobozt és doboztartót hol tudok venni jó áron?
Üdvözlök minden motorost!Légyszi segítsetek mert kellene nekem Yamaha YZF 600R Thundercat-hoz fejidom,bal oldali oldalidom és egy első sárvédő jó árban,használtan .Itt van a telefonszámom,hívjatok:06209235011
inkább telefonon érdeklödj 06305647531
eladó egy yzf 600, 2006év j.
borulva volt vele ekeje tropa!
Indul pöcc röff,
egyben 180000e, vagy bontva is ár megegyezés.
posta ok
Ilyen tűzokádó sárkányt ki ne tarts, főleg 400e-ért...
Te aztán tudsz élni.
Valamint Sir Lettem Egy hátrafelé nyilazó szittya magyarból
Bocs Yut eszembe hétvégén 26-án Balatonkenesén Motoros tali lesz.A be Vállalós barátom (El B@szt@ bandi),B Miklós nagykorú és b Neje valamint szerény személyem rontja majd ott a levegőt.Még valaki?
Helló Mindenki!Gyönyörűséges a színe! A hétvégén Sümegen Múlattuk az időt.A Volkswagenen lámpájában az aranyhal élő.A kis csaj megkért, hogy tartsam ki..............(Utólag derült ki Ő 400 000 nettóra gondolt
Én is nosztalgiáztam ma egy kicsit.Haverral motort csereltünk.Jo volt cicázni egy kicsit.Bár már eléggé megszoktam a blackbirdöt.
Nagy igazság.A legveszélyesebbek a kerek seggeg az ilyen meleg napokon.Probalok nagy követési tavolságot fentartva nézelődni
némá mit találtam :)