Hali!
Szóval nekem van egy egész rendszerem a Cat-re, hátsó és oldalsó doboz tartókkal, és oldalra 2db dobozzal. Mivel az oldalsó tartók ráépülnek a hátsó tartóra, így csak a hátsót nincs értelme eladnom külön. Szóval amitől megválnék az csak egyben a tartó rendszer a 2db oldalsó dobozzal.
Csáó Cat-tis!
Nem találtam elérhetőséget az adatlapodon! Mondták hogy tudnál nekem segíteni doboz, és doboztartó elem beszerzésében! Válaszodat előre is köszönöm!
Üdvözlök minden motorost!Légyszi segítsetek mert kellene nekem Yamaha YZF 600R Thundercat-hoz fejidom,bal oldali oldalidom és egy első sárvédő jó árban,használtan .Itt van a telefonszámom,hívjatok:06209235011
Bocs Yut eszembe hétvégén 26-án Balatonkenesén Motoros tali lesz.A be Vállalós barátom (El B@szt@ bandi),B Miklós nagykorú és b Neje valamint szerény személyem rontja majd ott a levegőt.Még valaki?
Helló Mindenki!Gyönyörűséges a színe! A hétvégén Sümegen Múlattuk az időt.A Volkswagenen lámpájában az aranyhal élő.A kis csaj megkért, hogy tartsam ki..............(Utólag derült ki Ő 400 000 nettóra gondolt
lehet egybe elviszik holnap, de ha mégsem akkor írok