Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 hete a szeker,most a futobicaj,3het mulva a 950sm.
Ha addig meg nem veszik vagy szet nem verik
Én max erre engedném felülni...
Hé nyominger itt 1 újabb alternatíva....
Egyenlőre annak is örülni fogok ha a közértig elenged
1 nap híján 3 hónap múlva lesz, addig helyrejössz
ahol én elmegyek avval a huszonéves kacattal ott te is simán tudsz jönni a ser-el
annak azért jobb ám a futóműve.
Titkon reméltem hogy megyek a SER-el erdélybe mégha nem is ért le róla lábam és fostam is rajta
őszig ráérsz, melegben szar tökölni a homokban
addig meg csak helyrejössz, anyu is megnyugszik
aztán minden faca lesz
Most még nem tudom elképzelni hogy valaha motoron ülök,de a rejszolást aktívan gyakorolom,ha jönne egy gyógytornászcsaj az csak visszavetne
akkor csont nélkül beleférnél egy 5 forintos teszkós szatyorba
terepen majd kigyúrod magad
ha a mami nagyon rinyál akkor elrobogózol idáig aztán kapsz egy kishondát a segged alá
alattad tuti táltos lenne, múltkor egy kiscsávó megkergette aztán 140ig ment alatta földúton
bár nem tudom a bicikli km óra mennyit téveszt
És most ledobtam vagy öt kilót tiszta göthös lettem
akkor azért vagy olyan girhes....
tegyél a kajájába valami nyugtatót
Nálunk úgy néz ki a dolog hogy kevesebbet áll fel a fasz mint ahányszor rendelkezésre áll a pina
akkor ma pina nem lesz, de attól még marad a ser
Evvel kezdtem de nem vette be
mond neki hogy nagyon fáj a vállad . azért a piacon szerezz be egy sokkolót, biztos ami biztos........
Elég rosszul áll KTM-re visszaülök projekt ugyanis történt ma hogy megkért az én gyönyörű feleségem hogy menjek be érte a munkahelyére ne keljen hazabuszoznia.
Elfelejtettem és ittam egy sört meg egy páleszt.
Asszem ma lapítok
na abból már sok lenne a repeta.......legalábbis hosszútávon
Csak a gyógytornász helyett nehogy egy Thai masszőr csajt küldjön a háziorvosom...
amit csinál a gyógytornász csináld meg utána 2x legalább.
én 3 hét térdtornás rehab után már tudtam váltani, de még menni nem
a te ser nevű ktm motorod nem tolja úgy az adrenalint mint egy 10-es kerekű robogó 20 centis homokban
ha nagyon le vagyok engedve megyek egy kört az asszony robogójával a buckák között, úgy felkúr hogy még negyed órával utána is remegek mint egy versenyló, 2 kör után már tuti az agyvérzés
még a simsonos körforgalmas drift sincs ehhez az érzéshez sehol sem(8-9 kör alatt ráverek egy kört a munkatársam babettájára)

legyen robogó, de akkor avval jössz terepezni
Nem fog megsértődni csak egy koszos tárgy nem kell kiállni érte
Ja és tényleg jó az xr4 vennék is olyat ne félj.
Csak azért mert váltok, váltanék, még nem savazom mert a hűség szó a szótáramban, NAGYBETŰS!
Aztán lehet hogy az ész mentén haladok tovább, majd az élet eldönti, ahogy beszéltük is.
Ma viszont megszabadultam az uccsó varataimtól is, lassan jöhet a gyógytornász, házhoz, mozgásképtelen lévén...
Azt nem tudom beadagolni a mamának hogy az majd biztonságosabb lesz nem kajálná.
Robogó azt lehet.
ha már off van:
xr4 - kurva jó és olcsó és igénytelen és satöbbi
és pont annyira tud menni hogy nem töri magát össze nagyon az ember