1 nap híján 3 hónap múlva lesz, addig helyrejössz
ahol én elmegyek avval a huszonéves kacattal ott te is simán tudsz jönni a ser-el
annak azért jobb ám a futóműve.
akkor csont nélkül beleférnél egy 5 forintos teszkós szatyorba
terepen majd kigyúrod magad
ha a mami nagyon rinyál akkor elrobogózol idáig aztán kapsz egy kishondát a segged alá
alattad tuti táltos lenne, múltkor egy kiscsávó megkergette aztán 140ig ment alatta földúton
bár nem tudom a bicikli km óra mennyit téveszt
Elég rosszul áll KTM-re visszaülök projekt ugyanis történt ma hogy megkért az én gyönyörű feleségem hogy menjek be érte a munkahelyére ne keljen hazabuszoznia.
Elfelejtettem és ittam egy sört meg egy páleszt.
Asszem ma lapítok
a te ser nevű ktm motorod nem tolja úgy az adrenalint mint egy 10-es kerekű robogó 20 centis homokban
ha nagyon le vagyok engedve megyek egy kört az asszony robogójával a buckák között, úgy felkúr hogy még negyed órával utána is remegek mint egy versenyló, 2 kör után már tuti az agyvérzés
még a simsonos körforgalmas drift sincs ehhez az érzéshez sehol sem(8-9 kör alatt ráverek egy kört a munkatársam babettájára)
Csak azért mert váltok, váltanék, még nem savazom mert a hűség szó a szótáramban, NAGYBETŰS!
Aztán lehet hogy az ész mentén haladok tovább, majd az élet eldönti, ahogy beszéltük is.
Ma viszont megszabadultam az uccsó varataimtól is, lassan jöhet a gyógytornász, házhoz, mozgásképtelen lévén...
Ha addig meg nem veszik vagy szet nem verik