Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én úgy repültem le róla mint a győzelmi zászló, sőt még át is repült felettem. Ezt egy KTM nem tudja....
Már nyugodtan elkezdheted te is savazni a tunderkotot,úgyis TDM-lesz de ha van eszed semmi
KTM=vad ló csődör=ledob.
Thunderkat=öszvér=leesel róla.
KTM=brutális tökös férfiak.
Tunderkot=melegfelvonulás.
Franky:
Ez egy nagyon lecsapott magas labda volt, csak úgy füstöl...

Elbandi:
Köszi a tegnapi látogatást.

A két nyomoronc egymás vállára borulva masszírozta a másik lelkét, El még sírdogált is kicsit
Veled is pont ezt tette a ktm
Megjött az esze és ledobta magáról a tucat gecit
.. a srácok már ismerik a páleszem.
amúgy rendkívül jó közérzet javító.
Még 1 macskás Á R Ú L Ó!Amúgy respekt...Széles utat ,Tele tankot
A gyengém a fekete, motorban...
Gyönyörű a masina, ugrottál pár lépcső fokot a Cat-hez képest. Vigyázz rá, sok tökéletes km-t vele!
Ja egyebkent a cat eltavozott tolem meg tavaly novemberben
Aprobb technikai problemaba utkoztem a kep feltoltessel kapcsolatban.Bar amint latom fel is tunt
Hozzám jöhetsz vele....
.. pálinka? .. hova vigyem?
Hát erre az új gépre kíváncsi lennék én is!

Na de mi lett a Cat-al? Ha még elérhető, lehet hogy vevőként érdekelne, szigorúan angol papiros mociként....
Grande:
Majd 1 egész napra elment a net-em, kész anarchia lett urrá rajtam
Érdekes a cucc bizony, az édessége miatt itatja magát, észre sem veszed, már vigyorogsz mint a tejbetök. Mi szeretjük nagyon, kellemes kis búfelejtő itóka. Tudom hogy jó, de nem gondoltam hogy neked is ennyire bejön, bár a többi kóstoló is is rákapott eddig. Van egy haverom, aki azóta velem együtt rendel, és pánikban van ha nem érkezik meg a szállítmány amíg a sajátja elfogy.
A csizmádat max sportosítanom kellett volna, kivágni az elejét hogy beleférjen a 45-46-os pacskerom, de legalább szellőzött volna egy kicsit Ez az Andyx gyerek ez elég szépen össze törte magát, mi még csöndbe maradhatunk!

Zsu:
Lassan, de remélem biztosan gyógyulgatunk, remélem legalábbis.
Halihoooo srácok hogy van mindenki.... Megy a lábadozás?....
pálinkába áztass mazsolát. kicsit édes de tök jó illata és íze lesz
be lehet állni tőle mint az atom mert valahogy nem érzi az ember az erejét
vonaton egyszer betintáztunk belőle, majdnem elfelejtettünk leszállni
Na ma kicsit bekarmoltam a pálinkádtól olyan jó hordani a Guen által belinkelt kínzóeszközt hogy kénytelen vagyok egy kicsit itókázni.
Ez a csipkebogyó bolondítás lehet egy kicsit jobban rátesz a hatásfokra mert két pálinka engem nem igazán hat meg de ezt azért érezgetem
Nem nem már látom ez egy Harly aztán fosol hogy leugatunk,nem gáz hogy ilyet vettél így is haver vagy
Értem én Anglia messze van nem jött még át a kép
Kicsit homályos a kép milyen típus ez pontosan ?
De dögös sokat spóroltál rá
Fantomasz-é
Jó kis moci
Ez a gepezet lett a cat utodja