Örök és még annál is örökebb szabály kereszteződésben nem csinálsz semmit,nem előzöl nem nézed a picsákat nem nyomulsz lapítasz mint a picsa.
Mert kijön kikerül kilő eltakar visszafordul senki nem lát semmit te meg megdöglesz a gecibe mert nem érted meg kereszeződében sehova semmit
Ez van mikor az autós belenéz a tükörbe és nem lát semmit.Aztán 2mp megint belenéz és ott a motor.Mondjuk a motorost sem értem mit akart?Mutatni hogy tud sort előzni?Vagy fosnia kellet azért nyelezte?:D
T Szőrös Kutya és Csiliárdos. Nagyon örültem a hétvégi találkozásnak. A Kakucsi pályázást megbeszéljük.A Lákátozs ember élérhetőségére lenne igen nagy szükség....
persze hogy baj van hiszen aszfalton mentél
ott én is fosok, főleg amióta kicsúsztam egy úthiba miatt aztán nekimentem egy beton km kőnek, na de inkább azt választottam mint a szakadékot....
Mentem a környező utcákban egy kört de utána éreztem hogy azért van baj.
Nemhogy Erdélybe talán a sarki közértbe,meg Kenesére a találkozóra lecsurgok talán
Én arra emlékszem hogy egy törött kulcs csont karcolgatta meg azt a tankot. De vigyázz, mert ahogy mostanság leledzik a csontod, tovább is karcolódhat az a tank.
Azon csak egy karcolás van amit a dzsuvás motorod okozott amit olyan profin lekötöttél és meggyőztél hogy nem dől rá az enyémre.
Mint amikor elvitted a láncfűrészemet és azt mondtad nem lesz baja
Mert kijön kikerül kilő eltakar visszafordul senki nem lát semmit te meg megdöglesz a gecibe mert nem érted meg kereszeződében sehova semmit