Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örök és még annál is örökebb szabály kereszteződésben nem csinálsz semmit,nem előzöl nem nézed a picsákat nem nyomulsz lapítasz mint a picsa.
Mert kijön kikerül kilő eltakar visszafordul senki nem lát semmit te meg megdöglesz a gecibe mert nem érted meg kereszeződében sehova semmit
Ha valakit érdekel akkor a vaterán meghirdetem:
http://www.vatera.hu/listings/...
Ha fosnia kellet ,akkor ebben a helyzetben szarul jart,mert biztos beszaladt a gatyába
Ez van mikor az autós belenéz a tükörbe és nem lát semmit.Aztán 2mp megint belenéz és ott a motor.Mondjuk a motorost sem értem mit akart?Mutatni hogy tud sort előzni?Vagy fosnia kellet azért nyelezte?:D
Tundercatos sracok ...
http://www.youtube.com/watch?v...
meleg helyzet
Látom tudtok élni.
Valaki nagyon keményen nyomta a hétvégén...
A bikát szivarral a szádban és cowboy kalappal a fejeden kellett volna megülni, olyan texas-i módra
T Szőrös Kutya és Csiliárdos. Nagyon örültem a hétvégi találkozásnak. A Kakucsi pályázást megbeszéljük.A Lákátozs ember élérhetőségére lenne igen nagy szükség....
Úgy érzem a lényeg nem veszett még el benned!
persze hogy baj van hiszen aszfalton mentél
ott én is fosok, főleg amióta kicsúsztam egy úthiba miatt aztán nekimentem egy beton km kőnek, na de inkább azt választottam mint a szakadékot....
Pina-Pina-Pina
Mentem a környező utcákban egy kört de utána éreztem hogy azért van baj.
Nemhogy Erdélybe talán a sarki közértbe,meg Kenesére a találkozóra lecsurgok talán
Valaki a hétvégén Tiszaföldvár?
Semmi bajom nem volt csak szimuláltam hogy egy kicsit pihengethesek ithon
Én arra emlékszem hogy egy törött kulcs csont karcolgatta meg azt a tankot. De vigyázz, mert ahogy mostanság leledzik a csontod, tovább is karcolódhat az a tank.
Azon csak egy karcolás van amit a dzsuvás motorod okozott amit olyan profin lekötöttél és meggyőztél hogy nem dől rá az enyémre.
Mint amikor elvitted a láncfűrészemet és azt mondtad nem lesz baja
Üdv a csapatnak
Egy portyát összehozhatnánk
Különben is tiszta karc a tank
Helló Mindenki!TE iszonyatos gyökér ez egy Yamayás fórum.Mi ez a szar?Új fűnyíró? Szerintem ezt a képet a vicc fórumba tedd be
akkor augusztusban jössz erdélybe?
Kitoltad a kertbe, felültél rá és brümmögtél 10 percet?
Végül is, valahol el kell kezdeni...
3-hónap és 2 hét után ma először motoron
Jo latni ,hogy növekszik a létszám.Tegnap itt is lattam felém 4 cicat is.Csak jo gépek ..
Én nála jártam, és nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Olvass bele a honlapjába:Suri a motorszerelő
Helló mindenki! R2motor x.ker .vasgyár utca Profik mindenben.