akkor most már csak kannásborra csereberélünk cuccot?
bár.......
én még mindig azt mondom legyél kemény, összeforrnak a csontok gyúrsz egy kicsit aztán anyuci fog a sarokban térdelni nem te
aztán jöhet az erdélyi túra
Vegem van haver kinyomjak ithon a belemet 'rabasztam lassan hugyozni sem mehetek mert veszelyes nemhogy erdelyi tura 'marad a pia meg a kinhalal.Egy volt motoros test ver szavai ezek.
Majd a jatszoterrol halgatom ahogy masok baszatjak az r1 nek
kiskőrösi bukóban estél?
kaphatott a fejed is egy nagyobb ütést
asszonynak egy sokkolót és egy vastagabb láncot aztán lassan felkészülhetsz a következő motorozásra
Na ma nem birtam aposomek itt alszanak es gyonyoruen bekarmoltam apukaval mint allat mert hogy basszamegakurvaanyjat hogy hogy beszoptam van meg egy kis kortefozetem amit most megiszunk es eg is gyogyulok mint a picsa
Van sport csarnok, új bölcsöde és még újabb község háza. Meg sok adóság. Azt mondják az öregek hogy azért hosszú a falu mert régen mindenki a föúton akart lakni.
bár.......
én még mindig azt mondom legyél kemény, összeforrnak a csontok gyúrsz egy kicsit aztán anyuci fog a sarokban térdelni nem te
aztán jöhet az erdélyi túra
Majd a jatszoterrol halgatom ahogy masok baszatjak az r1 nek
kaphatott a fejed is egy nagyobb ütést
asszonynak egy sokkolót és egy vastagabb láncot aztán lassan felkészülhetsz a következő motorozásra
Meg olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse?
Hajtsd vissza a legszélén a gyűrődést is
Az meg hol van?
Magyarországon?