Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miko gyusz man vegre fol
Hat te meg hol a faszba vota eddig,itt a fel bandanak kijott a bele amig te a csajoddal hetyegtel
Gyogyulast.Allitolag a hideg palinka meg a meleg pina sokat tud segiteni
akkor most már csak kannásborra csereberélünk cuccot?
bár.......
én még mindig azt mondom legyél kemény, összeforrnak a csontok gyúrsz egy kicsit aztán anyuci fog a sarokban térdelni nem te
aztán jöhet az erdélyi túra
Vegem van haver kinyomjak ithon a belemet 'rabasztam lassan hugyozni sem mehetek mert veszelyes nemhogy erdelyi tura 'marad a pia meg a kinhalal.Egy volt motoros test ver szavai ezek.
Majd a jatszoterrol halgatom ahogy masok baszatjak az r1 nek
kiskőrösi bukóban estél?
kaphatott a fejed is egy nagyobb ütést
asszonynak egy sokkolót és egy vastagabb láncot aztán lassan felkészülhetsz a következő motorozásra
Sot mostmar eletem vegeig bebaszok minden nap miint a picsa
Szombaton is bebaszok mint a picsa,ha MIki elviszi az orange roza t akkor minden este bebaszok mint a picsa
Ó hogy száradjon beléd....Nem bírtad ki szombatig gyökér...
Na ma nem birtam aposomek itt alszanak es gyonyoruen bekarmoltam apukaval mint allat mert hogy basszamegakurvaanyjat hogy hogy beszoptam van meg egy kis kortefozetem amit most megiszunk es eg is gyogyulok mint a picsa
Helló mindenki!Ez már lassan elmenne a Nők lapja rovatba is
Nem merek, félek a sikertől.
Meg olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse?
Hát ha nekem is maradna ilyen motorom boldog ember lennék
Hát ez nem semmi... Kezd el blogot irni
Nem is 1szer voltal legalabb 2szer... Ha Meg egy ktm supermotom lenne pont leszarnam a godroket
Van sport csarnok, új bölcsöde és még újabb község háza. Meg sok adóság. Azt mondják az öregek hogy azért hosszú a falu mert régen mindenki a föúton akart lakni.
Na jó egyszer voltam ott bár már bánom, van egy ilyen főut szerű na ha te láttál már gödrökkel televert útszakaszt az olyan mint az ementáli
Így jár az aki még papír térképet használ....
Hajtsd vissza a legszélén a gyűrődést is
kartal?
Az meg hol van?
Magyarországon?
Leszaladtam a konyhába egy dobozos Soproni-ért ma iszunk holnap meló.
Az természetesen füstbe ment...
Akkor Gábor, elnézést.
Kun u. Már terveztem hogy meg kereslek, Thundercat club-ba is irogatok.