Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem csinálj 1-t
Hee!Eriggyéagéptü el!
Sziasztok!
Yamaha yzf 750 r motorosoknak nincs fórum oldal?
majd ha össteszedted magad fox te is igy menni
Az első képről tudnám melyik faridomot válasszam...
Egy-két jól sikerült pillanat
Jó sok csilit ehetett a cicus
Te meg minek mész a lengyelekhez.Nem szereted a pálinkát,mész vodkát inniÉérezd jól magad.En is megyek kedden ,de csak egy napra.Másnap indulás haza kocsival anyosékkal Jönnek kis hazankba pár napra.Egyébként én mindig jól éreztem magam lengyelbe (voltam már párszor),bár azt hozzáteszem tobbnyire esküvőkben ahol nem kevés szesz fogyott.Amugy itt angliában már nem annyira szeretem a lengyeleket.Bár itt a magyar is utálja a magyart.
Gyorsulni? Könyörögni hogy hagy ülhessetek egy kicsit az ezresen ? Vagy mire gondolsz ?
Mivel nagyon ritkák, ha elmondanánk: tudod mit kellene tennünk veled......
Sziasztok! Ki az aki tegnap Újszászon lődörgött 2cicával(egy alatta,egy mögötte)? ... kocsiból láttam de mire levedlettem a 4kerekűt és kimentem az Ace-el addigra le is lépett.. :/ Pedig szerettem volna durrantani egyközös képet a két "testvérről" :/ Ugyanis mint tudni illik ritkàk :) Szal ha az úriember megest betér falunkba akkor rámordibálhatna itt a fórumon! Csókolomsztok!
Onnan már sitty-sutty haza is gurulhattál volna csak egy köpésre voltál
Én meg nemsokára megyek asszonyod kis hazájába, remélem fasza lesz.
Elvittem a vasat egy kicsit hosszabb túrára .Két napot franciában voltunk az asszonnyal.Utál is most rendesen.Kicsit elszámoltam a tútát .Szinte végig a motoron nyomtuk.kicsit sokat vállaltam be.Na de majd megbocsájt
1997 yzf 600 bontás mindene eladó vadi uj gumik tel 06309492804
Na, a kékek egymásra találtak
Helló.Mikori ez a cicca?(Király a színe)
Köszi, igen az kell... legalábbis a szerelő azt mondta. Találtam komplett karbit, majd kiválogatja.
hát ebayen nem találtam membránt.. biztos hogy az kell?
Van viszont karbi felújító szett
Hali! Karburátor membránt tud-e valaki?

Hali, egyszer sikerült 90-fok fölé vinni álló helyzetben, karbi szinkront csináltam. Amúgy alig mozdul ki, mintha nem is müködne, tegnap délután pest felé araszoltam 70-75 körül mutatott.
Srácok ilyen nagy melegben mennyire melegszik fel a macskátok?
Ha van valakinek egy bal oldali kormány csutkája eladó, szóljatok!