köszi,de sajnos nem tudom letölteni vmiért! esetleg email-ben átküldenéd nekem? azért magyar továbbra is érdekelne! nincs ötleted honnan tudnék szerezni?
.. ha foszlányai is voltak, honnan veszed, hogy úgy volt. .. amúgy csak felmértem az erőviszonyokat. .. szóval kezd el magadat felkészíteni, mert a folytatás durca lesz.
Háááát........If you barátom a múltkori partyról Te menekültél el először szerintem ezt ne feszegessük......(Mindenkinek csak foszlányai vannak a történtekről..... )
.. hallod öreeeeg .. ne üzengessé jóvan? mert magamhoz veszem a pálinkám, megkereslek és majd akkor járjon a kis szád, mikor decijével fogom mérni az adagot.
.. amúgy meg ez a szar foskula, még egy normális teleszkóp sincs rajta. .. a színéről nem is beszélve.
Van-e valakinek törött fejidom és szintén törött oldalidom sporttársi áron eladó?
Az oldalidomnak a legalja, a fejidomnak a bal oldala ami számomra fontos!
A multkor mikor könyörögtél hogy leszophass és mondtam hogy most hágtam meg Rozit a hegyikecskét és még gyapjúszagú a pöcsöm azt mondtad nem zavar csak érezni szeretnéd a hímvesszőt a szádban akkor bezzeg nem zavart a foglalkozásom.
.. amúgy meg ez a szar foskula, még egy normális teleszkóp sincs rajta. .. a színéről nem is beszélve.
Az oldalidomnak a legalja, a fejidomnak a bal oldala ami számomra fontos!
http://youtu.be/TlSBvvXnbx4
Ez kicsit off.
De ez melyik Yamaha modell?
A részvétel számotokra kötelező és persze a többieknek!
Dec 14.én Budapesten odacsapunk az éjszakának ..
addig mindenki szedje össze magát, részletek később. :D