Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emelgetést megoldjuk, a többit nem tudom garantálni
hízzál 20 kilót aztán nem ér csontot a murva
amúgy az én vállam is szarul forrt össze valami csonttaraj vagy mipicsa lett, de leszarom, ha lerokkanok nem kell még melóznom további 25évet
Jaj alíg várom azt mondta dotóre bármit csinálhatok de nem eshetek rá meg nem emelhetek mert akkor leszakad a válam és lógni fog mint a pöcsöm baszás után.
De ha bevállalod hogy emelgeted a ser-t Erdélybe és mindig odaugrasz egy párnával mikor esek el kajakra elmegyek
inkább azt mond hogy jössz-e augusztusban motorozni erdélybe?
de ne használj kórházas/doktoros szakszavakat mert idegességembe bontanom kell egy bort
kificamodott hüvelykujjam még másfél hónap múlva sem jött helyre teljesen
Na ma vótam dotóre-nál azt mondta nincs semmi baj csak egy kicsit nagyobb műtét kell ki kéne venni a csípőmből egy darabot aztán azt berakni egy 12csavaros lemezzel fél évig pihengetni és minden tuti lesz.
De mivel szimpatikus csávó vagyok és látja rajtam hogy ezt nem akarom meg amúgy is nyaralni készül hagyjuk a francba mert ennek már úgyis mindegy használjam mintha nem lenne baja mert úgysem fáj és lehet hogy összeforr.
Ha gondolom perelgethetem egy kicsit a kórházat ahonnét ilyen vállal kiengedtek,de úgyis vesztek hagyjam a fenébe,viszont a bordáim szépen összefortak!
Bordáim? Dóttóre nekem nem is törtek el a bordáim azt mondták hogy csak zúzódás!Me mondom éreztem hogy fáj mint a picsa de biztos gyökér vagyok nem bírom.
Tényleg nem csak szarrá keresztbe vagy kettő ami ezen a felvételen látszik.
Szóval ha bárki pofára esne innét és utolsó leheletével még tud beszélni könyörögjön a mentősnek bárhova csak ne a Merényibe.
asszem holnap mennek
igaz igaz... utána kéne járni nem-e rokonok
nyominger ezért köszöntél így a telefonba? én meg nem tudtam mi a bajod , csak most olvastam a mókás hangvételű kis hozzászólásodat... ez van. Egyébként csak az audi miatt hívtalak hogy hogy működik meg ilyesmi meg mert régen halottam a nyávogásodat hogy itt fáj ott fáj de legalább ezt is megkaptam
Nem voltatok Kakucson hogy a gép előtt lógatod?
Ha már melózni büdös mi? Ja... a budai újgazdagok a villanegyedben megengedhetik maguknak hogy lebzseljenek egész héten, ennyi!
Hááát most beszélt róla.Valami esetleg nem volt világos.Pont úgy viselkedik,mint egy fórumtársa csak az 15 évvel fiatalabb Tehát nem csak a fékbetét lesz szegecselt...Legalább gerinc nélkül is lesz Tartása
Huhhh...
Most már komolyan kezdek aggódni a pszichés állapotod miatt is.
AKARSZ RÓLA BESZÉLNI?

Persze elsősorban én
És a jó telebaszott kurva anyámat
Minden buzinak aki azt mondta hogy meg kell műtetni a vállamat üzenném,NEM VOLT IGAZUK.
Jól éreztem magamat hogy három hónapig nem tudtam használni a kezemet és a rejszoláson kívül semmi másra és nem zavar hogy lassan lehúzhatom az életem a klotyón és nem hiányzik a motorozás bicajozás úszás,szeretek semmit sem csinálni szeretem nem dobálni a pici lányaimat nem járni szaunába és elbaszni az egész nyarat és 3 hónap után megtudni hogy mégis műtik azt még szophatok egy kicsit mire rendbe jön.
Remélem egyszer én is oszthatom így az észt nektek és szopjon le mindenki
Helló Mindenki!Jövő hét csütörtökön és vasárnap (26-30) K A K U C S R I N G !Jó idő esetén szabadtéri foglalkozás!Chris kesztyű az arcodba hajrá jobb kanyar Valamint javaslatokat várok 1 Velencei össznépi találkozóra.....
Megvetted jóarcú? Elfelejtettél hívni
Mivel pont olyan a színe mint a rózamannának ha kúrnának egy szépet kis rózsaszín thunderkot-ktm fattyú.
Csak mivel a rozamanna buzeráns(mint a gazdája) sosem tudja megkúrni az én szép Ktm kecses bicajomat,majd keres magának egy dögös bmw 1000rr-t azt avval kúr, nem egy ilyen rizszabáló gagyi 200-ezres gecivel.
Helló Mindenki.Ma amikor hazaértem ez állt a ház előtt azt gondoltam a tied (opció) Fő nyominger
Fogd be a pofádat téged senki sem kérdezett
azért nem annyira gizda csávó
5-6 liter pálinkát simán tudott vinni egy kézben
Az ágyból a szembe lévő fali gémeskút segítségével emelik ki reggelente, nem kell az a mágnes, az csak az aprót vonzaná a zsebében...
Helló Mindenki! Az igazság az ,hogy látta a doki mennyire vállas vagy.Gondolta ha csak 3 öltést tesz a válladba akkor is le fog érni a térdedig + plusz kapsz egy gerincferdülést és akkor még nem beszéltünk a beépítendő vasak súlyáról sem.Neked egy nagy teljesítményű elektromágnesre van szükséged,hogy reggel ki tudj kelni az ágyból nyominger!Hát ezért nem műtenek!Az orvosok csak tapintatosak akartak veled lenni,de én megkérdeztem.
Még a végén kiderül hogy hívő vagy, felebarátom...
nem kérdezek ilyent mert ismerem a helyzetet
pl a részleges térdszalagszakadásnál kaptam 6 hét gipszet, utána vakargatták a fejüket hogy most mit is kellene csinálni mert nem lett az igazi
vagy akár amikor a vállízületemből kitört egy darab, és azt mondták majd a helyére forr....utána meg kiderült hogy mégsem sikerült a helyére forrnia mert lett valami él amin akad a belsőség
szerencsére ezt már letörte a gyermekem, szóval megvolt a műtét
most már sokkal jobb
ja és legközelebb ne mond hogy motorral estél mert akkor leszar minden doki jó vastagon
Meg de a kulcscsontom nem fort össze kb ott tartok mint két és fél hónappal ez elött.
Most most még várnak egy kicsit hátha azt ha nem szögelik
És kérlek az egy igaz Isten szerelmére ne kérdezd meg mi a jó telebaszott kurva anyjukért nem csinálták meg már az elején hogy egy hónapja már túl lenék rajta
ne rijjá meggyogyulsz azt mehet a kétkerekezés