Nálam is ezek voltak a tünetek, egy karbi totális szétszedés, brutál tisztítás, beállítás és a végén a szinkron megoldotta a problémát.
És itt a lényeg a tisztítás és keverék beállítás. Sokan csak a szinkront istenítik, pedig az nem erre a problémára a megoldás. Viszont olyan szerelő aki igazán ért a karbihoz, nem sok van. Én találtam egyet Gödöllőn, és utólag mondhatom, megérte 70 Km-t mennem .oda-vissza.
Srácok!Alapjáratom nagyon alacsony.800-900rpm.Ha állítok rajta,akkor a fordulat nagyon nehezen esik vissza.Nektek van ilyen hibával tapasztalatotok?Lehet egy karbi szinkron megoldaná?Vagy máshol keressem a hibát?
Halihó!
Vevő lennék a 2 db első lábtartókra, akinek van és megválna tőlük, szóljon. Természetesen lehet valami praktikus utángyártott csili-vili fajta, vagy aki éppen az eredeti gumisokat ilyenekkel cserélte le, a megmaradtak is jöhetnek. Sport-társi áron ha lehet...
Tavaly megváltam a vastól, de nem bírtam tovább és pár napja bevállaltam én is egy Cicust!
Szóval nekem is jól jönne egy könyvecske! A német nyelvű is megteszi! Előre is kösszi! Egon
Én raktam fel a srác elérhetőségét, de neked már nem kell, ugyanis én jó borsos áron eladom neked a komplet rendszert: hátsó és oldalsó tartó konzolok.
Egy kis ízelítő a kinézetről:
Valaki rakott fel egyszer egy kontaktot, aki konzolokat gyárt mindenféle gépekhez dobozok alá valahol Pilisakárhol, de sehol nem lelem a kontaktot. Ki tudnátok segíteni?
Esetleg van valakinek eladó konzol+hátsó doboz Thundercathez?
Sziasztok!
Segítséget kérnék!A képen látható motort péntek reggelre ellopták Győrben,az Ipar utcai parkolóból.Ha valaki tud valamilyen infót,hívja Ravasz Zsoltot a 06-30-246-7663-as számon.Rendszám UIG-258 Köszönöm
És itt a lényeg a tisztítás és keverék beállítás. Sokan csak a szinkront istenítik, pedig az nem erre a problémára a megoldás. Viszont olyan szerelő aki igazán ért a karbihoz, nem sok van. Én találtam egyet Gödöllőn, és utólag mondhatom, megérte 70 Km-t mennem .oda-vissza.
Vevő lennék a 2 db első lábtartókra, akinek van és megválna tőlük, szóljon. Természetesen lehet valami praktikus utángyártott csili-vili fajta, vagy aki éppen az eredeti gumisokat ilyenekkel cserélte le, a megmaradtak is jöhetnek. Sport-társi áron ha lehet...
Át tudod küldeni, vagy nyomtatott formában van meg?
Tavaly megváltam a vastól, de nem bírtam tovább és pár napja bevállaltam én is egy Cicust!
Szóval nekem is jól jönne egy könyvecske! A német nyelvű is megteszi! Előre is kösszi! Egon
Egy kis ízelítő a kinézetről:
Esetleg van valakinek eladó konzol+hátsó doboz Thundercathez?
Segítséget kérnék!A képen látható motort péntek reggelre ellopták Győrben,az Ipar utcai parkolóból.Ha valaki tud valamilyen infót,hívja Ravasz Zsoltot a 06-30-246-7663-as számon.Rendszám UIG-258 Köszönöm