Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy jó tanács: ennyiért ne kótyavetyéld el, oldalidomot például tudok is adni hozzá. Kicsi ráfordítás kell csak hogy teljes értékű legyen. Gondold meg...
Ja, és mivel mindketten pestiek vagyunk, eljöhetsz megnézni az idomokat, mail-ban megbeszélhetjük ha gondolod!
Sziasztok! Eladóvá vált a Macskám! Ha valakit érdekkel hívjon vagy írjon nyugodtan! Macskám
kicsit kellene gyúrnod
amióta vasakat pakolok semmim se fáj(kivéve a boka amire rátettem a ténérét), olyan vagyok mint a terminátor
most szombaton ráejtettem a hátamra a huskyt aztán el se tört a borda tök simán tudok levegőt venni nem is könnyezek egy kicsit sem
előtte a vasútnál meg mindig fájt minden részem, főleg a hátam
Az a baj a hegesztéssel hogy a kiscsajokat is lehet hegeszteni és a Mama egyből azt hinné hogy kurni megyünk azt kapnék a pofámra
Mennék én reggeltől estig csak most az az új bajom hogy a derekam olyan fasza hogy elzsibbasztotta a lábamat kb két hete úgy járkálok mint egy kripli csak húzom magam utána lábamat.
Egyenlőre abban bízom hogy egy vastagabb könyvet el tudok még olvasni ebben az életben nem hogy motorozzak a homok dűnéken.
De amúgy várom már nagyon hogy mehessünk végre egyet
csapjatok be egy hegesztőarapátot aztán mondjátok hogy hegeszteni jöttök a drz meg azért kell mert róla kell levenni a mintát

Én mennék, de puha pöcs barátomat anya nem engedi és csak neki van szállító járműve mert a futókat eladtam...
anyu mit gondolhat hátul

nem jöttetek zúzni.......
Te le sem tagadhatod, hogy nem "fiú" szerelmesek vagytok..........
szia lehet érdekelne a doboz garnitúra ha írsz egy árat.
Oké, puhapöcsüek (nápolyi és barátai ) és kedves társak.
Lassaaaaan mondom és időőőőbe, hogy mindenki rá tudjon készülni. 30.-án szombaton össznépi kocsmázás az egyik kedvenc helyemen. .. részletek későb.
Íme az első:
"Addig vagy a nőknél igazán Jó fiam, amíg a pö@ödre esik a borotvahab, nem pedig a hasadra!"
Minden rosszban van valami jó!Majd a legjobbakat oszd meg velünk is
Hát a medencében itt is van jó pár fonnyadt p@csű, de ők már nem motoroznak...
Sajna hasonló korú senki sincs, úgyhogy naphosszat hallgatom a felhalmozott élet bölcsességeket.
.. nemmaradsz le semmiről .. pláne hogy löttyedpöcsü barátaink még sört sem fogyasztanak .. .. mindig csak viszek piát.. meg hasonlók .. de mikor teljesíteni kellene, akkor meghúzódik a kis lábujja és nem tud menni.
Épp azt teszem Hévizen...
Kosz hogy hívtál mikor megjöttél te kitágult ánuszos buzi
Neked most még pihenni kell,gyógyulgatni s erőt gyűjteni a jövő szezonra........
Fene egye meg, mentem volna drinkelni egyet veletek, de sajna most vidéken vagyok pár hétig. Pedig egyszer már meg néztem volna Frenky ahogy tejbetök módjára vigyorog....
Helló mindenki!Na mikor lesz piálás?
Nem lehetne,hogy én hozzam a szeszet.Vagy mindenképp meg akarsz ölni mindenkit? Attis itt tényleg fordítva ülnek a lovon,de otthon majd bővebben.Na mikor van a buli?
.. jóóó van. Ezt vártam! .. puhapöcsüekkel amúgysem innék. .. egy igazi férfi sört iszik.

.. utolsó esély: ha nem sör, hozom a pálinkám.
Délután 15.20-kor te hogyhogy nem melózol, túl jó világ van arra felé...
Nekem csak szerdától jó......... Ya és nem sör hanem bor....