Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Még új vagyok itt nálatok mert két hete vettem meg a cicát. Eddig egy fzr 1000 exupom volt de két éve eladtam. Nagyon bejön ez a kis 600-as ,igaz jobban kell pörgetni mint a nagyobb gépeket de meglepett hogy mit tud.
Helló Mindenki.Te nyomorult rájöttem miért lett ennyi bajod az esésnél,mert az "E G Ó D"-ról leestél az IQ ra De majd akkor magyarázz a Fórumon,ha már 10 ujjal tudod nyomni a billentyűket
Helló mindenki!

Akinek most volna matricás óhaja lökje aztán érdeklődök erre arra árak meg ilyesmi iránt... vagy nézzétek meg a http://www.foliavagas.hu/ oldalt
Tényleg mi a fasznak mész el egy fagyért Veresegyházáig hát ezt tanítottam én neked hogy ott motorozzá ahol nincs kanyar
Ha hiszed ha nem oda az a legoptimálisabb,csak legfeljebb utánna a daubner-be mentek fagyizni nem veresegyházára.
Én max robogóval mehetnék .... Most csak az életképes....
Helló mindenki.Látom kicsit már "emós" kezd lenni a fórum,ezért kérdezném,hogy aki él és mozog és van mivel de nincs kivel szombaton Cicidella majd onnét leválva Veresegyházán a toronycukrászda fagylalt tesztelése lesz !
Te hamar leléptél a "vágóhídról" nálad nem volt meg a zápulás esélye. Én tegnap már nagyon sokat gondoltam a tinikori barátnőmre, lévén az itteni nővérek (1 kivételével) valóban a Majmok Bolygójáról jöttek .
Az a baj hogy bizonyos idő elteltével megzápul az ágyék ezért szép finoman rá kell venni a vörös négycsöcsű nővérkét hogy a reggeli vizit előtt ürítse ki a mérgeket pusztán orvosi szempontból
Alvás előtt és után más-más, de a jó közérzet biztosított folyamatosan!
Melyik lábad? Szélső vagy középső?
Guen:
Hogy hol vagyok azt nem tudom, mert a morfium előtti erősségű fájdalom csillapítót kapom, de a kedvem remek, na meg egész nap fű szoknyás mesztic nők legyeznek pálma ággal, etetnek-itatnak. Éjszakára két nagy didkó között van a lábam stabilizálva.

Riggs: gyűjtöm az erőmet május közepére
Csak érdekből...
Melyik kórházban vagy hogy nem potyog a mennyezetről semmi? Biztos hogy még magyarisztánban vagy?
Hát egy sör most nekem is jól esne, bár a melegből nem érzek semmit mert légkondis a szoba és a vakolat sem potyog le.
De a sör-jéger kombó tuti enyhítene a kínomon.
nyár végére már ezt is fogod tenni
majd írok ha lesz valami neked való akció, addig a sert cseréld le valami gizdábbra, avval nehezebb lesz bűnbe esni, aztán még pár biciklicuccra is jut belőle
Régebben mikor még motoros voltam úgy volt én is ezt fogom tenni.
én meg dobom fel a futóra a hondát és leszarom mennyi hülye autós van az utakon
ahová megyünk oda nem jön utánunk egy sem

esésnél az a legszarabb amikor beszorul a levegő a tüdőbe, 1000x rosszabb mint amikor végigmennek az emberen egy 2mázsás döggel
Ezt olyan szépen mondtad hogy nyitok is egy sört magamnak,ma már úgysem megyek motorral sehova
Csak ara értettem hogy ne menjünk át teljes lelki tanácsadásba letargiás hangnemben.
Mindkét kezem ép és mozog mégsem tudok segget törölni! Pszichés okokból, ez van....
Hála a jó Istennek a kórterem egy kész átjáróház, nincs unalom. Most derült ki számomra hogy mégsem utálnak annyira az emberek, mert jönnek rendületlenül. Azért azt ki kell emeljem hogy a családnál, a motoros barátaim majdhogynem gyorsabbak voltak. Úgyhogy SZERETLEK titeket!
Itt nincsenek idegenek azt írsz amit akarsz ezt a topikot 5-éve mi tartjuk életben ráadásul a sok év alatt mimnél több balesetet megéltünk minél többször elfogadtuk hogy velünk is megtörténhet annál jobban visszavettünk a tempóból és annál jobban beöltöztünk a te esetedből mások csakis tanulhatnak és meg kell érteniük,ha jön a perec két dolog számít hogy mennyivel mentél meg hogy mennyire voltál felöltözve,mert az hogy a fejeden átmegy e a kamion az bármikor lehet azt nem nézem.
Tehát most nyugodtan szólhat erről a topik mert olyan kevesen vagyunk benne hogy számít mi van a másikkal ki tudja e már törölni a seggét vagy sem
Nekem két alkalommal kezdett el pörögni az agyam: amikor a flaszteren feküdtem és emeltem a térdem hogy felkelek, de a cipőm meg sem moccant, még jobban mozdítom a lábam, a cipőm csak fekszik tovább. Azt hittem hogy már 2 db-ban van, na itt lepergett életem filmje, meg a jövőm is, főleg amit veszíthetek. A másik mára műtét után, amikor kiderült hogy van esélyem a sántikálás nélküli életre is.

De hagyjuk ezt a témát, nem ide való!
Ja hát ennél sokkal lassabban mikor pár éve volt a baleset Lengyelországban akkor azt mondtam az asszonynak hogy többet ne menjünk együtt csak ha muszáj.
Megértette szinte alíg mentünk utánna,de ennek a geci motorozásnak ven egy olyan problémája hogy nem csak hogy a más kárán nem tanulod meg hogy ne csináld hanem a sajátodén sem.
És mivel egy szezonban legalább tíz olyan esetet fel tudok mutatni mint most a tied, kijön eléd rád húzza,megfordul,levágja,megafaszom+ott van az is hogy 5 évente én is hibázok egyet és elesek 20 év alatt összehoztam 6X lassan tényleg rá kell jöjjek ez a vonat elment.
A DH-zást folytatom nem magától a sérüléstől félek azt leszarom hanem az hogy ott hagyod a fogad vagy sem az a lényeg
Elég lassan jutottál el ezekhez a gondolatokhoz (a mondandód végén).Nekem csak 5 napja nincs lábam, de már napok óta ez jár a fejemben.