Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezt mondom!
Mi 3 napja nyomjuk a Horváth utakat motorral és közben arra gondolok milyen szar lehet neked otthon...
Ha sokat okoskodok még egy lukaskerekű bringára sem ülhetek
De lehet,hogy BabettaGrande lesz inkább....
Van baj
Egyre közelebb állok ahhoz hogy majestvgrande legyek mint KTMGrande
Szerintem nem kéne itt arcoskodni,mert majd lassan az emeletről lehet a füvet nyitni Részemről oké az oldalkocsi de ha így halad a brigád utánfutóra is szükség lesz.....
Nem láttad az összes képet... A jobb oldala is annyi elől...
Még mit nem én nem ülnék bele abba az oldalkocsiba mert míg mi nidzsa harcosok vagyunk én vállal töröm te sípcsonttal a követ.
Addíg Zsu ahelyett hogy a konyhában használná az olajat a fasirt sütésére használná elesik rajta,namármost ha beülünk az ő általa vezetett oldalkocsis izébe mi a garancia hogy a következő panirmorzsahalomnak nem megyünk neki az úton.
Ha szerzel egy oldalkocsit, én megyek veled!
Engen még ne tegyél a tepsibe nekem jön a fényképész azt már kapjuk is szét... A lila foltom meg addigra elmúlik
Bandi nem te vagy az egyedüli tájharcos...
Én croissant kértem, de perec lett belőle.
Jol szétkurtam a szezont 1-jén lesz a Buda maraton tudod beszéltük ha úgy van indulunk
Én nem estem el hanem vállal akartam feltörni az aszfaltot,nagy a különbség
Az hogy ti ezt minek gondoljátok az a ti dolgotok,a karatésok is tenyérrel törik a téglákat.
Mi a frász van itt gyerekek ennyi pereccel még nem kezdtünk szezont
Helyes.Én mindenben támogatlak.. .Yut eszembe a kép alapján nem olyan szörnyű a cica.Sajna emlékszem amikor a kékrosa volt hasonló állapotban s láss csodát gurul azóta is.Bár látom már másoknak is a bal oldal "gyári hibás a cicán.
Majd kamilláztok ha augusztusban megjelenek egy találkozón "saját keréken" !
Milyen elragadó pár lesztek! (Vak vezet világtalant....
Már csak az lesz a kérdés kivel fogok az I D E I !szezonban motorozni?
Semmi gond.Már látom ahogy egy új fórum születik A majesztrósok . Lássuk be lesz egy csomó előnye mindig a legelső parkoló helyre állhattok (Az önkormányzat intézi a kék matricát)
Sziasztok jobbulást és gyors felépülést kívánok minden balesetet szenvedett motoros társnak, barátnak.
Engem más tett parkoló pályára, de ez a szezon kimenetelét nem változtatja meg...
IGEN egy darabig mi parkolópályára tettük magunkat most még nálam a mocinak kifelé áll a zászló de küzdök mint gepárd.
Majd sétálgatunk a parkban amíg a többiek veretik
Még a seggem kitörlésénél se tartok de igyekszem kemény vagyok mint a pók
Előre látom ahogy bicegünk a körúton egymást támogatva