Szerintem nem kéne itt arcoskodni,mert majd lassan az emeletről lehet a füvet nyitni Részemről oké az oldalkocsi de ha így halad a brigád utánfutóra is szükség lesz.....
Még mit nem én nem ülnék bele abba az oldalkocsiba mert míg mi nidzsa harcosok vagyunk én vállal töröm te sípcsonttal a követ.
Addíg Zsu ahelyett hogy a konyhában használná az olajat a fasirt sütésére használná elesik rajta,namármost ha beülünk az ő általa vezetett oldalkocsis izébe mi a garancia hogy a következő panirmorzsahalomnak nem megyünk neki az úton.
Én nem estem el hanem vállal akartam feltörni az aszfaltot,nagy a különbség
Az hogy ti ezt minek gondoljátok az a ti dolgotok,a karatésok is tenyérrel törik a téglákat.
Helyes.Én mindenben támogatlak.. .Yut eszembe a kép alapján nem olyan szörnyű a cica.Sajna emlékszem amikor a kékrosa volt hasonló állapotban s láss csodát gurul azóta is.Bár látom már másoknak is a bal oldal "gyári hibás a cicán.
Semmi gond.Már látom ahogy egy új fórum születik A majesztrósok . Lássuk be lesz egy csomó előnye mindig a legelső parkoló helyre állhattok (Az önkormányzat intézi a kék matricát)
IGEN egy darabig mi parkolópályára tettük magunkat most még nálam a mocinak kifelé áll a zászló de küzdök mint gepárd.
Majd sétálgatunk a parkban amíg a többiek veretik
Mi 3 napja nyomjuk a Horváth utakat motorral és közben arra gondolok milyen szar lehet neked otthon...