Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobban vagy már?
egy kis soft terep menne?
mennyi csontnak kell még eltörnie hogy rájöjj hogy az aszfalton nem szabad motorozni?
Most valahogy teljes vállszélességgel át tudom érezni a helyzetedet
10 perce kaptam meg a képeket, még a lábam is jobban fáj...

A feleségem első reakciója a jövőbeli motorozásról: úgyse tudom megtiltani neki! Azt hiszem jól választottam anno...
szegény te . . Szegény moci... Mintha az enyémet látnám... Neked is balfele... Nehogy majd a méhben köss ki
Köszi, minden segítség jól jön, sajna a jobb lábszáram 7 darabra tört, úgyhogy vasember lettem...
Matricát azt intézek neked ha az enyémet is megcsinálják.... Minnyá 2 garniturát csináltatok hozzá.... A fényezésben s tdok embert ha gondolod majd megadom a számát
Lassacskán majd én is elkezdem összeszedni az alkatrészeket, nekem kicsit nagyobb halom kell majd. Úgyhogy ha bárki tud: burkolaott, deklit korm. csutkát, fejidom konzolt, szóljon bátran.
Tudom most még nem lehet de a cataflam-jager kombó elmulasztja a fájdalmat és boldog is leszel tőle mint állat
Nagyon sajnálom ami történt
Nnna megvan a dekli is.... Köszönet mèg 1x mindenkinek a segitséget...
Màr otthon? :)
Sárga motor Sárga nyereg........Akkor voltam boldog nagyon......
Akarok
Éljen az ország éljen a haza minden Magyarnak álljon a fasza
Van baj rendesen...

Akarsz beszélni róla?
Ez a szám a kéjes vágyak vonala egy kicsit tartani kell a vonalat és simán összejön egy komplett banánmasztis orgazmus
06 70 3179083
Figyuka ezt a számot én hivtam már és egy nőci vette fel h tuti tévedés van... Nincs másik szám?
Köszönet mindenkinek a gyors donorszerzés szervezéséért
Tudok neked segíteni, van ilyen a polcon, de kicsit drága.... 12.000 péz. Nem az enyém, én már 15-ért odaadnám

Komolyra fordítva tehát a haveromnak van ilyen, és ennyit kér érte. Ha neked megér ennyit, akkor rövid úton a magadévá teheted. A deklit is. Budaörsön van helyileg a motyó, de a posta is megoldható sztem.
Hàt nem lesz szerencsém dekli ügyben . . Ha valaki tud még helyet ahol probàlkozhatok jekezze... Vagy ha esetleg olyat tud vakaki aki a mostanit megfoltozza...
Helló Mindenki!Most még nagy a szája majd ha már a majesztróval közlekedik még könyörögni fog csak mehessen vele a nyomorult
Kakucs-ról még találtam egy jó képet, megosztom mielőtt vashulladék lenne a Mannerből a"színesfém kereskedőknél"...
Kivásárolnám a részed..

Ja és Yamahám van... (*még)
Hozd a cuccost
pizzafutár?
És akkor ki ad ennem?