Sikerrel jártam a beletört gyertyával. Ráönindítóztam, a kompresszió kidobta a porcelán belsejét, utána meg csavarkiszedővel már ki tudtam hajtani. Már csak az idomra várok.
Ma megjártuk Szentendrét-Pilisszentlászlót-Visegrádot, 22 fok-ban , enyhe szellőben útközben rengeteg motorossal. Sült kolbászos ebéd után pihi az árnyékban .És anya is velem volt .
Az orvosok is nagyon figyelnek es torodnek velem mindig megkerdezik hogy erzem magam az operacio utan mondom nem operaltak,ja akkor jo es mennek tovabb remele mindjart megkapon a zarojelentest azt huzhatok haza
A jatekot es a korterem plafonjanak bamulasat megszakitja a takaritono nagyon morcona voros rettenet kb ugyy nez ki mint frenky olan magas is csak 30kiloval nehezebb nagyon merges hogyitt kel dolgoznia es ezt erezteti is velunk
A nappal sokkal jobb tisztan latom a foltomat es szurkolok a vakolatdaraboknak hogy leessenek.de azt sem szeretnem hogy a muveszet eme formaja ilyen forman magaval ragadjon,ezert ket foltnezes kozott az Angry Birds nevu jatekkal veretem kics madarkakkal kel lecsuzlizni a gonosz malackakat.e
Elbandi egy napja a korhazban a reggel hajnal 3 kor kezdodik mert egyreszt jajgat a szomszedom a masik meg horkol.a fajdalomcsillapito is pont kimegy tehat baszottul faj inkabb nezem a plafont.hamar elroppen az a negy oracska mire
a felkelo napocskap eloszor megvilagitja lagy sugaraival az agyanmal szemben levo rohadasfoltot,akivel egyebkent mar baratok vagyunk.egesz nap bamulom ez egy mualkotas ahogy a vizecske utat tort es beazott majd mintaz oszerdobena falevelek hull ala a vakolat
zott majd apro falevelekkent az oszi erdov
Igyekeztem jó képeket csinálni, de annyira egymás seggében voltatok, hogy sok takarásos kép is lehet. Ezt próbáltam magyarázni amikor megálltál. Már én is megnézném, de frenky nem kapkodja el....
Helló mindenki! Ne rugdossátok az oroszlánt,mert csak sérült de még nem "döglött".Zsu bocs "más "irányú elfoglaltságom miatt nem mentek a képek,de rajta vagyok.Szerintem jó volt ez a vasárnap....
nemelyik japan gyartonal a 754920-as cikkszamon is megtalalod.
udv, goni
Én inkább megnézem ma a Szentendre-Lepence közötti utat a természet lágy ölén!
a felkelo napocskap eloszor megvilagitja lagy sugaraival az agyanmal szemben levo rohadasfoltot,akivel egyebkent mar baratok vagyunk.egesz nap bamulom ez egy mualkotas ahogy a vizecske utat tort es beazott majd mintaz oszerdobena falevelek hull ala a vakolat
zott majd apro falevelekkent az oszi erdov
már túl nagy volt az arcom az xr4-el
De ez kvara mindegy szerintem,legyen jól és majd kiderül mit hoz a jövő...