nem nem már többször volt szerencsém látni a pöcsét motorostalálkozón és nagyon csúnya,ilyen foltok vannak rajta vagy mi a fene de nem lehet ragájos mert a keze nem olyan pedig állandóan fogdossa kezet meg nem mos,dupla hálózsákkal védem magam a sátorban a homo támadásai ellen
Hála istennek ez nem a te forumod vagy topikod így igen nehezen utasítgathatsz minket bármire,de ha ilyen csúnyán viselkedsz akkor legközelebb mikor elmegyünk gurulni mindig a lejtő vagy kátyú mellet állok meg és akkor bizony felborulsz mint egy büdös bogár
Értem,mondjuk nekem az estétikával lenne gondom mert egy elég régi motor ezáltal a plexie eléggé karcos,és kerestem rá bubis plexit vagy szineset, de az enyémhez nem gyártottak:((((nem tudom hol lehetne egy ilyen fóliázást megejteni?
10ezer körül de itt nem az esztétika volt a fő cél hanem hogy megerősítsem ezt az mra plexit mert lehajlik neki 200fölott,ugy volt hogy lefoliázza kívülröl,és nem látcik ha a gyanta megmarná a plexi anyagát,de végül nem marta meg és szép lett.
Heó, valaki tud eladó, vagy rendelkezik esetleg egy 93-as évjáratú Yamaha YZF 750R-hez papíros, vagy forgalomba helyezhető VÁZzal? Esetleg, ha el is adná engem érdekelne, lehet (véglegesen kijelentett) külföldi okmányokkal is. kollaristvan@citromail.hu
Milyen a kert? Ha megy a kapálás, akkor jössz motorozni is hát ha azt is begyakorolod?
kisgyorgy.gergo@citromail.hu
Előre is köszönöm a segítséged!
Üdv: Gergő
Majd ha leszolgálta az idejét
Na ilyen egy igazi barát...))))
Kérhetsz bármit, még a Balázsnak ajánlott Esztert is...
Van egy Yzf750r-em, szerintetek rá tudom tenni a 190es gumit?befér a féknyerget tartó vastól?
Szükségem lenne egy balos tükörre, ha bárkinek lenne, jelezze! :)
Köszönöm előre is és elnézést, ha ilyen ügyben rossz helyre írtam!
Széles utat mindenkinek! :)
Raktársöprésből maradt pár cucc. Köztük egy csomagtartó konzol. Vadonat új ! Amire jó :
YZF600 "96-"02
további infók a képen
ára: 12000 Ft
jedis@freemail.hu
Széles utat
Jedi