Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Esetleg nem akarsz mégegy ace-t. Cserélhetnénk, persze az összeget egyeztetve
Gyorsan dönts, mert ha rövid időn belül nem lesz érdeklődő, megtartom magamnak és azzal megyek pályázni
hááát... szerintem nem igazán... a 750es kisebb... rövidebb... meg rondább is hehe... amúgy tényleg nemom... szerintem nem. de megnézem...
Szeva pyyt
Régen jártál erre!
Meg tudod mondani, hogy a 750es idomai rámennek-e az ace-re? Persze némi átalakítás belefér, de ne kelljen teljesen újat faragni
szerintem megvan a hiba!
szerintem megtelt a postafiókom. Holnapra kiürítem és akkor jöhet a videjó
próbáld még!
Nagyon kíváncsi vagyok nem ütöttél félre valamit?
Mostanra sikerült mindent elpakolni, utánfutót visszavinni. De megérte!
A neved alatti e-mail cimre küldtem egy vidit rólatok de visszajött, pedig zipeltem.
Újra megpróbálok rni, mert az előző elszállt.
Szóval hogy sikerült befejezned az edzést? Cipőből maradt valami?
Nekem tetszett a pálya, jót kergetőztünk rajta A tempó nem nagy így nehéz nagy anyagi kárt osszehozni.
A képeket át tudnád küldeni mailen? Bár gy nézegetve van még a döntögetési lehetőségben bőven . Na majd jövőre belehúzok .

A fűtől meg nem kell félni. Van egy mondás " A fűre ne lépj inkább szívd! " valahogy így van .
A pálya jó 2-esben lehet végigmenni akár fékezés nélkül.Kanyarban 50-60-al egyenesben70-80-al lehet menni. Igy kár robogoval is leht menni. 8-éves kiscsávó ugyanugy ment ment az 50-es NSR-el mint a nagyok.
fűből sosem árt a sok
Jó ez a pálya? Nem kicsi? A sok fű annyira nem tetszik nekem így ránézésre, mert ha arra kimész akkor lehet nyalni jó nagyot......
Szia Ess! Kakucsring
No interest
Hetfőn akarok menni, remélem nem kavar be egy ügyfelem se . .
Igen. Akinek nem voltmég ilyen motorja az nem tudhatja mi a jó. Számomra minden téren megfelel, csak azokat a fránya idomokat féltem. De lehet lesz megoldás. A gyártatási projekt megszakadt, de végső soron újra nekifutok. De addig is próbálkozom minden megoldással. A Te hirdetésedet nézegetik? A diesel vevőn kívül volt érdeklődő?
Hétfőn jössz?
Hát ahogy elnézem csak egymásközt cserélhetnénk . . . .
Megérné ha lenne kp. DE nem nagyon kapkodnak a motoromért ezért gondoltam egy cserélési lehetőségre. Persze azért egyettetnénk árakat.
Most ilyen lehetőség után nézelődök, hátha találok valakit aki hajlandó lenne elcserélni.
Még nincs hirdetve, és nem behozott motor, új EU-s rendszámos, új forgalmival. Nem tudni mikor bukkanunk ilyenre legközelebb... De ez ennyiért megéri...
Hirdeted valahol?
És hoztok még be? Jó lenne külföldi papíros is csak ócsó legyen.
Vagy esetleg csere nem érdekel?
van egy eladó 650ért. Piros fekete fehér, 94-es, nagyon patent állapotban.
Hello pyyt!

Rég jártál erre.
Nincs fölös eladó 750 esed?
Ezeket te hozzod be vagy csak továbbadod?
A magyar helyeken az út minőségét ismered. Igazából ott nem szerencsés csorsan menni. A pályákból meg elég kevés van és az áruk is elég húzós . De szerintem megér pár forintot hogy biztonságban húzhatod a fülét a motorodnak.
A ülföldi szerpentineket nem ismerem, de remélem még lesz rá lehetőségem megtapasztalni. De gondolkozom külföldi versenypályák meglátogatására is, bár ahhoz azért kicsit többet kéne tudnom de majd idővel
Én ilyenekre gondoltam: Hungaroring, Kakucs stb.-ring,
Mátra, Bakony, Osztrák szerpentinek, Szlovák 577 vagy hogy hivják.
A mindennel azért kicsit ovatosan bánnék. Vannak kevésbé jó dolgok is
1 szer szeretnék mindent kiprobálni
Minek olyan messzire menni? A pályán biztonságosabb csapatni. Ott nincs korlát meg szembejövő forgalom. Ezért szeretném egyre inkább hanyagolni a közúti motorozást. De ha elmegyek egy- egy szerpentinre azért kicsit forr a vérem egy kiadós kanyargásért.
Á nem arra gondoltam! Kinézni valami jó szerpentint Max Máriazell mélységében, lotifutival addig elvinni a mocikat és ott menni egy jót.