Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No azért spárgázni nem tudok, ne kivánd
Egyszer vittem egy srácot a GS-en felült utasnak és felrakta a lábat az én lábtarómra, ugy volt neki kényelmes. De ugy nekem nem volt helyem
Piet tedd fel a csomira ott majd nem ér le

Na jó de már leér a lábam . .
nem akarlak elkeseríteni, de az még nem jelent semmit max annyit hogy rosszul tartod a lábad
minél többet mész annál inkább tudsz figyelni a technikára
jaja már leért a cipellőm
pár kakucsi alkalom és belejössz nekem szépen lefogyott a széle mikor kintvoltunk
Én nem ülök ki, még igy se vagyok a gumi szélén
Én már próbáltam és a gyors kanyarokban bejött a dolog. Lassúakban meg minek. Szoktam vigyorogni azokon a profikon akik gyökkettővel kanyarognak és lógnak a motoron.
Lehet rajtam is vigyorognak akik jobban tudnak, dehát ez van. Legalább van egy jó napjuk
És mi volt ott Erről lemaradtam kicsit
Majd jövőre. Jöhetsz majd pályázni. Nekem ez az egyik nagy terven a következő évre. Már nagyon várom
Ott meg lehet mutatni ki mit tud.
Üjjél ki, én még nem probáltam, lehet hogy akkor nem kel dönteni a motort .
Hétvégén 16 fok lesz
Kedvesem NO LIMITS ismered.

Találkozó a belgyógyászaton... hehe... én már jártam ott
csak vigyázz nehogy az út visszaüssön.
Nekem egyszer sikerült kereszbe mennek egy kanyarban, úgy hogy a hátsó kerék kicsit túlpörgött. Nagyon jó érzés, de csak módjával. Tudni kell hol a határ.
jó te tudod.

Én olyan jókat csúszkálok a slick-kel nem is hinnéd. de a kényszer rajtam van folamatosan így menni kell egészen addig míg rá nem fagy a víz az útra.
Régen sokat mentem hidegben. Akkor még MZ-m volt és 10 fok volt a limit. Nem dőlésszög . Az Ace-n már a 18 is kevés. Ha már egyszer ráűlök akkor nem megyek a csaigák nyomát követve. HA meg halad az ember akkor bizony hideg van. Nem tudok föggőben kanyarodni
Heó Peter,
OK. Bennevaok de miért nem jössz? csak úgy lájtosan kigurulunk mint egy F-16 a garázsból. És öltözz fel!
Szeva Fazer!

Jó látni hogy aktivizáltad magad. Mi van veled?
Ha jól látom megtaláltad a társad. A motorod személyében. Vasárnap én nem megyek. Nincs téligumim. Fázni és csúszkálni nem szeretek. Na jó kocsival igen de azzal is csak a csúszkálás
Valamikor összefuthatnánk egy kis dulmálásra. Vélemény?
Ilyet a köcsög de zebracsíkosan akarja!
Melliket?
jó persze de azért szépek. nem a mi zsebünk méretére szabták meghát a hazai utakra sem. De látod az a hiperköcsög győzeke rendelt egyet magának.
Jók, de mióta motorozom nem hoznak lázba az autok Plane olyanok amik elérhetetlenek vagy ugyse költenék rá annyit.
Jók a képek?
Szia Piet,

Sajna nagyot fordult körülöttem a világ . Eljöttem az életemből és most újat kell keressek. Így már két nyomós okból sem tudom vinni a lányomat.
Így mindíg van kiadó hely a vason (sajnos). DE ÉN ott leszek teljes életnagyságomban ha beéred ennyivel.
Viheted már a lányodat? Vagy most már mégugyse
Na még egy kicsi sóóó...
Helóóóóó... Piet,

Na ennek örülök. Remélem azért tolongás is lesz?........
Jól vagy? na majd ledumáljuk a dolgot csak legyen még kivel.