Két féle gyártástechnológia van ezekben az idomokban. Van hősajtolással készült (ez a papír) és van a fröccsöntött. Mindkettőhöz volt szerencsém és az első tényleg csapnivaló. Sajnos Ace-hez az van. Ezekhez a régi vasakhoz legnagyobb mértékben ez kapható. Hoztam új 2006 R1-re és az fröccsöntött volt. Jó az anyagvastagság és illeszkedés.
Ja! Az a 95000Ft a végén 125000Ft lesz VÁM-al, ÁFA-val
Igen ott van ;) A féktárcsacsavarokban mágnesek vannak ezekhez pedig egy jeladó ami a mágnesek darabszámától valamint a kerék legördített hosszától függően számítsa ki a sebességet!
Komák!
Van -e valakinek az EXUP szelephez bovdene? Csak a fekete végű, a "visszaállító" kell. Nem figyeltem oda megtört (majd eltört) és kiszőrösödött a belseje. Talán, van aki leszerelte, kipufogó átalakításkor és eladná. Igor?
Szia!Csak 2 hét múlva tudom küldeni a képeket,mert közbe el kellett jönnöm melózni.Az árba meg szerintem valahogy biztos meg tudunk egyezni,hogy jó legyen mindkettőnknek ,Szóval akkor megjövök és küldöm őket-Meg esetleg ha még kellene hozzá valami van hozzá még pár dolgot leszámítva szinte mindenem.Addig is üdv.:Zoli
Szia!
Szuper lenne, bár csak szeptemberben lesz legközelebb pénzem (akkor törlesztem be a Yamaha utolsó részletét), de a képeket megköszönném! (privátba írnál a képekhez valami motorosbarát árat?) eisenrot@gmail.com
Köszi, üdv.: Szabolcs
Szia!Elvileg vannak ilyen idomjaim,ha esetleg érdekel küldök róla képeket.Farok idom biztos,hogy van minden része sérülés mentesen és elvileg van fejidom belsőm is,de azt meg kell néznem.Üdv.:Zoli
Szia!Az egész rendszer kb. 3-4kg lehet,ami töredéke a gyárinak.Aztán megszűnik az Exup,mivel az nincs benne és jön egy brutál jó hang,amit az 1000-es sport gépek is megirigyelnének.Én hallottam szólni és ha bármilyen sor 4-esem lenne nem V2-esem,biztos,hogy az én vasamra kerülne !Amit az erőt illeti ennél azt konkrétan nem tudom,mert ennek törött az eleje,így nem próbálható,de volt egy ZX-7R-em Muzzy rendszerrel.Az 6000-es fordulatig gyengébb volt szerintem,mint a gyárival,viszont amint elérte a 6000-et úgy meg indult,hogy azt gyári rendszerrel 10.000-től se tudta.Képeket inkább privátba küldenék és az árról is inkább privátba egyezkednék.Az én email címem:hondascsontvaz@freemail.hu és a tel.szám:70/312-0421.Várom a címed és küldöm a képeket.Addig is üdv.:Zoli
Ma vettem észre takarítás közben, hogy a farokidom végéből a féklámpa mellett kitört egy körömnyi háromszögletű darab... nem örülök! Ennyire rideg lenne? Hogy a bánatba pótoljam? Epoxy rúd + festés? Csak kéne keresnem idomokat az ebayen, legalább néhányat (a fejidom belseje és a farokidom van a legrosszabb állapotban)
Nemtitok.. ingyen volt :D Az egyik barátom a 3közül rövidebbre vágta a vtr-n az ovál leovincéket én pedig elkértem tőle a palástot meg egy darab perforált csövet. Mivel hegesztő a szakmám ìgy a többi részét én csináltam a munkahelyemen a szabadidőmben. Rengeteg munkaóra és szívás után gyári szintű egyedi "trioval" dobot csináltam magamnak egyedi bekötőcsővel :) De terveztem asszimetrikus hatszögletű dobot is amit meg is valósítottam mint prototipust bár ez sima polírozott szénacél lemezből volt+lakk ez verte ki a legjobban a biztosítékot a motorosok között. Lett volna megrendelésem is kb 4db-ra mégis visszautasítottam mert a hegesztés kivételével gépet nem használtam hozzá. Tehát ugyanolyat lehetetlen mégegyszer csinálni :)
Igor!
Nem hiszem, hogy a plexi tehet róla, eléggé kókány a teljes idomzatom, szilikon a kiszakadt csavarok mögé, ahány csavar annyi féle, szóval rémálom, de idén már nem kezdek hozzá rendberakni. Majd ősszel.
A titán dobod nagyon pöpec! Meg sem merem kérdezni mennyibe fáj :) Az enyémet valami streetfighter alu dobbal vettem; nem túl látványos, de elég böszme hangja van :D a szomszédjaim imádják! :)
Ja! Az a 95000Ft a végén 125000Ft lesz VÁM-al, ÁFA-val