Az szuper lenne! Csütörtökön vidéken vagyok munka ügyben, de pénteken el tudnék szaladni, amikor neked, illetve a párodnak jó! XIV.kerben dolgozok, uh viszonylag gyorsan oda tudok érni.
Tisztelt márkatársak! Van valakinek elfekvőben egy akármilyen plexije? Még szoknom kell Morgót; ma tologatás közben felhömbölödött én meg diszkréten ráhemperedtem. Minden ok, de a szélvédő elrepedt... Köszi, hogy nem röhögtök ki :D
Sziasztok! Kaphatunk egy linket ehhez a spéci kevlár kuplung cucchoz?
(a kormányzár nem akarja az igazat, nem is próbálkozok vele, úgyis van láncom. Valószínűleg megtéphették, de lehet el is van törve, vagy nemtom)
Az egy olyan jelenség ami fényévekkel jobb mint a parafa/aluminium keverékes kopólamella... kevlárszövet/hőtűrő műgyanta keverék ;) olyat fog hogy felsírnál :D
Ám akkor jöttem rá erre a jelenségre amikor az elejét szereltem és be akartam tenni 1-be csakhogy nem ment... így megtoltam egy kicsit és akkor bevette
Ám már megvan a kevlárkuplung xD Brutális lett vele :)
Nem tudom itt is szokás-e, de ezúton szeretném megköszönni Igor88 kollégának a gyors és jutányos segítséget a szélvédő pótlásához! Köszönöm! :)
A Számom pedig: +36205894881
Csak érdekel mert mástól is hallottam már, de Ő sem tudta megmondani
Köszi szépen!
Előre is köszönöm! :)
Ára 4 pisztolyorrú mátyás :)
ééés tessék ;)
(a kormányzár nem akarja az igazat, nem is próbálkozok vele, úgyis van láncom. Valószínűleg megtéphették, de lehet el is van törve, vagy nemtom)
Ám már megvan a kevlárkuplung xD Brutális lett vele :)