Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! ha már a pénzrollnizásnál tartunk :D Ezen leszakadt a pofám...
http://www.flickr.com/photos/s...
Az a Motul 5100 10w-50 nem drága egy kicsit bele? Én Castrol 20W50-et használok. Fele annyiba kerül, mint Motul.
Adj' Isten!
A fényképről ítélve tényleg szép a motor és sokat költötté rá. Ez a kormánycsutka dolog jó ötlet. Tavasszal megpróbálom. A gyári tényleg alacsonyan van, pláne nekem.
...most már hárman vagyunk.
Adjon isten Márkatársak.

Ez az én vasam. Régebbi kép azóta sokat változott. Csak néhány adat, mert már egy vagyont költöttem rá.
Puig hátsó sárvédő és túraplexi, Leo V. SBK titanium dob, LED hátsólámpa, fehér indexburkolatok, felhajlós kuplung-fék kar szett, carbon villahíd és óracsoport.
Megvan már 3éve. Baszott jó motor, nem is adom el egy darabig. Kicsit csipkedi az olajat, de aki azt mondja, hogy egy ilyen évjáratú yamaha nem eszi, az hazudik. 140-160 utazó néha megkergetve 200-al 3dl/1000km. A lényeg a minőségi olaj. Motul 5100 10w-50. Ezt ne sajnáld tőle.
Amit kiemelnék és nagyon javallom minden Ász tulajdonosnak: CBR 600RR 05-06 kormánycsutka 1:1-ben jó rá és 4-5cm-t emel a gyárihoz képest úgy, hogy pont elfér a kormány a fejidom alatt. Üléspozícióra totál VFR-es lett így a motor és egy seggel minden gond nélkül le tudsz motorozni egy tanknyi távolságot. Kell némi kreatívitás a kivitelezéshez, de én úgy megcsináltam, hogy a gyári kormánysúlyt is visszatedtem. Teljes gyári kinézete van. Így egy álom motor lett belőle és még ráadásul egy olyan formatervezés, ami 10év múlva is korszerű lesz. Imádom a kis Vöröst!
Hányadék egy szar ami itt van az biztos. a búvárkodás jó dolog :D Volt benne részem 2x
Faterom lévén, ő a katonaságnál volt valami búvárkund :D
Spanyolban még tán meg is lehet belőle élni.
Én is lépni akarok majd de még 2,3 évet maradnom kell.
Én oroszországba akarok menni :D vagy német még nem tudom.
Oroszba van kint hegesztő ism. lefosta a bokáját mikor meghallotta hogy mennyit kapok itthon és mennyit dolgozok. (6x annyit keres mint én) Csak magyarországon divat sok munkáért szart se kapni :D
Spanyolország azért vonz, mert van tenger, meg meleg, könnyű a nyelv. Villanyszerelő a szakmám, de majd meglátom. Tenerifén van egy búvároktató barátom. Az is cél, de nem tudom még mit fogok csinálni. El innen! Nem akarom látni, hogy megy tönkre az ország. Túl sokat láttam. Korrupció, bűnözés, fossás országa lettünk.
Igen én is úgy érzem hogy ez a fórum már a kettőnké
Rengeteg helyem van, kb. 50nm2 Szerszámok..minden.. egyedül egy awi hegesztő hiányzik :D
Ha közelebb laknál itt bármikor szerelhetnéd a motrot. Bár ha erre jársz ez akkor is fen áll
Spanyolország... jóféle! és ott mit? vagy szerencsét próbálni?

Nyáron ha minden igaz szervezünk egy alapítványi találkozót is, hátrányos helyzetű/beteg gyerekek részére.

Nálam marad az ACE,igaz nem vagyok fanatikusa de megszerettem.
Ám egy Aprilia RSV 1000-t is megszeretgetnék :D
Na, az jó!
Most kezded a szervizt? Jó neked. Nekem nincs helyem. Meg kell várni a jó időt. Nyomjad a képeket! Úgy néz ki ketten maradtunk a fórumon.
Én is megyek Spanyolországba, elég volt. Öreg vagyok már hülye gyereknek.
Még nem tudom meddig marad az Ace.
Voltak nehézségeim a kommunikációval Nyugtatók,afrodiziákumként ható opioidok.... kb. most vagyok először teljesen tiszta Ám ja.. az állásom atombiztos, németül meg megértetem magam. Holnap kezdem a szervízt

Nyomok majd fel képeket,meg videókat csemegézni
Az igen! Másfél hónap után válaszoltál?
Németül tudsz? Biztos az állásod?
Úgy vagyok vele hogy lesz nálam sátor is... de ha lehet akkor egy motelben mert ott puhább az ágy :D Megjött időközben a Koso,és a lábam is kezd helyrejönni. A héten már elkezdem lassan szervizelni a motort.
Azt hittem már benne van a KOSO. Motorral mész Németbe. Éjszaka hol pihensz? Motel, vagy pad? Nekem ez a nagy dilemmám. A francia rendőr, nem biztos hogy aludni hagy a szabadban.
Igen azért van különbség a bőrözések között :D
Én Németországba akarok kimenni studgartba motorral csak nekem majd nagyon sokszor meg kell állnom a szar lábam miatt :D
Ezek szerint van Stílusod ;) Ritka mostanában az ilyen ember. Gurulóbakon... meg eltömködve a garázsban ahol nincs sosem hidegebb 2ºnál Jelenleg nem tudom épìteni pedig elkezdtem a kipufogót módosítani... dupla kipufogósra akarom de egyenlőre amìg nincs saját awim addig csak szimpla lesz! Méghozzá egy titán leovince vágott dob meg a gyüjtőcsőtől 63helyett 50-es saválló. Holnap mehetek haza a kórházból de 2hét múlva már waxolni akarom az idomokat :) a fejidomom alul a lámpa alatt megrepedt a rezgések meg a szar út miatt ezért javìtanom kell na meg most úgy néz ki hogy egy 2000-res r1 seggét teszem majd rá ha megszerzik nekem a haverok. Lesz benne egy Koso rx2-es kmóra meg egy koso feszültségmérő,meg most rendeli az Asszonyka a füstplexit ami már minden vágyam volt kb ennyi a mostani téma.. felépülök és motorozunk egy csodafaszát :D
200 alatt? Én 100 alatt keresek. De hagyjuk ezt! Igazad van. Nettó 1000 eurót ígértek, 2001-ben. Mi van a motorral? (mert különben OFF van)
Nekem pihen a dobozban. Beindítom a szellőztetést, mert ugye van a "házában" ventilátor. Tavasszal Idomjavítás, Bőrözés (nem az, mint ahogy elsütötte a főnökNŐM) kell és összerakás. Dzsime! Azzal megyek Spanyolországba. Kérdezték: miért nem repülőgéppel? Abban nincs stílus. Földközi tenger északi oldala, állítólag nagyon szép.
A külföld jó dolog! Én is menni akarok majd 2év múlva :) Nem azért csináltam meg a minősìtést hogy 200alatt keressek...
Párom sokszor, éjszaka kimegy görcsölni a konyhába. Nagyon fáj neki.
A melóhelyhez meg nem ragaszkodom. Szétcseszte az életemet, meg nem is biznisz már. Havi 80-ért ne csesztessenek. Külföld.
Akkor a Párod is megjárta már a poklot...
Rossz ez de sajna ez van :/
Ez a találkozó annyit jelent hogy min. 200 autó és legalább 50-70 motoros ;)
Remélem addigra feljavulok... A munkahelyemet én bebiztosìtottam hogyha hónapokig sem megyek akkor sincs semmi gáz határozatlan idejű szerz. + 2év kötelező foglalkoztatás :) Minősìtett hegesztő vagyok
Remélem azért csak nem bukod be a melóhelyet@
Köszönöm!
Jobbulást!
P...ba! Az baj! A páromnak is 6x volt visszér műtétje és korábban kezdte mint te, 22 évesen.
Én is mindig akartam egy találkozót, de maximalista vagyok, nem megyek oda egy átlag, vagy az alatti motorral. A legutóbbi bukásom óta (2012.09) még nem raktam össze a gépet. Természetesen elmegyek ha lesz. Vagy, a Tököli reptéren szokott lenni Gyorsulási verseny. Ott szoktak szervezni találkozókat.
Velem nincs semmi. Punnyadás van, munkahelyemet tavasszal bukom, más nincs.
Én tegnap egy csomó motorost láttam Szolnokon,Mégjobban fájdìtották a szivem,aztán beteljesedett azzal hogy tegnap este óta ismét kórházba kerültem csak most rombózissal Itt minimum lesz egy hetem amit le kell húznom aztán már csak túl kell élni ;) Azért a Páromnak már mondtam hogy ha valami cumi van akkor vigyázzon a motorra becsülje és szeresse :) Szal szarba vagyok .. Neked van valami javulás?

Nyáron szervezek egy iszonyat nagy összejövetelt,autósok motorosok... ha gondolod majd nézz el ;)
Visszérműtét? Az durva ilyen fiatalon. Nekem is volt a bal lábamon végig, de 40 évesen és nem kellett bot. Jobbulást!

Ma láttam motorost Egy Banditot. 10 fok fölött én is mennék, de most ki van vonva forgalomból, meg bedobozolva vagyon.