Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elolvastam, köszi a segítséget.
Húúú! Fasznak tépem a számat?
Ha igazi motoros vagy: 8096 bejegyzéstől olvass!
Nemrég vettem a motort, még nem nagyon van kép.
Pótolom majd azt is.
Legalább egy fényképet rakhattál volna fel!
Bocs, tegnap bírósági tárgyalásom volt a "bodzaszedőkkel". Kissé feszült voltam. De ha megnézted volna az előző témát, amit rommá tárgyaltunk, tudnál mindent.
Mit hagytam ki? Nem szándékosan!
Nem értem mire gondolsz, az adatlapomat kitöltöttem.
Jogos! Viszont nem csak neked vannak ilyen kényszerképzeteid :D Nekem is :)

mindegy :D

Ezt pl ma csináltam ↓↓↓↓
Sziasztok !
Yamaha YZF 750 R tükrök eladók !
Fekete a színe és az 1pár lenne 12.000 FT ! Ha kell tudok képet küldeni róla !
Hát ez asztán kurvára pótolva lett!
Nem történt semmi. Állítólag nekem van probléma a stílusommal, de ez nem érdekel.
Hiányosság pótolva. Elnézést.
Olvas vissza! De mielőtt ezt megtennéd, illene kitölteni az adatlapodat. Ez nem az én rögeszmém, ez így illik általában minden fórumon! Engem is annó keményen figyelmeztettek. Annak adjak nehezen megszerzett infót akiről semmit, de semmit nem tudok? Bocsesz!
Thundercat-em van, milyen megoldást javasoltok a fokozatkijelző megoldásra ?
Persze ha nincs nagy igényed akkor megfelelhet,csak vegyél kétoldalas bika ragasztót a halacskák mögé, mert a motor melegétől lefolynak a dekli oldalán xD
Szia! Mint írtam borzalmas :D Úgy tudnám jellemezni hogy simson-os kellék:) Nagymotoron kb semmire sem jó, láttam olyanokat amik megbolondultak egy 3-at vissza projectben :) De én mindezek mellett azért rühellem őket mert a válaszidejük túl sok ,valamint a felfogatásuk jellemezhetetlenül ócska
Sziasztok!
Az univerzális fokozatkijelzővel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Ahoy! Szóval...
A digit. műszerfal igen drága mulatság, és kegyetlen sok szabadidő.. Stimm?
A digit műszer ára,ha 1 hónapon belül szeretnéd megkapni, jelenleg:
71462Ft Link: http://robogoalkatresz.eu/index.php?page=termek&kat=19&id=2487
Vagy ha szeretsz várni és telefonálgatni:59900Ft
Link: http://danger.hu/webshop/products&id=1922

A bekötése kicsit tudálékos de nem annyira bonyolult, mint egy keksztekercs..
Ha erre adod a fejed akkor venned kell még 2db 12v-os valamint 1db 5v-os stabilizátorokat, darabonként 200Ft.. Nem tétel:)
A 12v-os stab. az alap pozitív, valamint a kapcsolt pozitív szálra az órához kell. Az 5v-os stab. pedig az üzemanyag visszajelzőhöz,feltéve ha szegmenskijelzőt akarsz, de Ledhez sem utolsó.
Ezeket a hülyeségeket csak azért írom le mert nagyon fontos!

Sajnos a műszerfalat át kell hozzá alakítani, de csak az órabefogó keretet.

A fokozatkijelzővel egyenlőre várni kell,rendelek mindenképpen,viszont Nekem is Sógor rendelgeti aztán jelenleg Ő most nem elérhető rövid távon:)
Kb.1-1,5 hónap múlva lesz ebből valami.... Sajna

Magyarázkodás rovat:
Jelenleg minden időmet leköti a munka,a cégnél, meg az itthoni szerelések,ügyintézések...

Jelenleg a dobomat csinálom ami trioval lesz, titanium/saválló cuccokból.. na meg nyáladzok az új elsőgumira amit le kell cserélni mert szálszakadásos.. Ám van még egy új project, ami nem más mint a hátsó lábtartók eltolása.. ezen is rajta vagyok.. szal
Igort keresd! Valamikor előkerül.
Sziasztok ha valaki rendel fokozatkijelzőt nekem is kellene 1 ha be is lehet kötni ,meg érdekelne az elektromos műszer fal is hogy menyibe is kerül pontosan előre is köszi
55.000 Ft az egyik üzletben. Nolant nem veszek, mert nem szeretem az olasz cuccokat.
Összesen 52359 Ft :D Szóval szerintem nem igazán éri meg:) Itt a sportmotoron az aprónál találsz szerintem fele áron ilyen bluetoot-os sisakot,és nolan-t vagy mégjobbat :D
Igor!v Te tudsz rendelni E-bay-en? Ez mennyibe kerülne, össz-vissz? Érdemes vele bajlódni?
http://www.ebay.co.uk/itm/HJC-...
Ja, igen.
jól van na :D Tudom is én mi az :D
Remélem sikerül valamit intézned;) Aztán ha összefutunk már egy kitolt lengőkaros,ültetett,turbo-s ACE lesz alattad :D