Sziasztok thunderesek! Ujdonsult tulaj vagyok es a kerdesem az lenne honnan tudnek szivatobowdent beszerezni a gepsarkanyhoz. A nemet es angol ebay teli van vele de jo lenne itthon megoldani tudtok esetleg segiteni ebben? nem muszaj hogy uj legyen. udv Akos
Köszi, ezt már megnéztem!
De sikerult elviekben, még nem prváltam ki hosszúban , csak a ház körul, itt jo.
Leirom mit csináltam hátha valakit érdekel vagy valakinek segit:
Az y alaku valami a végén pont az alatta lévő lyukon kell legyen, akkor van zárva.A másik oldalon is van egy jel, ha azon van akkor nyita van teljesen. Tehát csavar az y-keresztl a lyukba és addig álitottam a bovdeneken ameddig stimmelt mind a 2 jel.Ezt ugy ellenőriztem le hogy gyujtás alatt szét húztam majd visszadugtam az exupot. Mikor ujra kap áramot újratanulja az utat végtől végig és igy látszik.És ezt megcsináltam 15-20 szer ameddig jo lett, mert 1 fél tekerés is számít.Bovden szoros kell legyen, túlhúzni nem tudod, mert ha túl feszes el kezd morogni az exup, jelezve hogy szoros......Nem egy nagykunszt így utolag.Lehet nem 100 százalék, de ha 97re be van lőve nagy gond nem lehet.
Sziasztok,
Valaki tud esetleg Yamaha YZF 1000R Thunderace vagy YZF R1 1998-99-es évjárathoz fejidom tartó konzolt?
Ha jól tudom a két típusnak egyforma a konzolja.
Üdv.: Joci
Akkor, miért nem azt írod VTN? Így már értem. Azt viszon k... drága. Egy tököt 6000. Tedd fel a kérdést,hogy megéri -e!?
Én karbonfóliázom. Az is szép.
VTN Technológia! A hidrografika nem más mint víztükörre feszìtett fólia egy speciális anyaggal kezelve majd ebbe belemártsák az idomokat ami egy tetszés szerű tökéletes felületet ad.
Ennyi rohadt repedést az idomokon! 2 napja javítgatom. Hl'istennek a hasidom teljesen más anyagból van. A műanyaghegesztők, meg elmennek az a p....ba mert 2-3 (májsztró) hegesztő dolgozott rajta és mind elengedett, vagy meg van repedve kívülről.
Túrót szakember! Rézháló belülre (esetleg műgyanta+üvegszál), páka kívülre. Műgyantás gitt, szórógitt. Visszlát!
Nagyarcú szakik, aztán a munkájuk meg túró!
Hali:) Én 198/115-120 vagyok nekem kifejezetten szar...
Alacsony a segge a mocinak és túlzottan magadalá kell húzni a lábad. Hosszútávon borzalmas! Igaz az én lábam műtve is volt/jelenleg is trombózisos :D Én most az ülésen emelek majd meg állítható lábtartót teszek fel:)
Köszönöm de közben már sikerült szereznem
De sikerult elviekben, még nem prváltam ki hosszúban , csak a ház körul, itt jo.
Leirom mit csináltam hátha valakit érdekel vagy valakinek segit:
Az y alaku valami a végén pont az alatta lévő lyukon kell legyen, akkor van zárva.A másik oldalon is van egy jel, ha azon van akkor nyita van teljesen. Tehát csavar az y-keresztl a lyukba és addig álitottam a bovdeneken ameddig stimmelt mind a 2 jel.Ezt ugy ellenőriztem le hogy gyujtás alatt szét húztam majd visszadugtam az exupot. Mikor ujra kap áramot újratanulja az utat végtől végig és igy látszik.És ezt megcsináltam 15-20 szer ameddig jo lett, mert 1 fél tekerés is számít.Bovden szoros kell legyen, túlhúzni nem tudod, mert ha túl feszes el kezd morogni az exup, jelezve hogy szoros......Nem egy nagykunszt így utolag.Lehet nem 100 százalék, de ha 97re be van lőve nagy gond nem lehet.
exup
Valaki tud esetleg Yamaha YZF 1000R Thunderace vagy YZF R1 1998-99-es évjárathoz fejidom tartó konzolt?
Ha jól tudom a két típusnak egyforma a konzolja.
Üdv.: Joci
Bocsika!
Én karbonfóliázom. Az is szép.
Túrót szakember! Rézháló belülre (esetleg műgyanta+üvegszál), páka kívülre. Műgyantás gitt, szórógitt. Visszlát!
Nagyarcú szakik, aztán a munkájuk meg túró!
Alacsony a segge a mocinak és túlzottan magadalá kell húzni a lábad. Hosszútávon borzalmas! Igaz az én lábam műtve is volt/jelenleg is trombózisos :D Én most az ülésen emelek majd meg állítható lábtartót teszek fel:)