(valamiért nem küldte el a többit)
Szóval! Pillanatragasztó+Kigyökölés+Epokitt+24/48óra
Van még rajta egy kis csiszolni való,de az is ahhoz kell hogy az oldal idom szépen felmenjen a helyére!
Tudom hogy okosan kell bánni az ilyesmikkel, csak gyári hibás volt a szűrő, ezért mikor húztam összeroppant.. aztán a csavarnál gondolhatod hogy már milyen ideges lehettem
Ám a szelepfedélcsavaron próbálok majd húzni,legalább addig ne szivárogjon még szét nem lesz szedve :)
Feltételezem, tudod hogy a leeresztő csavart nem szabad megtépni, a rézalátétet cserélni kell (én csak megcsiszolom csiszpapíron), a szűrőt is csak kézzel kell meghúzni. A blokk könnyezés pedig nem ritka. Lehet hogy a csavarokat meg kell húzni egy kicsit. Nekem egyszer volt amikor az egész telet a mínuszokban töltötte, de tavasszal elmúlt. Jelenleg nekem nincs olajfolyás. Egy csepp sincs alatta.
Nem mértem az olajfogyasztást, de szerintem kb 2-3 dl lehet. Viszont én még nem mentem 160 fölött. A nagy sebesség megdobja az olajfogyasztást. Tapasztaltam, amikor messze mentem és 100 fölött haladtam. Castrol 20W50-en használok, mert öreg Ace- s azt ajánlotta hogy szintetikus, minél sűrűbb (a primer lánc csörgés miatt) olaj kell bele.
Ó és a múltkor észrevettem hogy a bal oldalon a szelepfedél tömítésen, ahol az a buzi félkör van.... kicsit ki van repedezve és könnyezik az olaj :D Varázslatosan éreztem magam elhiheted... na meg a sok buzulás miatt,amikor kézzel összeroppantottam az olajszűrőt és elfosott hirtelen 2litert, aztán leeresztettem a maradékot és mint utólag kiderült igen komolyan meghúztam a leeresztőcsavart.... mert most ahogy áll, van alatta a 2 hónap alatt egy ejakulációnyi olajfolt... Igazából úgy is széthúzatom mert ki akarom cserélni a vezérműláncot (nem mintha lenne vele bármi is) aztán majd mondom nekik hogy lessék meg a hengert meg a dugó/gyűrű témát
Ám neked Zsolt,az ACE mennyire zabálja az olajat? :D
Nekem volt olyan hogy 1200-1500km után bizony bele kellett csurgatni az 1 litert :D Viszont ebbe az is beletartozik hogy ezalatt volt olyan hogy 30km-en keresztül 270/240-el mentem,sokszor majdnem minden nap:D Amúgy meg 8000km alatt evett meg 2l-t kb :)
Bizony a voltmérő jó dolog :D
Nekem a kilóméterórával annyi bajom volt hogy gyárilag hazudott egy 10-est +ba. Akkor megelégeltem a kamu vízhőfok kijelzést,kiszedtem az órából mire látom hogy meg van hajolva az a tűnyi tengelye aztán ahogy megcsináltam a háttérvilágítást.. sógor és én elkezdtünk vele játszani és a végén az lett hogy 20-at csalt +ba
A Koso pedig azt mondja hogy +-1km/h-t csal a műszer szóval az egy kicsit jobb A voltmérő is Koso lesz itt is van rolla egy video hogy milyenek ezek a műszerek!
Volt mérőt én is akarok. A 3 éves akksim már nem indított hidegben. Az Ace műszerezettsége enyhén szólva egyszerű. A legegyszerűbb amit eddig láttam A Simson Schwalbét kivéve. Ez a bowdenes sebmérő akasztott már ki, vagy féltucatszor. Elszakadt kétszer, aztán a végét ledarálta, stb.
Nem akartam igazodni a gyári ìvekhez ìgy csináltam magamnak :D
A gyári ìvek mind más alakúak valamint nem adták ki a nekem megfelelő kinézetet :D Lesz majd a működésről is Kép és video is, csak előtte még egy műszert fel kell rá rakni ha megjön.... az pedig egy digitális voltmèrő
Ejj.. látom mivel foglalkozol :D Szóval olyasmi érdekelne engemet hogy a Gyárihoz hasonló, vagy a gyárival megegyező ívű plexit keresnék, viszont füstszínűbe! A duplabubis már nem jön be mert az enyém egyedi kialakítású lesz/most is az... így csak a gyárival megegyező vagy nagyon kicsit (félbubis ) plexi jöhetne szóba..
Kérdésem az lenne hogy az igényeimnek megfelelő kialakítású plexit tudnál-e nekem szerezni? A másik pedig az hogy ezért hány vesémet kell eladnom ? :D Köszönöm;)
Én személy szerint Motul 15W50-et használok,félszintetikusat. Ezt is eszi ugyan úgy mint bármelyiket,viszont a váltó sokkal faszább ;)
Volt benne Castrol 20W50-es is viszont az annyira nem jött be. A motulal sokkal jobb lett!
Képek sajnos még mindíg nincsenek mert egyenlőre annyit csináltam rajta hogy behoztam a műszerfalat :D Viszont holnap már alakítgatom, szóval lesznek képek!
Örülök neki hogy már 3-an vagyunk :D
Én az üléspozíciórol annyit mondanék hogy megemelem a seggét egy pöppet,viszont a csutkáim maradnak ;)
Szóval! Pillanatragasztó+Kigyökölés+Epokitt+24/48óra
Van még rajta egy kis csiszolni való,de az is ahhoz kell hogy az oldal idom szépen felmenjen a helyére!
Majd teszek fel róla képet!
Ám megragasztottam a fejidomot :D Egyik nagyon jó baráton ajánlotta a --pillanatragasztó,majd kigyökölés+Epokitt
http://youtu.be/XPp0EVKhlRw
http://youtu.be/tmgb4hEwkJY
Ám a szelepfedélcsavaron próbálok majd húzni,legalább addig ne szivárogjon még szét nem lesz szedve :)
Nekem volt olyan hogy 1200-1500km után bizony bele kellett csurgatni az 1 litert :D Viszont ebbe az is beletartozik hogy ezalatt volt olyan hogy 30km-en keresztül 270/240-el mentem,sokszor majdnem minden nap:D Amúgy meg 8000km alatt evett meg 2l-t kb :)
Nekem a kilóméterórával annyi bajom volt hogy gyárilag hazudott egy 10-est +ba. Akkor megelégeltem a kamu vízhőfok kijelzést,kiszedtem az órából mire látom hogy meg van hajolva az a tűnyi tengelye aztán ahogy megcsináltam a háttérvilágítást.. sógor és én elkezdtünk vele játszani és a végén az lett hogy 20-at csalt +ba
A Koso pedig azt mondja hogy +-1km/h-t csal a műszer szóval az egy kicsit jobb A voltmérő is Koso lesz itt is van rolla egy video hogy milyenek ezek a műszerek!
http://youtu.be/foe03jIrpgk
A gyári ìvek mind más alakúak valamint nem adták ki a nekem megfelelő kinézetet :D Lesz majd a működésről is Kép és video is, csak előtte még egy műszert fel kell rá rakni ha megjön.... az pedig egy digitális voltmèrő
Kérdésem az lenne hogy az igényeimnek megfelelő kialakítású plexit tudnál-e nekem szerezni? A másik pedig az hogy ezért hány vesémet kell eladnom ? :D Köszönöm;)
Volt benne Castrol 20W50-es is viszont az annyira nem jött be. A motulal sokkal jobb lett!
Képek sajnos még mindíg nincsenek mert egyenlőre annyit csináltam rajta hogy behoztam a műszerfalat :D Viszont holnap már alakítgatom, szóval lesznek képek!
Örülök neki hogy már 3-an vagyunk :D
Én az üléspozíciórol annyit mondanék hogy megemelem a seggét egy pöppet,viszont a csutkáim maradnak ;)