Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából hibrid lesz :D thunderace R1seggel R6r idomokkal ;) meg némi huncutság a tank alatt!
Így pont jó lesz
Az eleje R6r lesz:)
A haveromnak volt néhány hülye balesete. Az is tetszett, amikor vett egy vadi új SV650-t a piros lámpánál leállt a motor és hátulról neki ment egy nő amikor zöldre váltott a lámpa. Később kiderült (amikor a fél motort szétszedték) hogy egy csatlakozó szétcsúszott.
Na még az elejét is valami olyasmire alakitsd
Ez egy 2007-es R1 feneke ;)
Köszönöm
Na ezen majdnem bepisáltam
Igen elmegy
60 éves korig még elmegy az a kis kényelmetlenség
Ne cseréld le! Én nem szeretem a Suzukit, de a Banditról rosszat még nem hallottam. Az Ace-nak sportos a testhelyzete. Egy haverom hozta haza a motort amikor elestem és igencsak dörzsölgette a tenyerét amikor leszállt róla, pedig sokat motorozik. A szerelhetősége pedig, ...
Bandi007 szerintem jó kis motor yzf 1000-es pedig volt már egy pár motorom,erős,nyomatékos,megbizható,de a bandit kényelmeseb
Jól néz ki a farka
Ez minek a hátsó része?
Szép lesz a motor Igor ügyes vagy
Sztori tovább.
Az semmi! Haverom vett egy Kawát. Anyja nem beszélt vele, apja megígérte, hogy felgyújtja. Felesége folyamatosan aggódott. Indult.
-Lajos vigyázzál! Lassan menjél! Tudod, veszélyes a motor!
-Jól van, maradj már!
Nagy gáz, indulás (hogy bosszantsa), hatalmas esés, 100 rongyos Bering kiszakadva. Rajta felejtette a féktárcsazárat, annyira el volt foglalva hogy "megmutassa".
Úgybizony... de csak Tavaszig :D
Még mindig a régi felírat?
yamaha yzf 1000, vélemény? Ezt szeretném a banditom helyet
Egyenlőre ilyen a lelkem ;)
..
Olyan eszetlenek vagytok
Az semmi! Én megállok Visegrád kilátó (szokásos hely), fullon van a parkoló motorosokkal. Motor kitámaszt, két lépés tőle és akkor eldőlt!
Persze mindenki rám néz, tiszta égés! Amikor is a legjobb amit mondhattam és eszembe jutott az volt, hogy én szeretem lapon tárolni!
Nem semmi sztori az biztos :D Nekem a legemlékezetesebb az volt mikor inponálni akartam egy lánynak... motor beindìt,olyasfajta jason statham-os sármal felveszem a sisakot,kesztyűt felhúz mint ha őt húztam volna az ujjamra,mindezidágig tökéletes figyelem majd csattan a váltó motor lefullad... lent maradt a kitámasztó xD
Nem semmi pali vagy Zsolti