Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon frankó ......igaz kb 2 órát ültünk Dobogókő-n az eső miatt , de jót dumáltunk és végig röhögtük , aztán megjött Pep és legurultunk a fesztiválra..........kolbi+ üccsi........egy kis adrealin a 2/A-n.........most meg puszilom a söröket............JÓ nap volt !
Intézkedtem a csavarod ügyében , lehet , hogy holnap ki is esztergálja a haverom ....
Na milyen volt a gurulás?
Szeritem ha van esztergályos ismerösöd pikk-pakk megoldja.......mire ezt gyáriba beszerzed megőszülsz........
Nincs valakinek tarcsiba ilyen:
Majd a fényezô kikeveri!
Ez a dolga!
Ùgy megszívtuk, egyik alsó csavart flexelni kellett mert be volt szopósodva!
Vidd el az idomot. kérnek színkódot, de nekem is világosabbra keverték.
Javaslom, hogy nézz körül a gyári setékek között is, mert én pár nap múlva találtam olcsóbban ugyan olyan metálbordót ami jobb lett volna. 4000-et spóroltam volna, metálosabb volt és lakkfeték.
Köszönöm Urak a segítséget!
Kép alapján tud színt keverni?
Ez is egészen használható.
Hali!
Bocsi, de nem voltam gép előtt.
Jó lesz szerintem, mert a moci színe is olyan, vagy nagyon hasonló mint a matricáé.
Nem ment át a pdf.
Ez segít?
Hali!
Ahogy nézem a matricák zöme egyezik minden színkombinációnál,(ezüst, fehér) két olyan matrica van, amelyiknél a motor színei is benne vannak.
A faridomon lévő átmenetes hosszú, és az oldalidomon a YZF Thunfderace 1000 felirat.
Szerintem, ha ezekről tudsz küldeni nekem egy viszonylag jó fotót, azt átmásolom pendrive-ra és elviszem nekik, abból kikeverik a megfelelő kombinációt...
Legalábbis szerintem.....
Ezer hàla és köszönet!
csak a kék motor színnek a színkòdjàt honnan fogom megtudni!?
Ötlet?
Ez sem rossz!
Persze egy kérdést megér, hogy megvan-e a mentett verzió.
Jövő héten beszaladok hozzájuk és rákérdezek.
Nem hiszem, hogy drága lenne a print+posta?.?....
Ezt nézted már?
http://www.foliavagas.hu/yamah...
Vagy elküldöm fóliárarendezve számítógépes formátumban, veszel fóliát, kivágatod, otthon kiszeded és vissza viszed a kivágósnak, hogy transzferpapírt tegyen rá. Ez a legolcsóbb.
Persze, mert maszek gyártmány.
Akkor hadjad, többe kerülne a hús mint a leves!
Annyi a benzinköltség, hogy nem éri meg...
Én ilyet vadászok rég, de gyárilag íveltnek tűnik ez meg egyenes!
Levittem a lenyúzott idomokat + tankot, és arról valahogy leszkennelték a régit.
Akkor azt mondták, hogy mostantól csak nyomtatni kell, mert mentették mindet....
De mondom, ez kb. 4-5 éve lehetett.
Járok arra felé, ha gondolod rákérdezek.
De hogy csinàltad, csak lefotoztad és megcsinàltàk vagy le kellett menned és sablont csinàltak?
Mert nekem eddig egy ajànlatom van 8900.- ért!
AAAAAZ ZSÍR!
Nekem 4000-ből jött ki, 2-3 szet. De én magam szerkesztettem és szedtem ki. Csak a vágást csináltattam.
Itt talán jobban látszanak az "utángyártott" matricák.