Az enyém az, ha érdekel. Nem mondanék semmit róla inkább nézd meg itt. http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_1000_r_thunderace-57
72852
Volt gazdája hidd el.
Az ok gerinc és csukló probléma, mert hát lássuk be nem túra motor. Fazert akarok helyette. Van is egy kinézve, de csak akkor, ha ez elmegy áráért. Nem fogom elkótyavetyélni.
Szerintem màr az is csoda hogy 8-10 eladò van! Amikor èn kerestem csak kb. 3 volt!Amùgy szerintem itt kb. mindenki ekkora!
Böven elférsz majd rajta, lehet rajta terülni!
Jah értem hát remélem nem fogynak el mire összejön a pénzem . Irányíthatóságra milyenek amúgy ? Mekem lc4-em volt előtte azért nem várom tőle ugyanazt, de azért mégis meg elég jó méretezéssel vagyok megáldva (185 cm 110kg ) kényelmesen el fogok férni? Bár eddig ahogy olvastam jó nagytestű motor, de kell is
Nem ismerik őket mert kb. 50 db. van az országban! Amikor meg forgalmaztàk őket baromi dràga volt! 10 évvel ezelőt 3milliòt kértek érte! Beszéltem kereskedővel erről!
Amúgy azt vettem észre hogy nem nagyon keresik ezeket a motorokat miért? Pedig jókat hallani róla plusz szerintem design-ba is nagyon ott van szóval nem értem a dolgot nem ismerik őket annyira vagy mi?
Bocsi csak még em szoktam hozzá az új géphez és mindig melléütök... Nah szóval fájninfáj, csak pénz is kéne még hozzá sajnos nyár végéig meg nemhiszem hogy össze fog jönni hacsak nem nyerem meg az 5-öst de ha megnyerem akkor is veszek egy thunderace-t csak mert kell
Én például azért árulom mert az asszonynak kényelmetlen, olyan magas mint én és begörcsöl a lába sajnos ahogy be van hajlítva!
Amúgy el nem adnám, most cseréltem rajta 100ezerért kopó alkatrészeket!
Hát majd most elmegyek vmeik nap meglesem aztán akkor élőbe többet lát az ember persze ha a vázon van bármi is akkor tuti sztornó a dolog jó alaposannát kell nézni aztán meglássuk azért énse akarom saját magam csődbe vinni végülis nem sokkal többért már olyat lehet kapni ami nincsmtörve végülis szinte a szomszédba van azért akarom mindenképp meglesni veszteni nem vesztek vele
72852
Volt gazdája hidd el.
Az ok gerinc és csukló probléma, mert hát lássuk be nem túra motor. Fazert akarok helyette. Van is egy kinézve, de csak akkor, ha ez elmegy áráért. Nem fogom elkótyavetyélni.