a videóim között ott van müködés közben.
de szembesülni kellett a szomorú ténnyel, hogy még mindig finomitani kell.
ami fontos, mivel a fokozatkapcsolóról jel megy a motorvezérlő elektronikához ezért mind a két irányba ( elektronika + kijelző) diódázni kell hogy ne legyen zavarás.
a kijelzőre még egy matt fóliát kell keresnem, úgy szebb lesz.
Minek az, csak többet kell váltogatni, meg munkás is, annyit számolni
Volt egy időben a Ace mellett egy GS500-asom elég munkás volt a sok váltogatás
Zorró pörgesd az a motort, ne váltogassad annyit
üdv.
kedvet kaptam én is a fokozatkijelzőre.
most csak próba,
igaz ez a bonyolultabb változat, de stabil kijelzés, esetleges kontakt hibákra nem reagál, késleltetett kapcsolású és sötétben halványabban világit.
kis finomitással remélem a jövö hét elején kész.
majd arrol is küldök képet.
Én újonan vettem, azért került többe, az egyszerübb.
Én főként azért vettem, hogy az utasnak legyen mibe kapaszkodnia, a dobozt ritkán használoam, igaz a motort is
25-ért? Valamit elsporoltál
Nekem a 33l-es került kompletten konzollal, nagy platnival 42 eFt-ba.
A hozzá adott platni csak robogóra lett volna való (meg annak a sebességéhez) ja ás az enyém nem féklámpás.
Azért vettem GIVI-t, mert ajánlották, "minőséget vegyek, mert azt nem hagyom el". Ezt is el lehet hagyni?
Hétvégén megcsinálom a pótféklámpát. Átforrasztom. Végül is mit várok 25000-ért?
Azért vettem GIVI-t mert ajánlották, hogy minőséget vegyek, mert elhagyom. Ezt is el lehet hagyni? Hétvégén megcsinálom. Átforrasztom. Végül is mit várok 25000-ért.
semmi fordulat meg sebesség, csak a fokozat direktbe
de szembesülni kellett a szomorú ténnyel, hogy még mindig finomitani kell.
ami fontos, mivel a fokozatkapcsolóról jel megy a motorvezérlő elektronikához ezért mind a két irányba ( elektronika + kijelző) diódázni kell hogy ne legyen zavarás.
a kijelzőre még egy matt fóliát kell keresnem, úgy szebb lesz.
Volt egy időben a Ace mellett egy GS500-asom elég munkás volt a sok váltogatás
Zorró pörgesd az a motort, ne váltogassad annyit
az jó lenne nekem is ,mert állandóan keresem...
Hatodikat nem tud valaki harácsolni a motorba?
Nekem nagyon hiányzik...
kedvet kaptam én is a fokozatkijelzőre.
most csak próba,
igaz ez a bonyolultabb változat, de stabil kijelzés, esetleges kontakt hibákra nem reagál, késleltetett kapcsolású és sötétben halványabban világit.
kis finomitással remélem a jövö hét elején kész.
majd arrol is küldök képet.
Én főként azért vettem, hogy az utasnak legyen mibe kapaszkodnia, a dobozt ritkán használoam, igaz a motort is
Nekem a 33l-es került kompletten konzollal, nagy platnival 42 eFt-ba.
A hozzá adott platni csak robogóra lett volna való (meg annak a sebességéhez) ja ás az enyém nem féklámpás.
Azért vettem GIVI-t, mert ajánlották, "minőséget vegyek, mert azt nem hagyom el". Ezt is el lehet hagyni?
Hétvégén megcsinálom a pótféklámpát. Átforrasztom. Végül is mit várok 25000-ért?