Kicsit hogy is mondjam irreális az ár a 150 ezer oké hogy nem nagyon van belőle de akkor is ennyiért már szerintem le is gyártják vagy minimum csinálnak üvegszálból lehet meg is csinálom össze rakom a darabokat és csinálok egy sablont kikenem üvegszállal és kicsi csiszolás és mehet is .. de ha ezt nem akkor is olcsóbb ha más nem lecsupaszítani a motort ..
Nem tudom megállapítani hogy javítható e vagy sem egyik oldalon 2 nagy törés van rajta meg ahogy néztem hiányzik belőle egyik helyen ahol a csavar felfogja egy pici kb 2 3 cm-es darab meg a fejidom is nem felül hanem ahol csatlakozik az oldalidomhoz mind 2 oldalon el van reppenve és szerintem abból is hiányzik egy darab ..
Amiben tudok úgy is segítek Most én is motort építek vissza eredetire Amugy tök normális a kakasdi bontos, vagy 4 bontosnak irtam vane főtengely. Válaszra se méltattak
Üdv mindenkinek sajnos az elmúlt napok dolgai miatt rohanás szervezés stb elvesztettem már a fonalat megkérnék akkor mindenkit hogy akinek van bármilyen idom az ACE-hez az jelentkezzen már ha más nem email-ben somogyi.g88@gmail.com mind 1 hogy pálya vagy gyári csak jó legyen ha ilyen nem lenne az is érdekelne kinek lenne esetleg akkor streetfighter cucca hozzá kormány fejidom befogó stb .. Előre is köszi mindenkinek ..
hello mindenkinek.
kicsit elcsusztam a dolgokkal, és nem tudtam nyomon követni az eseményeket. bocsi.
közben vettem egy bordói dogot és teljesen lekötött. a vasat még nem sikerült levizsgáztatnom ( időhiány ) , de jó lenne gurulni veletek, és személyesen megismerni titeket. amugy a robogó az mindig is robogó marad, sose lesz motor..................
http://www.chinatailer.com/who...
száma :
20/9745559
zoli
Kakasdi bontóban van egy komplett idom garnitura!
kicsit elcsusztam a dolgokkal, és nem tudtam nyomon követni az eseményeket. bocsi.
közben vettem egy bordói dogot és teljesen lekötött. a vasat még nem sikerült levizsgáztatnom ( időhiány ) , de jó lenne gurulni veletek, és személyesen megismerni titeket. amugy a robogó az mindig is robogó marad, sose lesz motor..................