Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jót mentünk ma Feri!
Mit? A motorodat? Miért vitték el? De mé'?
Menny má'!
Ezt most nem mondod komolyan!
Ennyi èv után!

(megszabad kèrdezni mennyièrt ment el!? )
Elvitték
Még nincs otthon? A képeken mi van? Tudod, amit háromszor raktál fel.
Ezen jót nevettem!
Kéne kimélnem? Te is megnézheted majd ha itthon lesz az a valami amit acenak hívnak. Zorrot érdekli
Spigon barátom, te aztán nem kíméled a klavit!
Lassan R1 lehetne
Az volt a baj hogy mint laikus vettem a gépet. És nem kértem meg senkit hogy segitsen.
Ez is meg hüti akvét 4 méterről a cukrászda elött alapjáraton
Köszönöm a véleményeket Most főtengely meg kipufogora futja a keret, meg át kell irni . Zorro mint mondtam ha itthon lesz ez a valami kell hogy lásd Akkor lesz 810 k És nem lesz kész.
A prizmáról jut eszembe. Andornaktályán voltam vizsgáztatni, még az előző fostalicska SUZUKI-val. Úgy kezdődöt, hogy otthon hagytam a forgalmit. Nyomás haza! A tükörből láttam, hogy a gondosan bedugdosott rongyot a kipufogó 5-6 méter magasba kilőtte. Vissza felé, bementem a szerelőmhöz. Adj egy rongyot meg egy seprűt!
Minek az?
Csak. Megyek vizsgára. Üres a kipuf.
Röhögött. Kérdezték a szerelő srácok, hol a macskaszem?
Nem tudom így vettem.
Nem lesz jó! A közelben van egy Mezőgazdasági bolt. Vegyek ott!
Kaptam is traktorra valót. Kb 10 centi volt az átmérője. Hova tegyem? Elég hülyén néz ki. Bele építem a hátsólámpába. Ott is volt eredetileg, de az ízzó szétégette. A szerelő udvarán, a kert végében kölcsön fűrésszel nyiszáltam, úgy hogy mindenki látta. Jött a nagyarcú vizsgabiztos. Az első mozdulatával leverte az új sisakomat. Kicsit szégyelte, de azért mindent lámpát megnézett, kivéve a macskaszemet. Meg kicsit hangosnak találta a kipufogót, pedig jól megtömtem.
Gyárilag nincs rajta sok minta, középen pedig semmi...zéró,nuku és hiába mondtam, hogy gyárilag ilyen..a BT16 az viszont megfelelt a vizsgabiztos kényes izlésének.
ez érdekes...az Z6-on sincs
Persze!
Ez annyira jellemzö!
Ilyen hülyesègekbe belekötni mint prizma, hát tehetnek egy szivessèget!
Most már nekem is van, sőt otthon is volt már előre megvettem, de elfelejtettem felrakni.
Gyárilag vagy mert lekoptt?
Nekem a Pirelli Supercorsa-t nem engedték át vizsgán, pedig nem volt benne 3500 km sem. Indok : nincs rajta középen minta! Mondjuk nem kellett a vizsgadíjat újra kifizetni.
Mert nem ismerőshöz vitted. Egyébként nekem van macskaszemem.
Műszakira ne vidd vágott slickkel.
Prizmát rakjál hátulra, nekem megkifogásolták, még szerencse, hogy nem buktattak meg miatta.
Szerintem ezt nem fogják neked tolerálni a műszaki vizsgán! Szerintem hívd fel azt akitől a bontott főtengelyt vetted és vegyél tőle egy gyári rendszámtábla tartót! Csak nem fogja horror áron adni!