Köszönöm a véleményeket Most főtengely meg kipufogora futja a keret, meg át kell irni . Zorro mint mondtam ha itthon lesz ez a valami kell hogy lásd Akkor lesz 810 k És nem lesz kész.
A prizmáról jut eszembe. Andornaktályán voltam vizsgáztatni, még az előző fostalicska SUZUKI-val. Úgy kezdődöt, hogy otthon hagytam a forgalmit. Nyomás haza! A tükörből láttam, hogy a gondosan bedugdosott rongyot a kipufogó 5-6 méter magasba kilőtte. Vissza felé, bementem a szerelőmhöz. Adj egy rongyot meg egy seprűt!
Minek az?
Csak. Megyek vizsgára. Üres a kipuf.
Röhögött. Kérdezték a szerelő srácok, hol a macskaszem?
Nem tudom így vettem.
Nem lesz jó! A közelben van egy Mezőgazdasági bolt. Vegyek ott!
Kaptam is traktorra valót. Kb 10 centi volt az átmérője. Hova tegyem? Elég hülyén néz ki. Bele építem a hátsólámpába. Ott is volt eredetileg, de az ízzó szétégette. A szerelő udvarán, a kert végében kölcsön fűrésszel nyiszáltam, úgy hogy mindenki látta. Jött a nagyarcú vizsgabiztos. Az első mozdulatával leverte az új sisakomat. Kicsit szégyelte, de azért mindent lámpát megnézett, kivéve a macskaszemet. Meg kicsit hangosnak találta a kipufogót, pedig jól megtömtem.
Gyárilag nincs rajta sok minta, középen pedig semmi...zéró,nuku és hiába mondtam, hogy gyárilag ilyen..a BT16 az viszont megfelelt a vizsgabiztos kényes izlésének.
Nekem a Pirelli Supercorsa-t nem engedték át vizsgán, pedig nem volt benne 3500 km sem. Indok : nincs rajta középen minta! Mondjuk nem kellett a vizsgadíjat újra kifizetni.
Szerintem ezt nem fogják neked tolerálni a műszaki vizsgán! Szerintem hívd fel azt akitől a bontott főtengelyt vetted és vegyél tőle egy gyári rendszámtábla tartót! Csak nem fogja horror áron adni!
Menny má'!
Ennyi èv után!
(megszabad kèrdezni mennyièrt ment el!? )
Minek az?
Csak. Megyek vizsgára. Üres a kipuf.
Röhögött. Kérdezték a szerelő srácok, hol a macskaszem?
Nem tudom így vettem.
Nem lesz jó! A közelben van egy Mezőgazdasági bolt. Vegyek ott!
Kaptam is traktorra valót. Kb 10 centi volt az átmérője. Hova tegyem? Elég hülyén néz ki. Bele építem a hátsólámpába. Ott is volt eredetileg, de az ízzó szétégette. A szerelő udvarán, a kert végében kölcsön fűrésszel nyiszáltam, úgy hogy mindenki látta. Jött a nagyarcú vizsgabiztos. Az első mozdulatával leverte az új sisakomat. Kicsit szégyelte, de azért mindent lámpát megnézett, kivéve a macskaszemet. Meg kicsit hangosnak találta a kipufogót, pedig jól megtömtem.
Ez annyira jellemzö!
Ilyen hülyesègekbe belekötni mint prizma, hát tehetnek egy szivessèget!
Prizmát rakjál hátulra, nekem megkifogásolták, még szerencse, hogy nem buktattak meg miatta.