Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eléggé szét kell szedni, ügyes szerelő megcsinálja úgy is hogy nem veszi le a hengerfejet
Ha fölös pénz akkor érdemes leszedni (tömítés csere csak gyárit vegyél) és akkor be lehet csiszolni a szelepeket is. Szimeringből is a jobb fajtát
áhhhhh....
Nagy meló?
mit csináljak meg?
miért ne lenne jó?
előbb csináld meg amit tegnap beszéltünk, lehet nem is a fő készülékben van a hiba
nekem 10w50 félszintetikus van benne, az nem jó?
Rád való tekintettel.....remélem ezzel nem bántalak meg?
nagy fordulatnál gyorsabban fogy az olaj, mert a szelepek is gyorsabban mozognak és a szelep száránál több olaj jut le az égéstérbe és ott meg füsté válik
Mert a tükröt nézte, hogy hol vagy, gondolom....
szimering csere
....ezt ajánlotta egy szerelő..
Sanzával mikor együtt voltunk, teljesen egyformán mentünk,sokszor én mentem elől, de őse tépett gyorsabban, ha elöl volt.
S ez mit jelent?
akkor ott a megoldás
Többször mondták , hogy hirtelen gázadáskor egy "füstpamacsot" lövel ki.....
A Castrol Actevo 20W50 jobb lenne? Bár összel arra fogom cserélni, mert van.
de te nem is húzod a gázt . Alapjáraton meg többnyire semelyik motor nem eszi az olajat
Hogy csináltál belőle 2T-t?
pedig az az igazi , csak most érdemes vigyázni az erdős szakaszokon. Tegnap húztam ki egy pözsót az árokból őzike miatt került félig árokba. Persze nem motorral
Olajat meg nem kellene ennie. Menj el valakivel motorozni és nézzétek meg hogy egy hosszabb motorfékes szakasz után gázt húzva lesz-e füst. Ha igen akkor sz.sz.szimering
Nekem Castrol 10W60 van benne
Nem vagyok egy "kanyarvadász" tipus így inkább a tempósabb országútakat /nem autópálya/ kedvelem ...............álltalában nem szoktam lassan menni. CASTROL 4T 20W-50
hanem?
lehet csak én nem értem
Nem a sebesség fokozatra gondoltam
kérdés milyen tempó mellett, milyen olaj,
könnyen lehet szelepszár szimeringet kellene cserélni, de az is kideríthető
Akkor itt nagy különbségek vannak motor és motor közt......ha lehet hinni az eladónak akkor én 37000km-el vettem a motort , most van benne 64000km és mindig kellett töltögetni. Pl. 300km=2dl olaj.
Vélemény?