Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor elszabadul a pokol!
mi lett volna ha alkohol is van benne
az is alkohol mentes volt!
jaja
ott álltam melletted, csak úgy el voltál merülve a söröddel, hogy nem akartalak megzavarni.
mint kisgyerek mikor megkapja a pöttyös labdát
Te is kinn voltál?
akár csak az, amikor csápolva énekli az edda számokat
A legjobb. Nem törik le, csak elhajlik. Egyébként van egy tartalék is.
Az nekem is úgy volt megoldva!
Szerintem hibátlan!
Azt nem mondtam, hogy van egy kontraanya a karnál a gumi alatt.
Szuper!
Megjavítottam a sebváltókart. 6-os kapupánt csavar lett beletekerve. (senki nem jönne rá) A gumi Simson berúgókar gumija. Nem röhögni! Nagyon profi lett.
Ha valakinek letört bukásnál, tudom ajánlani. A gumit itt vettem:
http://www.hubermotor.hu/
125 Ft volt.
Hát akkor térdre, imára!
Repülnél. Ahogy mondod. És hiába döntöd el, meg sajnálod a gépet.
Repülnél. hogy mondod. És hiába döntöd el, meg sajnálod a gépet.
esetleg repülnék
Azt mondják minden a fejben döl el
Ott ,meg nem döntöm el a motort
Én sem azért tettem le az aszfaltra mert nem tudtam, hogy van kitámasztója. Így alakult. Kíváncsi lennék mit tennél, ha kijön valami hülye picsa eléd, féktávon belül?
de Te a kanyarban se döntöd le!
( amilyen "álatul" közlekedsz! )
Azt nem biztos hogy te döntöd el. (kétértelmű)
Én már eldöntöttem, nem döntöm el: kop-kop-kop
Bocs! Lehet hogy erős voltam. Munkahelyi ártalom.
A műanyagfestés kényes dolog. Könnyen ledobhatja. Nekem van egy kis hőálló ezüstöm, én arra gondoltam.
Nem kell elcsúszni az jól van! Nem?

(Megint átvágtam egy gordiuszi csomót! )

Nekem a thunderace vagy 5x volt a földön, mindig eldölt... eldöntöttem, eldöntötték és ezek kombinációja...
Az építő szándékú kritikákat nem veszem sértésnek jövő héten lefúlyom feketére hátha jobb lessz az összhatás
Az én motorom kétszer csúszott a bal oldalán. Nem volt bukógomba. Károk: index, oldalidom, kormánycsutka, kuplungkar, kitámasztó (csak kopott)
Az idex ennyire nagyra sikerült. (kép) Én ezért rakom közelebb az idomhoz. A motorosnak benne van a pakliban, hogy csúszik. Ne kelljen egy ilyen miatt az út szélen sokáig rostokolni. Vannak felnyílo karok, de horror áron.
Szerintem a tengelyvégén lévő bukógomba nem ér le. Nézd meg egy nagyobb bútorlappal a síkot. A motorgumi felfekszik. Annyira ne csúfítsd el. Messziről látszik, hogy maszek. Bocs! Pláne ilyen fehér műanyagokkal. A motorosoknál nagy a sznobizmus. Nekem is ebből az anyagból van, de lefújom ezüstre és ráteszek három gumigyűrűt. Úgy fog kinézni mint ha profi lenne.