Megjavítottam a sebváltókart. 6-os kapupánt csavar lett beletekerve. (senki nem jönne rá) A gumi Simson berúgókar gumija. Nem röhögni! Nagyon profi lett.
Ha valakinek letört bukásnál, tudom ajánlani. A gumit itt vettem: http://www.hubermotor.hu/
125 Ft volt.
Én sem azért tettem le az aszfaltra mert nem tudtam, hogy van kitámasztója. Így alakult. Kíváncsi lennék mit tennél, ha kijön valami hülye picsa eléd, féktávon belül?
Bocs! Lehet hogy erős voltam. Munkahelyi ártalom.
A műanyagfestés kényes dolog. Könnyen ledobhatja. Nekem van egy kis hőálló ezüstöm, én arra gondoltam.
Az idex ennyire nagyra sikerült. (kép) Én ezért rakom közelebb az idomhoz. A motorosnak benne van a pakliban, hogy csúszik. Ne kelljen egy ilyen miatt az út szélen sokáig rostokolni. Vannak felnyílo karok, de horror áron.
Szerintem a tengelyvégén lévő bukógomba nem ér le. Nézd meg egy nagyobb bútorlappal a síkot. A motorgumi felfekszik. Annyira ne csúfítsd el. Messziről látszik, hogy maszek. Bocs! Pláne ilyen fehér műanyagokkal. A motorosoknál nagy a sznobizmus. Nekem is ebből az anyagból van, de lefújom ezüstre és ráteszek három gumigyűrűt. Úgy fog kinézni mint ha profi lenne.
ott álltam melletted, csak úgy el voltál merülve a söröddel, hogy nem akartalak megzavarni.
mint kisgyerek mikor megkapja a pöttyös labdát
Szerintem hibátlan!
Ha valakinek letört bukásnál, tudom ajánlani. A gumit itt vettem:
http://www.hubermotor.hu/
125 Ft volt.
Ott ,meg nem döntöm el a motort
( amilyen "álatul" közlekedsz! )
A műanyagfestés kényes dolog. Könnyen ledobhatja. Nekem van egy kis hőálló ezüstöm, én arra gondoltam.
(Megint átvágtam egy gordiuszi csomót! )
Nekem a thunderace vagy 5x volt a földön, mindig eldölt... eldöntöttem, eldöntötték és ezek kombinációja...
Szerintem a tengelyvégén lévő bukógomba nem ér le. Nézd meg egy nagyobb bútorlappal a síkot. A motorgumi felfekszik. Annyira ne csúfítsd el. Messziről látszik, hogy maszek. Bocs! Pláne ilyen fehér műanyagokkal. A motorosoknál nagy a sznobizmus. Nekem is ebből az anyagból van, de lefújom ezüstre és ráteszek három gumigyűrűt. Úgy fog kinézni mint ha profi lenne.